Skip to the content

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Sinds mei 2020 maken wij gebruik van het systeem Klantenvertellen.nl. Hier kunnen nabestaanden hun ervaringen delen over onze dienstverlening. Deel ook uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

  • Erna
  • Enschede
  • 10
  • Goede communicatie wat resulteerde in een mooie vormgegeven uitvaart
  • Mijn ervaring met Stamborg Uitvaartzorg is zeer goed, nu al voor de tweede keer. Fijn en begripvol overleg over de vele mogelijkheden resulteerde in een meer dan waardige uitvaart. Zeer waardevol!
  • 2023-01-24T17:56:10.746Z
  • 2023-01-24T17:56:10.746Z
  • Henk
  • Enschede
  • 10
  • Deskundig, waardig en respectvol.
  • Door ervaringen met Stamborg Uitvaartzorg in het verleden, deze keer weer het overlijden van mijn moeder door Stamborg Uitvaartzorg laten behandelen. De geboden zorg en verzorging was wederom precies, zoals we dat wilden, namelijk stipt, correct, zorgvuldig, meedenkend, waardig en warm.
  • 2023-01-23T15:33:31.366Z
  • 2023-01-23T15:33:31.366Z
  • Ard
  • Rotterdam
  • 10
  • Voor de derde keer super
  • Goede service, flexibel, snel en concreet
  • 2023-01-20T13:34:27.286Z
  • 2023-01-20T13:34:27.286Z
  • Janneke
  • Almelo
  • 10
  • Super
  • De hele uitvaart is zeer goed verzorgt en we hebben er heel veel steun aan gehad tymon dankjewel daar voor.
  • 2023-01-20T12:59:22.616Z
  • 2023-01-20T12:59:22.616Z
  • Annuska
  • Enschede
  • 9
  • goed
  • Ik ben helemaal tevreden
  • 2022-10-24T19:25:35.302Z
  • 2022-10-24T19:25:35.302Z
  • W.A. ten Bloemendal
  • Borne
  • 10
  • Deskundig en professioneel en persoonlijk.
  • Wij hebben de verzorging van de uitvaart en de begeleiding van Tymon als prettig, persoonlijk en deskundig ervaren vanaf het begin tot het eind. Hij heeft ons in alle opzichten ondersteund en er mede voor gezorgd dat onze (schoon)zus een passend afscheid heeft gehad. We hebben van Tymon veel informatie gekregen, niet alleen mondeling maar ook op papier in de nazorgmap en in een handig naslagwerk. Prettig vonden wij de duidelijke offerte vooraf en de daaropvolgende eindafrekening die overeenkwam met de offerte. We kijken dan ook terug op een goede en warme samenwerking.
  • 2022-10-21T19:14:12.214Z
  • 2022-10-21T19:14:12.214Z
  • Fam. Grootenhuis
  • Haaksbergen
  • 9
  • Goede en gemoedelijke begeleiding van de uitvaart, alles is naar wens geregeld.
  • Verder uitsluitend positief terugkijkend op deze ingrijpende gebeurtenis, zodat we het verdriet ter zijner tijd om kunnen zetten naar mooie herinneringen.
  • 2022-10-19T13:11:21.974Z
  • 2022-10-19T13:11:21.974Z
  • I
  • Enschede
  • 9
  • Betrokken en transparant gekruid met empathie
  • Betrokken en transparant gekruid met empathie
  • 2022-08-22T20:47:20.858Z
  • 2022-08-22T20:47:20.858Z
  • Willem
  • Haaksbergen
  • 9
  • Alles perfect geregeld!
  • Alles perfect geregeld!
  • 2022-07-15T12:09:10.393Z
  • 2022-07-15T12:09:10.393Z
  • Jacques Berghs
  • Enschede
  • 10
  • Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg perfect.
  • Bij de melding van overlijden wordt vlot het nodige geregeld door Stamborg Uitvaartzorg, in overleg met de nabestaanden. Een mooi verzorgde map waarin de uitvaartprocedure wordt beschreven, met aandachtspunten en financiële afwikkeling (tevens naslagwerk) voor de nabestaanden. Een goede verzorging en begeleiding van de uitvaart, met nazorg voor familie en nabestaanden. Heel persoonlijk met goede communicatie.
