Skip to the content

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Sinds mei 2020 maken wij gebruik van het systeem Klantenvertellen.nl. Hier kunnen nabestaanden hun ervaringen delen over onze dienstverlening. Deel ook uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

  • Willem
  • Haaksbergen
  • 9
  • Alles perfect geregeld!
  • Alles perfect geregeld!
  • 2022-07-15T12:09:10.393Z
  • 2022-07-15T12:09:10.393Z
  • Jacques Berghs
  • Enschede
  • 10
  • Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg perfect.
  • Bij de melding van overlijden wordt vlot het nodige geregeld door Stamborg Uitvaartzorg, in overleg met de nabestaanden. Een mooi verzorgde map waarin de uitvaartprocedure wordt beschreven, met aandachtspunten en financiële afwikkeling (tevens naslagwerk) voor de nabestaanden. Een goede verzorging en begeleiding van de uitvaart, met nazorg voor familie en nabestaanden. Heel persoonlijk met goede communicatie.
  • 2022-07-12T11:20:09.822Z
  • 2022-07-12T11:20:09.822Z
  • Magda
  • Haaksbergen / Hengelo gld
  • 10
  • Professioneel met de juiste zorg en aandacht
  • Zeer betrokken mensen met hart voor hun vak.
  • 2022-07-11T16:03:27.659Z
  • 2022-07-11T16:03:27.659Z
  • Anneus Vierhoven
  • Giethoorn
  • 9
  • Vriendelijke en goede uitleg, begeleiding en verwerking proces
  • Van Losserhof de aanbevolen uitvaartverzorger. Goede contacten gehad.
  • 2022-05-05T17:17:11.865Z
  • 2022-05-05T17:17:11.865Z
  • Trudy
  • Haaksbergen
  • 10
  • Zorgvuldige meelevende begeleiding.
  • Wij hebben de begeleiding van Tymon, na het overlijden van onze broer, als zeer prettig ervaren. Alles kan; niets moet. en goede tips.
  • 2022-04-30T09:18:52.658Z
  • 2022-04-30T09:18:52.658Z
  • Maurice
  • Eibergen
  • 10
  • Tymon je bent goud waard
  • Zeer waardevolle en mooi uitvaart van mijn broer, het voelt als een vriend die ons de gehele dag ondersteunde, dank daarvoor.
  • 2022-03-25T11:26:27.681Z
  • 2022-03-25T11:27:39.605Z
  • Dinant
  • Goor
  • 9
  • Perfect geregeld
  • Wij zijn zeer tevreden over hoe alles geregeld werd. En ook over de persoonlijke betrokkenheid.
  • 2022-03-04T18:54:22.266Z
  • 2022-03-04T18:54:22.266Z
  • Lex Roolvink
  • Hengelo
  • 10
  • Empathisch en betrouwbaar.
  • Het overlijden van een dierbare is een droevige gebeurtenis. Het is dan goed de perfecte ondersteuning te krijgen bij het verzorgen van een uitvaart. Tymon Stamborg voelde perfect aan hoe wij de uitvaartplechtigheid wilde hebben. Soms was een half woord al voldoende. Niet opdringen maar ontzorgen. Een echte kwaliteit van Tymon.
  • 2022-01-25T13:31:17.736Z
  • 2022-01-25T13:31:17.736Z
  • heer Ortega Exposito
  • Enschede
  • 10
  • Super
  • Alles was heel goed geregeld wij zijn heel tevreden.
  • 2021-12-25T19:28:52.522Z
  • 2021-12-25T19:28:52.522Z
  • H. v. der Mast
  • Enschede
  • 9
  • Prima verzorgt
  • Super ervaring gehad, alles keurig geregeld en afgehandeld.
  • 2021-12-24T15:03:14.075Z
  • 2021-12-24T15:03:14.075Z
  • mevrouw Hartgers
  • Amsterdam
  • 10
  • Goede ervaring
  • Prima verzorgd.
  • 2021-12-20T18:47:44.025Z
  • 2021-12-20T18:47:44.025Z
  • heer Naafs
  • Enschede
  • 10
  • Hele fijne begeleiding gehad
  • We hadden gelijk een goede klik. Fijne persoonlijke hulp. Het is een heel mooi afscheid geworden.
  • 2021-12-20T18:19:04.173Z
  • 2021-12-20T18:19:04.173Z
  • F Nijhuis
  • Deventer
  • 10
  • De missie van Tymon en Cilia is volledig waar gemaakt.
  • Tymon en Cilia hebben de uitvaart prima en heel goed verzorgd. Liefdevol en meedenkend, echt een aanrader voor deze moeilijke tijd.
  • 2021-12-20T15:46:41.053Z
  • 2021-12-20T15:46:41.053Z
  • Theo Theo Noppen
  • De Lutte
  • 9
  • Bijzonder goede begeleiding
  • Bijzonder goede begeleiding
  • 2021-12-20T14:24:28.772Z
  • 2021-12-20T14:24:28.772Z
