Skip to the content
Tymon En Cilia Stamborg Stamborg Uitvaartzorg

Over ons

Tymon & Cilia

Vanuit onze passie en liefde voor het vak is het onze missie om u met een goed gevoel op de uitvaart terug te laten kijken. 

Stamborg Uitvaartzorg is een uitvaartonderneming waarbij de uitvoering in handen ligt van het echtpaar Tymon & Cilia Stamborg. Samen ontzorgen en ondersteunen wij nabestaanden tijdens een moeilijke periode waarin er veel op je af komt. Wij regelen alles wat er komt kijken bij een overlijden. Tymon gaat langs bij de mensen en regelt de uitvaarten van A tot Z, waarbij Cilia hem ondersteunt achter de schermen, maar ook tijdens uitvaarten door de ontvangst van de gasten op zich te nemen. Al jarenlang werken wij samen in de uitvaartbranche, waardoor u profiteert van de lokale kennis van ons familiebedrijf die door de jaren heen is opgebouwd. Ook heeft Tymon het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg behaald. Zo weet u dat alles goed is geregeld en wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de uitvaartzorg, wetgeving en trends.

Het verdriet kunnen we niet wegnemen, de zorgen rondom alle keuzes, mogelijkheden en praktische zaken wel. En dat doen we dan ook.

Tymon & Cilia Stamborg

Stamborg Uitvaartzorg

Onze werkwijze

Wij verzorgen uitvaarten in Twente en de Achterhoek, ongeacht waar en of u verzekerd bent.

Afscheid nemen kunt u maar één keer doen. Daar hoort de uitvaartverzorging bij waar de nabestaanden met een goed gevoel op terugkijken. Waarbij alle wensen besproken zijn en waarbij recht gedaan wordt aan de overledene. Wij zien het als onderdeel van de uitvaartverzorging om u uitleg te geven over alles wat er mogelijk is rond een begrafenis of crematie. Zodat we samen een bewuste keuze kunnen maken en u achteraf niet hoort van andere mogelijkheden die u niet bekend waren. Wij geloven in openheid, eerlijkheid en transparantie. U merkt dit vanaf het eerste gesprek na een overlijden, de duidelijke kostenbegroting tot en met de nazorg.

Het regelgesprek
Het eerste contact na het overlijden van uw dierbare is meestal telefonisch. Daarbij maken we een afspraak voor het ‘regelgesprek’. Tijdens dit gesprek heeft u alle gelegenheid om uw wensen te bespreken en uw vragen te stellen.

Tijdens het regelgesprek bespreken we alle onderdelen van de uitvaart: van de opbaring tot de uitvaartplechtigheid en van de kaarten tot het rouwvervoer. Schroom vooral niet om al uw vragen te stellen: hoewel niet elke wens realiseerbaar is, is hij wel altijd bespreekbaar.

Naast het bespreken van alle praktische zaken halen we met de familie ook vaak mooie herinneringen op. Via die verhalen leren wij de overledene een beetje kennen. We luisteren altijd met veel plezier naar de ontroerende verhalen en de grappige anekdotes. Lachen en huilen kunnen daarbij heel dicht bij elkaar liggen. 

Afspraken
Stamborg Uitvaartzorg staat voor transparantie en openheid. Daarom leggen we samen alle afspraken vast en ontvangt u altijd een begroting met een indicatie van de kosten van de uitvaart. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Natuurlijk is het altijd mogelijk om gemaakte afspraken aan te passen. U moet immers in een kort tijdsbestek veel keuzes maken en dat kan lastig zijn. Ons gaat het erom dat u achteraf het gevoel heeft de juiste keuzes gemaakt te hebben. En daar helpen wij u graag bij.

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) of neem hieronder contact op.