Skip to the content

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Sinds mei 2020 maken wij gebruik van het systeem Klantenvertellen.nl. Hier kunnen nabestaanden hun ervaringen delen over onze dienstverlening. Deel ook uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

  • H.G.M.
  • Haaksbergen
  • 10
  • Perfect geregeld!
  • Echt goed ontzorgen en meedenken. En alles perfect geregeld. Onze hartelijke dank daarvoor.
  • 2024-02-21T19:58:37.583Z
  • 2024-02-21T19:58:37.583Z
  • Henk
  • Haaksbergen
  • 10
  • Prefect geregeld
  • Jullie hebben de crematie met zoveel warmte, medeleven geregeld gewoon perfect.
  • 2024-02-09T19:25:28.895Z
  • 2024-02-09T19:25:28.895Z
  • Kim
  • Voorschoten
  • 10
  • Parels
  • Tymon en Cilia hebben mij meer dan fantastisch ondersteund na een heel onverwacht en heftig verlies. Ze verzorgen niet alleen de overledene en de uitvaart op een respectvolle en professionele wijze, ze houden ook rekening met alle persoonlijke aspecten en wensen. Tymon en Cilia zijn hele fijne gesprekspartners rondom alle keuzes, zijn een enorme steun en snappen precies wat je wenst en weten die vertaalslag naar de uitvaart toe perfect te maken. Ik ben ze meer dan dankbaar en had me geen betere en lievere mensen kunnen wensen in deze donkere weken. Ook in uitdagende tijden kom je parels tegen in je leven. Dat zijn zij voor mij!
  • 2024-01-19T19:56:46.572Z
  • 2024-01-19T20:00:24.94Z
  • Fam Koppelman
  • Haaksbergen
  • 10
  • We hebben fijn en mooi waardig afscheid gehad van mama mede door jullie
  • Namens ons allemaal, we hebben het als zeer prettig en fijn ervaren. Alles kon en alles mocht, en er werd met ons meegedacht. Geen op of aanmerkingen.
  • 2023-11-23T11:28:22.645Z
  • 2023-11-23T11:28:22.645Z
  • Willemien
  • Denekamp
  • 10
  • In een zéér moeilijke tijd voelden wij ons perfect ondersteund en letterlijk "ontzorgd".
  • We hebbende ervaren wat voor het echtpaar Stamborg de woorden ontzorgen, ondersteunen en ook (voor ons een heel belangrijke) nazorg betekenen in een zéér moeilijke tijd. Ze luisteren, denken mee en adviseren indien nodig, maar vooral: alles wordt perfect uitgevoerd zoals de familie het graag wil. Ook de nazorg wordt met veel aandacht en betrokkenheid uitgevoerd. Wij hebben alleen maar lof voor Stamborg uitvaartzorg.
  • 2023-10-10T06:37:57.989Z
  • 2023-10-10T06:37:57.989Z
  • J.
  • losser
  • 10
  • vakkundig, meelevend, meedenkten, liefdevol, respectvol en Warme samen weking in begeleiding
  • wij zijn ontzettend blij met de medewerkers van stamzorg die ons begeleid hebben. we hebben al onze wensen kunnen realiseren en er zo een ontzettend mooi afscheid van gemaakt, waar we liefdevol op terug kunnen kijken in Herrinnering. liefdevolle groet Jeannette En Berend-jan
  • 2023-07-19T07:26:29.223Z
  • 2023-07-19T07:26:29.223Z
  • H.W.
  • Enschede
  • 8
  • Goede begeleiding
  • Overal is aangedacht en alles goed met ons besproken
  • 2023-07-18T14:22:18.428Z
  • 2023-07-18T14:22:18.428Z
  • Randy
  • Haaksbergen
  • 8
  • Denkt mee, verzorgd alles tot in de puntjes, heeft aandacht voor je.
  • Heb 2x van de diensten van Tymon gebruik gemaakt. Een fijne prettige persoonlijkheid die alles met aandacht regelt en oog heeft voor detail.
  • 2023-06-13T06:42:48.418Z
  • 2023-06-13T06:42:48.418Z
  • Hetty
  • Enschede
  • 9
  • Tot in de puntjes geregeld
  • Alles is mogelijk. Niets is te gek. Denkt aan zaken waar we zelf niet aan hadden gedacht. We zijn er heel tevreden over. Hoop niet dat we hem snel weer nodig hebben, maar mocht dit wel zo zijn dan hoeven we niet na te denken aan wie wij de uitvaart toevertrouwen. Tymon en Cilia dank je wel voor deze mooie en waardige uitvaart.
  • 2023-06-09T18:14:11.912Z
  • 2023-06-09T18:14:11.912Z
  • Theo
  • De Lutte
  • 9
  • Met passie en belangstelling voor iedereen
  • Stamborg zorgt voor een dag die je als nabestaanden niet vergeet. Samen met iedereen gedenkt Stamborg de verdiensten van de overledene.