  • Mevrouw wagenaar-Boswinkel
  • Haaksbergen
  • 10
  • Perfect
  • Geheel naar wens
  • 2021-12-20T14:13:07.196Z
  • 2021-12-20T14:13:07.196Z
  • G.J. Been-Assink
  • Enschede
  • 9
  • Zeer goed verzorgde uitvaart
  • Ik beveel deze uitvaart verzorging zeer aan.
  • 2021-11-19T08:57:23.924Z
  • 2021-11-19T08:57:23.924Z
  • J.G. Schnieder
  • Goor
  • 10
  • Top in alle facetten
  • Alles ging liefdevol begripvol en toch met duidelijke afspraken zowel voor de uitvaart als de nazorg. Niets meer dan lof namens broers zussen Zwagers en shoonzussen.
  • 2021-10-31T11:19:43.776Z
  • 2021-10-31T11:19:43.776Z
  • Thijs-Jonker
  • Almelo
  • 10
  • Perfect geregeld met de tymon
  • Alles werd ons uit handen genomen en alles werd goed geregeld
  • 2021-09-13T19:20:38.23Z
  • 2021-09-13T19:20:38.23Z
  • Fam. Groot Obbink
  • Haaksbergen
  • 10
  • Ontzorgend en zeer empathische uitvaartzorg
  • Na een overlijden komt er veel op nabestaanden af, Cilia en Tymon zijn bij uitstek geschikt om de familie te ontzorgen. Alles werd door Tymon tot in de puntjes geregeld en niks was te veel. Vooral omdat dit voor hen een bijzondere uitvaart was met nieuwe uitdagingen. Met daarbij Cilia op de achtergrond als warme persoonlijkheid. Kortom: beiden bedankt voor deze memorabele uitvaart.
  • 2021-07-18T07:47:20.323Z
  • 2021-07-18T07:47:20.323Z
  • Harry
  • Oldenzaal
  • 9
  • Prettige en rustige begeleiding in het gehele proces
  • Vanaf het eerste contact hebben we in goede samenwerking de uitvaart vorm kunnen geven. Waarin voor een ieder ruimte was voor zijn/haar inbreng.
  • 2021-06-22T19:25:29.849Z
  • 2021-06-22T19:25:29.849Z
  • Jan
  • Enschede
  • 10
  • Een hele fijne ervaring
  • Ik ben zeer tevreden over de.uitvaart van mijn opa het was allemaal.zeer goed geregeld top
  • 2021-06-15T20:14:45.715Z
  • 2021-06-15T20:14:45.715Z
  • S.N. Hertong
  • Ammeloe- Vreden
  • 10
  • Tymon en Cilia zijn liefdevolle uitvaartondernemers, ontzorgen is hun kracht
  • Tymon en Cilia namen ons aan hun handen mee om een indrukwekkende en waardige uitvaart te organiseren. Ontzorgen is echt hun kracht. Vol overgave, liefde en empathie verzorgden zij alles van A tot Z zodat je als familie ook echt de rust en tijd kunt vinden om liefdevol afscheid te kunnen nemen. Wat ik heel prettig vond is dat niets te gek was, het werd meteen geregeld. Volgens mijn man zijn leidraad: Wij hebben geen problemen, wij hebben iets om op te lossen Een uitvaartonderneming met een warm hart!
  • 2021-05-05T17:28:45.19Z
  • 2021-05-05T17:28:45.19Z
  • Henk
  • Hengelo
  • 10
  • Alles was correct en respectvol geregeld.
  • -
  • 2021-05-01T13:01:16.532Z
  • 2021-05-01T13:01:16.532Z
  • F.J.E. Roctus-Koopman
  • Uelsen Duitsland
  • 9
  • Goed gevoel
  • Ik spreek ook namens de kinderen dat wij Tymon als een hele vriendelijke, rustige man hebben ervaren die ons op ons gemak stelde. Hij begreep ook heel goed wat wij wilden doordat we het karakter van mijn man en onze vader hadden beschreven. De samenwerking met Duitsland ging stroef, maar Tymon heeft alles op zich genomen zodat wij niet meer werden gebeld door de Duitse uitvaartzorg. De crematie is helemaal verlopen zoals wij het graag wilden. We hebben zelfs te horen gekregen van Duitse buren dat dit de mooiste crematie was die ze ooit hadden bijgewoond. 1 minpuntje is dat we maar 1 bos bloemen hebben meegekregen en de rest achterbleef, het is ons niet bekend of dit de normale gang van zaken is.
  • 2021-03-04T10:55:04.261Z
  • 2021-03-04T10:55:04.261Z
  • hermien oosterhof
  • WOLVEGA
  • 9
  • Prima
  • Mijn ervaring is prima, omdat ik in Friesland woon kende ik Uw Uitvaartzorg niet, aanbevolen door de medewerkers vd Losserhof het is heel goed en mooi verlopen, dank U hiervoor, H. Oosterhof- Broekman.
  • 2021-03-01T12:39:03.236Z
  • 2021-03-01T12:39:03.236Z

