Skip to the content
Bloemen

Ontzorgen is onze kracht

Voor de uitvaart

Denkt u wel eens na over uw eigen uitvaart?

Neemt u dan gerust contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking. Bij een kop koffie en een goed gesprek merken we vanzelf of die klik er is. Als dit zo is, kunnen we praten over uw uitvaartwensen. Door over uw eigen uitvaart na te denken en uw wensen vast te leggen, weten uw nabestaanden straks welke keuzes zij kunnen maken na het overlijden. Het geeft u en uw dierbaren een gevoel van rust als de uitvaart al besproken en vastgelegd is. Wij helpen u hier graag bij.

Hoe fijn is het voor uw nabestaanden, te weten dat u uw wensen voor uw uitvaart heeft besproken en vastgelegd met een uitvaartverzorger die u kent.

Tymon & Cilia Stamborg

Stamborg Uitvaartzorg

Keuzes omtrent een uitvaart

Begraven of cremeren

Iedereen denkt wel eens na over zijn eigen uitvaart. Daarom is het zo belangrijk om er eens over te praten met uw familie of vrienden. Wanneer kiest men voor cremeren of begraven? Percentages wijzen uit dat in Nederland mensen vaker kiezen voor cremeren dan begraven. Dit is sterk afhankelijk van in welke plaats/regio de uitvaart plaatsvindt en daarnaast speelt religie hierin natuurlijk ook een grote rol. Met de gebruiken in de diverse religies zijn wij bekend en verzorgen dan ook de uitvaarten voor alle gezindten.

 

Wat kost een uitvaart?

De kosten voor een uitvaart zijn afhankelijk van uw wensen en kunnen dus ook uiteenlopen. We kunnen ons voorstellen dat u hier vragen over heeft. Stamborg Uitvaartzorg gelooft in eerlijkheid, openheid en transparantie. Daarom leggen we samen alle afspraken vast en ontvangt u altijd een begroting met een indicatie van de kosten van de uitvaart. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bent u benieuwd naar wat een uitvaart ongeveer kost? Neem gerust contact met ons op zodat we u geheel vrijblijvend kunnen informeren. 

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) en of neem hieronder contact op.