Skip to the content

Nieuws

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Stamborg Uitvaartzorg ontvangt Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Het unieke van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart is dat de uitvaartonderneming die in het bezit is van het keurmerk niet wordt beoordeeld door een extern bureau. De beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden voor wie Stamborg Uitvaartzorg een uitvaart heeft mogen verzorgen.

Lees verder
Versoepeling bij uitvaartplechtigheden

Versoepeling bij uitvaartplechtigheden

Vanaf 1 juni worden de corona maatregelen stapsgewijs versoepeld. Hierdoor krijgen uitvaarten weer een meer normaal karakter.

Lees verder
Stamborg Uitvaartzorg Noaber van Voedselbank Enschede-Haaksbergen

Stamborg Uitvaartzorg Noaber van Voedselbank Enschede – Haaksbergen

Sinds kort zijn wij als Noaber verbonden aan de Voedselbank Enschede-Haaksbergen, een stichting die wij een warm hart toedragen. In deze onwerkelijke omstandigheden waarin wij inmiddels allemaal verkeren kan de Voedselbank alle mogelijke hulp goed gebruiken. De coronacrisis vraagt veel van de vrijwilligers, door de huidige omstandigheden is het moeilijker geworden om voedselpak ...

Lees verder
Extra maatregelen uitvaartbranche vanwege coronavirus

Extra maatregelen uitvaartbranche vanwege coronavirus

De ontwikkelingen en berichtgeving vanuit het kabinet en het RIVM omtrent het coronavirus houden we nauwlettend in de gaten. Voor onze werkzaamheden en u als nabestaande heeft dit ook vergaande gevolgen. Brancheorganisatie BGNU heeft enkele maatregelen opgesteld die in ieder geval t/m 6 april van kracht zullen zijn. Hieronder vind u een korte samenvatting en onze reactie.  H ...

Lees verder

Herdenkingsbijeenkomst 2020 - Een terugblik

Zondag 19 januari vond de jaarlijkse Herdenkingsbijeenkomst plaats in het kerkgebouw aan de Jhr. Von Heijdenstraat in Haaksbergen. Met de start van onze nieuwe onderneming wilden wij deze traditie graag in stand houden. Even stilstaan bij… “Samen herdenken, dat we niet meer samen zijn.” Het bleek wederom een bijzondere middag te worden. Een middag waarin we samen onder grote belangstelling onze overleden dierbaren hebben herdacht. 

Lees verder

Herdenkingsbijeenkomst - 19 januari 2020

Stamborg Uitvaartzorg organiseert op zondag 19 januari voor de vierde achtereenvolgende keer een herdenkingsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kunnen nabestaanden onder begeleiding van muziek en troostende woorden hun overleden dierbaren herdenken.

Lees verder