Skip to the content
Uitvaartwensen Stamborg Uitvaartzorg

Ontzorgen is onze kracht

Verzekering

Wij verzorgen uitvaarten in Twente en de Achterhoek, ongeacht waar en of u verzekerd bent.

Of u nu wel of geen uitvaartverzekering heeft, Stamborg Uitvaartzorg verzorgt alle uitvaarten ongeacht waar u verzekerd bent. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens een gesprek gaan we hier graag dieper op in en kunnen we bijvoorbeeld samen uw uitvaartwensen invullen. Wilt u dit liever zelf rustig doornemen? Geen probleem, wij sturen u graag meer informatie toe. 

U mag zelf bepalen welke uitvaartonderneming uw uitvaart of die van uw dierbare gaat verzorgen, ongeacht waar en of u verzekerd bent.

Stamborg Uitvaartzorg

Uitvaartverzekeringen

Wanneer u rechtstreeks de verzekeraar belt, wordt u in contact gebracht met een aan hen verbonden uitvaartondernemer. Als u aangeeft dat u zelf liever een eigen reeds vertrouwde ondernemer in wilt schakelen, zullen ze u zeggen dat u dan duurder uit zult zijn. Dat is vaak echter niet het geval, aangezien onze tarieven bij hen niet bekend zijn. Op uw verzoek nemen wij contact op met de betreffende verzekeringsmaatschappij(en) en zorgen we dat de uitkering gaat plaatsvinden wanneer er een polis actief is. Dit doen wij aan de hand van het opstellen van een akte van cessie.

Het maakt niet uit of u bij Ardanta, Reaal, Klaverblad, Yarden, Monuta, Onderlinge 's-Gravenhage of welke andere verzekeringsmaatschappij dan ook verzekerd bent, wij regelen dit graag voor u. 

Er zijn diverse soorten polissen in omloop die in het verleden bij verschillende begrafenisverenigingen zijn afgesloten en later zijn overgenomen door grotere verzekeringsmaatschappijen. Heeft u oude polissen in uw bezit? Wij kunnen voor u achterhalen bij welke verzekeringsmaatschappij deze zijn ondergebracht.

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) of neem hieronder contact op.