Skip to the content

Herdenkingsbijeenkomst - 29 januari 2023

Op zondag 29 januari organiseren wij voor de vijfde achtereenvolgende keer een herdenkingsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kunnen nabestaanden onder begeleiding van muziek en troostende woorden hun overleden dierbaren herdenken. Geïnteresseerden zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom in theater De Kappen, Blankenburgerstraat 40-42, Haaksbergen. De toegang is gratis.

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Of dit het afgelopen jaar was of al jaren geleden, het verdriet, de leegte en het gemis blijft. Daarom organiseren wij deze bijeenkomst om stil te staan bij dit verlies. Wij vinden het fijn als mensen op positieve wijze hun overleden dierbare kunnen herdenken. Iedereen is welkom, ook als de uitvaart niet door ons is verzorgd.

Samen herdenken dat we niet meer samen zijn
Brandende kaarsjes, mooie muziek, teksten en gedichten zijn de ingrediënten van onze herdenkingsbijeenkomst. Na een afwezigheid van twee jaar mogen we u weer verwelkomen. Tijdens deze speciale middag kunt u samen met uw familie en andere nabestaanden herdenken en stilstaan bij uw verlies.

Om 14.30 uur begint het programma. Musical and Tunes Choir ”Match Haaksbergen” omlijst deze middag muzikaal onder leiding van Jeroen Katier. Daarnaast is er tijd om met andere belangstellenden te praten over het verlies van uw dierbare en om herinneringen te delen.

Wilt u dat wij de naam van uw overleden dierbare(n) noemen?
Meld u dan vóór 27 januari aan via onze website of stuur een e-mail naar info@stamborg-uitvaartzorg.nl. Vermeld u hierbij ook met hoeveel personen u aanwezig wilt zijn.

Iedereen is van harte welkom. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 053 - 231 69 02.

Graag tot ziens op 29 januari.