Skip to the content

Herdenkingsbijeenkomst - 21 januari 2024

De tijd heelt niet alle wonden, dat weten we allemaal…
Maar tijd nemen, sámen, maakt alles zachter…

Voor het zesde jaar op rij organiseren we op zondag 21 januari 2024 onze herdenkingsbijeenkomst, net als vorig jaar in Theater de Kappen in Haaksbergen. Deze mooie herdenkingsmiddag is voor iedereen die zich aangesproken voelt. Ongeacht met welke uitvaartonderneming je ooit in aanraking bent geweest; iedereen is meer dan welkom! 

Er is tijd voor jou en voor wie je zo mist. Er zullen namen genoemd worden en kaarsjes worden aangestoken. Regien Busschers zal de middag mede invulling geven, vader en zoon Gert en Gerben Ekkelboom openen de middag en er wordt prachtig gezongen door het koor Match uit Haaksbergen. Natuurlijk verzorgt Stamborg Uitvaartzorg ook een kopje koffie of thee en een drankje na afloop.

Wil je dat wij de naam van je overleden dierbare(n) noemen?
We zouden het fijn vinden jou op die zondagmiddag te zien. Meld je vóór 19 januari aan via onze website of stuur een e-mail naar info@stamborg-uitvaartzorg.nl. Vermeld hierbij ook met hoeveel personen je aanwezig wilt zijn.

Iedereen is van harte welkom. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 053 - 231 69 02.

Graag tot ziens op zondag 21 januari vanaf 14.00 uur in Theater de Kappen in Haaksbergen.

Tymon en Cilia Stamborg