  • 2022-07-12T11:20:09.822Z
  • 2022-07-12T11:20:09.822Z
  • Magda
  • Haaksbergen / Hengelo gld
  • 10
  • Professioneel met de juiste zorg en aandacht
  • Zeer betrokken mensen met hart voor hun vak.
  • 2022-07-11T16:03:27.659Z
  • 2022-07-11T16:03:27.659Z
  • Anneus Vierhoven
  • Giethoorn
  • 9
  • Vriendelijke en goede uitleg, begeleiding en verwerking proces
  • Van Losserhof de aanbevolen uitvaartverzorger. Goede contacten gehad.
  • 2022-05-05T17:17:11.865Z
  • 2022-05-05T17:17:11.865Z
  • Trudy
  • Haaksbergen
  • 10
  • Zorgvuldige meelevende begeleiding.
  • Wij hebben de begeleiding van Tymon, na het overlijden van onze broer, als zeer prettig ervaren. Alles kan; niets moet. en goede tips.
  • 2022-04-30T09:18:52.658Z
  • 2022-04-30T09:18:52.658Z
  • Maurice
  • Eibergen
  • 10
  • Tymon je bent goud waard
  • Zeer waardevolle en mooi uitvaart van mijn broer, het voelt als een vriend die ons de gehele dag ondersteunde, dank daarvoor.
  • 2022-03-25T11:26:27.681Z
  • 2022-03-25T11:27:39.605Z
  • Dinant
  • Goor
  • 9
  • Perfect geregeld
  • Wij zijn zeer tevreden over hoe alles geregeld werd. En ook over de persoonlijke betrokkenheid.
  • 2022-03-04T18:54:22.266Z
  • 2022-03-04T18:54:22.266Z
  • Lex Roolvink
  • Hengelo
  • 10
  • Empathisch en betrouwbaar.
  • Het overlijden van een dierbare is een droevige gebeurtenis. Het is dan goed de perfecte ondersteuning te krijgen bij het verzorgen van een uitvaart. Tymon Stamborg voelde perfect aan hoe wij de uitvaartplechtigheid wilde hebben. Soms was een half woord al voldoende. Niet opdringen maar ontzorgen. Een echte kwaliteit van Tymon.
  • 2022-01-25T13:31:17.736Z
  • 2022-01-25T13:31:17.736Z
  • heer Ortega Exposito
  • Enschede
  • 10
  • Super
  • Alles was heel goed geregeld wij zijn heel tevreden.
  • 2021-12-25T19:28:52.522Z
  • 2021-12-25T19:28:52.522Z
  • H. v. der Mast
  • Enschede
  • 9
  • Prima verzorgt
  • Super ervaring gehad, alles keurig geregeld en afgehandeld.
  • 2021-12-24T15:03:14.075Z
  • 2021-12-24T15:03:14.075Z
  • mevrouw Hartgers
  • Amsterdam
  • 10
  • Goede ervaring
  • Prima verzorgd.
  • 2021-12-20T18:47:44.025Z
  • 2021-12-20T18:47:44.025Z
  • heer Naafs
  • Enschede
  • 10
  • Hele fijne begeleiding gehad
  • We hadden gelijk een goede klik. Fijne persoonlijke hulp. Het is een heel mooi afscheid geworden.
  • 2021-12-20T18:19:04.173Z
  • 2021-12-20T18:19:04.173Z
  • F Nijhuis
  • Deventer
  • 10
  • De missie van Tymon en Cilia is volledig waar gemaakt.
  • Tymon en Cilia hebben de uitvaart prima en heel goed verzorgd. Liefdevol en meedenkend, echt een aanrader voor deze moeilijke tijd.
  • 2021-12-20T15:46:41.053Z
  • 2021-12-20T15:46:41.053Z
  • Theo Theo Noppen
  • De Lutte
  • 9
  • Bijzonder goede begeleiding
  • Bijzonder goede begeleiding
  • 2021-12-20T14:24:28.772Z
  • 2021-12-20T14:24:28.772Z
  • Mevrouw wagenaar-Boswinkel
  • Haaksbergen
  • 10
  • Perfect
  • Geheel naar wens
  • 2021-12-20T14:13:07.196Z
  • 2021-12-20T14:13:07.196Z
  • G.J. Been-Assink
  • Enschede
  • 9
  • Zeer goed verzorgde uitvaart
  • Ik beveel deze uitvaart verzorging zeer aan.
  • 2021-11-19T08:57:23.924Z
  • 2021-11-19T08:57:23.924Z
  • J.G. Schnieder
  • Goor
  • 10
  • Top in alle facetten
  • Alles ging liefdevol begripvol en toch met duidelijke afspraken zowel voor de uitvaart als de nazorg. Niets meer dan lof namens broers zussen Zwagers en shoonzussen.
  • 2021-10-31T11:19:43.776Z
  • 2021-10-31T11:19:43.776Z