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Lees hieronder meer over de ervaringen uit het verleden met de dienstverlening van Stamborg Uitvaartzorg. 

Marlon Smith
06 maart 2020
Ik ontving net een mooie bos bloemen van jullie ter nagedachtenis aan mijn vader. Het is vandaag een jaar geleden dat hij is overleden. Namens mijn familie en mijzelf ontzettend bedankt!! Het wordt erg gewaardeerd. Jullie hebben van het afscheid iets speciaals gemaakt en ook nu. Dank jullie wel!
Barbra Knop-Rouwenhorst
14 februari 2020
Persoonlijke en betrokken hulp in moeilijke tijden. Wij zijn bijzonder tevreden.
Dhr. A. Hoogendoorn
20 juni 2019
Bijzondere wijze van begeleiding van Tymon Stamborg en zijn echtgenote. Tymon nam voldoende tijd en bleef altijd rustig. Andere medewerk(st)ers, die bij ons aan huis zijn geweest, hebben wij allen gewaardeerd. Wij zijn zeer tevreden en hebben dat ook aan Tymon meegedeeld. Deze waardering geldt ook voor al mijn kinderen. A. Hoogendoorn
Anoniem
25 mei 2019
Dhr. Stamborg stelde zich zeer empatief op, dacht goed mee. Zowel bij het voorgesprek (op ons verzoek) als bij het regelen van de uitvaart en de uitvaart zelf. Hij heeft ons zeer goed geadviseerd. Anoniem
Mevr. Mulder-Holtermann
25 mei 2019
De vriendelijkheid van de medewerkers en het respect naar familieleden is zeer naar tevredenheid verlopen. Zij nemen de tijd en stralen rust uit, voor het afhandelen van de uitvaart. Ook dat ze nazorg uitvoeren, d.w.z. , een goed gesprek na een aantal weken, vond ik zeer prettig. Mevrouw Mulder-Holtermann
Marlon
27 maart 2019
Hele fijne benadering! Wij hebben de zorg als ontzettend prettig ervaren. Tymon dacht goed mee en gaf verschillende opties. Ook werden onze kinderen op een erg prettige manier betrokken bij alles. Niks was te gek en alles mocht. Mede door de goede zorgen is het afscheid van mijn vader erg mooi en bijzonder geworden. Nogmaals onze dank! Marlon
Rita van de Wetering
28 februari 2019
Ik ben Tymon veel dank verschuldigd voor de prima begeleiding gedurende de voorbereidingen op de uitvaart en de uitvaart zelf. Wensen waarvan ik dacht dat ze niet ingewilligd konden worden, bleken toch mogelijk te zijn. Ook de aanwezigen waren vol lof over het waardige afscheid. Ik kan er met een goed gevoel op terug kijken. Rita van de Wetering
Dhr. Coppiens
22 november 2018
Persoonlijke benadering. De zeer persoonlijke benadering van de nabestaanden, die ons het gevoel geeft dat men alleen voor ons aan het werk is. De professionele begeleiding en uitvoeren van de uitvaart. Niets dan lof hiervoor. Dhr. Coppiens
Dhr. Hertong
01 augustus 2018
Goede ondersteuning. Zeer goed advies en vrijheid in keuzes, geen opdringerigheid, verder een zeer goede ondersteuning in de complete uitvaart. Dhr. Hertong
Mevr. Bergsma-Oosterhof
28 mei 2018
Omdat we echt het gevoel hadden dat er goed met ons meegedacht werd en er werden goede adviezen gegeven en het draaide niet om geld! mevrouw Bergsma-Oosterhof

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) en info@stamborg-uitvaartzorg.nl.