Skip to the content

Herdenkingsbijeenkomst - 19 januari 2020

Stamborg Uitvaartzorg organiseert op zondag 19 januari voor de vierde achtereenvolgende keer een herdenkingsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kunnen nabestaanden onder begeleiding van muziek en troostende woorden hun overleden dierbaren herdenken. Geïnteresseerden zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom in de kerk aan de Jonkheer Von Heijdenstraat 4, naast de aula, in Haaksbergen. De toegang is gratis.

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Of dit het afgelopen jaar was of al jaren geleden, het verdriet, de leegte en het gemis blijft. Stamborg Uitvaartzorg organiseert daarom deze bijeenkomst om stil te staan bij dit verlies. “Wij vinden het fijn als mensen op positieve wijze hun overleden dierbare kunnen herdenken”, vertelt uitvaartverzorger Tymon Stamborg. “Iedereen is welkom, ook als de uitvaart niet door ons is verzorgd.”

Samen herdenken dat we niet meer samen zijn
Brandende kaarsjes, mooie muziek, teksten en gedichten zijn de ingrediënten van deze bijeenkomst. Om 14.30 uur begint het programma. Pop- en musicalkoor Match Haaksbergen omlijst deze middag muzikaal onder leiding van Jeroen Katier. Daarnaast is er tijd om met andere belangstellenden te praten over het verlies van uw dierbare en om herinneringen te delen.

Namen noemen
Iedereen is van harte welkom. Tijdens de bijeenkomst kan de naam van uw overleden dierbare genoemd worden en kan er een kaarsje voor hem/haar worden aangestoken. Namen kunnen via de e-mail: info@stamborg-uitvaartzorg.nl of telefonisch via 053 – 231 69 02 worden doorgegeven. 

We zien u graag op zondag 19 januari in de kerk in Haaksbergen.