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Lees hieronder meer over de ervaringen uit het verleden met de dienstverlening van Stamborg Uitvaartzorg. 

Marlon Smith
06 maart 2020
Ik ontving net een mooie bos bloemen van jullie ter nagedachtenis aan mijn vader. Het is vandaag een jaar geleden dat hij is overleden. Namens mijn familie en mijzelf ontzettend bedankt!! Het wordt erg gewaardeerd. Jullie hebben van het afscheid iets speciaals gemaakt en ook nu. Dank jullie wel!
Barbra Knop-Rouwenhorst
14 februari 2020
Persoonlijke en betrokken hulp in moeilijke tijden. Wij zijn bijzonder tevreden.
Dhr. A. Hoogendoorn
20 juni 2019
Bijzondere wijze van begeleiding van Tymon Stamborg en zijn echtgenote. Tymon nam voldoende tijd en bleef altijd rustig. Andere medewerk(st)ers, die bij ons aan huis zijn geweest, hebben wij allen gewaardeerd. Wij zijn zeer tevreden en hebben dat ook aan Tymon meegedeeld. Deze waardering geldt ook voor al mijn kinderen. A. Hoogendoorn
Anoniem
25 mei 2019
Dhr. Stamborg stelde zich zeer empatief op, dacht goed mee. Zowel bij het voorgesprek (op ons verzoek) als bij het regelen van de uitvaart en de uitvaart zelf. Hij heeft ons zeer goed geadviseerd. Anoniem
Mevr. Mulder-Holtermann
25 mei 2019
De vriendelijkheid van de medewerkers en het respect naar familieleden is zeer naar tevredenheid verlopen. Zij nemen de tijd en stralen rust uit, voor het afhandelen van de uitvaart. Ook dat ze nazorg uitvoeren, d.w.z. , een goed gesprek na een aantal weken, vond ik zeer prettig. Mevrouw Mulder-Holtermann
Marlon
27 maart 2019
Hele fijne benadering! Wij hebben de zorg als ontzettend prettig ervaren. Tymon dacht goed mee en gaf verschillende opties. Ook werden onze kinderen op een erg prettige manier betrokken bij alles. Niks was te gek en alles mocht. Mede door de goede zorgen is het afscheid van mijn vader erg mooi en bijzonder geworden. Nogmaals onze dank! Marlon
Rita van de Wetering
28 februari 2019
Ik ben Tymon veel dank verschuldigd voor de prima begeleiding gedurende de voorbereidingen op de uitvaart en de uitvaart zelf. Wensen waarvan ik dacht dat ze niet ingewilligd konden worden, bleken toch mogelijk te zijn. Ook de aanwezigen waren vol lof over het waardige afscheid. Ik kan er met een goed gevoel op terug kijken. Rita van de Wetering
Dhr. Coppiens
22 november 2018
Persoonlijke benadering. De zeer persoonlijke benadering van de nabestaanden, die ons het gevoel geeft dat men alleen voor ons aan het werk is. De professionele begeleiding en uitvoeren van de uitvaart. Niets dan lof hiervoor. Dhr. Coppiens
Dhr. Hertong
01 augustus 2018
Goede ondersteuning. Zeer goed advies en vrijheid in keuzes, geen opdringerigheid, verder een zeer goede ondersteuning in de complete uitvaart. Dhr. Hertong
Mevr. Bergsma-Oosterhof
28 mei 2018
Omdat we echt het gevoel hadden dat er goed met ons meegedacht werd en er werden goede adviezen gegeven en het draaide niet om geld! mevrouw Bergsma-Oosterhof

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) of neem hieronder contact op.