Skip to the content

Evenementen

Tijd nemen, samen - Herdenkingsbijeenkomst 2024

Stamborg Uitvaartzorg uit Haaksbergen organiseert op zondag 21 januari 2024 een mooie herdenkingsmiddag in theater de Kappen, voor iedereen die zich aangesproken voelt. Ongeacht met welke uitvaartonderneming je ooit in aanraking bent geweest; iedereen is meer dan welkom!

Lees verder

Herdenkingsbijeenkomst - 21 januari 2024

Voor het zesde jaar op rij organiseren we op zondag 21 januari 2024 onze herdenkingsbijeenkomst, net als vorig jaar in Theater de Kappen in Haaksbergen.

Lees verder
Herdenkingsbijeenkomst - brug met bloemen

Herdenkingsbijeenkomst - 29 januari 2023

Herdenkingsbijeenkomst - 29 januari 2023 Op zondag 29 januari organiseren wij voor de vijfde achtereenvolgende keer een herdenkingsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kunnen nabestaanden onder begeleiding van muziek en troostende woorden hun overleden dierbaren herdenken. Geïnteresseerden zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom in theater De Kappen, Blankenburgerstraat 40-42, ...

Lees verder

Herdenkingsbijeenkomst 2020 - Een terugblik

Zondag 19 januari vond de jaarlijkse Herdenkingsbijeenkomst plaats in het kerkgebouw aan de Jhr. Von Heijdenstraat in Haaksbergen. Met de start van onze nieuwe onderneming wilden wij deze traditie graag in stand houden. Even stilstaan bij… “Samen herdenken, dat we niet meer samen zijn.” Het bleek wederom een bijzondere middag te worden. Een middag waarin we samen onder grote belangstelling onze overleden dierbaren hebben herdacht. 

Lees verder

Herdenkingsbijeenkomst - 19 januari 2020

Stamborg Uitvaartzorg organiseert op zondag 19 januari voor de vierde achtereenvolgende keer een herdenkingsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kunnen nabestaanden onder begeleiding van muziek en troostende woorden hun overleden dierbaren herdenken.

Lees verder