  • 2023-06-06T07:52:57.898Z
  • 2023-06-06T07:52:57.898Z
  • willem
  • enschede
  • 10
  • Ik heb het optreden van de heer Stamborg als bijzonder aangenaam ervaren.
  • De heer Stamborg heeft in deze voor mij moeilijke, droevige tijd een voorname rol gespeeld in de verwerking van mijn verdriet door zijn rustige, voorname en ter zake kundige opstelling en handeling. Geen trieste somberheid, maar rustig meeleven; niet te duidelijk aanwezig maar indien nodig altijd bereikbaar en immer hulpvaardig. De aanwezige familie en kennissen hebben dit eveneens zo ervaren. Vragen mijnerzijds werden altijd netjes en vakkundig beantwoord. De verleende service was prima. Wij werden herhaaldelijk bij de voortgang van het een en ander betrokken, zonder dat dit op enigerlei wijze werd opgedrongen. Wij hadden duidelijk het gevoel dat wij in goede handen waren. De heer Stamborg verdient een groot compliment in deze.
  • 2023-03-21T09:25:44.091Z
  • 2023-03-21T09:25:44.091Z
  • Gerdine
  • Enschede
  • 10
  • Alles goed verzorgd
  • De verzorging vonden we van het begin tot het eind goed verzorgd
  • 2023-03-20T14:15:06.626Z
  • 2023-03-20T14:15:06.626Z
  • B.H.M. Wekking
  • LOSSER
  • 10
  • Alles was perfect en tot in de puntjes geregeld.
  • Wij kunnen Stamborg bij iedereen aanbevelen.
  • 2023-03-03T11:26:56.691Z
  • 2023-03-03T11:26:56.691Z
  • T
  • Haaksbergen
  • 9
  • Goed advies, warm.
  • Alles is goed geregeld. Denkt goed mee. Betrokken.
  • 2023-02-06T19:16:48.255Z
  • 2023-02-06T19:16:48.255Z
  • Erna
  • Enschede
  • 10
  • Goede communicatie wat resulteerde in een mooie vormgegeven uitvaart
  • Mijn ervaring met Stamborg Uitvaartzorg is zeer goed, nu al voor de tweede keer. Fijn en begripvol overleg over de vele mogelijkheden resulteerde in een meer dan waardige uitvaart. Zeer waardevol!
  • 2023-01-24T17:56:10.746Z
  • 2023-01-24T17:56:10.746Z
  • Henk
  • Enschede
  • 10
  • Deskundig, waardig en respectvol.
  • Door ervaringen met Stamborg Uitvaartzorg in het verleden, deze keer weer het overlijden van mijn moeder door Stamborg Uitvaartzorg laten behandelen. De geboden zorg en verzorging was wederom precies, zoals we dat wilden, namelijk stipt, correct, zorgvuldig, meedenkend, waardig en warm.
  • 2023-01-23T15:33:31.366Z
  • 2023-01-23T15:33:31.366Z
  • Ard
  • Rotterdam
  • 10
  • Voor de derde keer super
  • Goede service, flexibel, snel en concreet
  • 2023-01-20T13:34:27.286Z
  • 2023-01-20T13:34:27.286Z
  • Janneke
  • Almelo
  • 10
  • Super
  • De hele uitvaart is zeer goed verzorgt en we hebben er heel veel steun aan gehad tymon dankjewel daar voor.
  • 2023-01-20T12:59:22.616Z
  • 2023-01-20T12:59:22.616Z
  • Annuska
  • Enschede
  • 9
  • goed
  • Ik ben helemaal tevreden
  • 2022-10-24T19:25:35.302Z
  • 2022-10-24T19:25:35.302Z
  • W.A. ten Bloemendal
  • Borne
  • 10
  • Deskundig en professioneel en persoonlijk.
  • Wij hebben de verzorging van de uitvaart en de begeleiding van Tymon als prettig, persoonlijk en deskundig ervaren vanaf het begin tot het eind. Hij heeft ons in alle opzichten ondersteund en er mede voor gezorgd dat onze (schoon)zus een passend afscheid heeft gehad. We hebben van Tymon veel informatie gekregen, niet alleen mondeling maar ook op papier in de nazorgmap en in een handig naslagwerk. Prettig vonden wij de duidelijke offerte vooraf en de daaropvolgende eindafrekening die overeenkwam met de offerte. We kijken dan ook terug op een goede en warme samenwerking.
  • 2022-10-21T19:14:12.214Z
  • 2022-10-21T19:14:12.214Z
  • Fam. Grootenhuis
  • Haaksbergen
  • 9
  • Goede en gemoedelijke begeleiding van de uitvaart, alles is naar wens geregeld.
  • Verder uitsluitend positief terugkijkend op deze ingrijpende gebeurtenis, zodat we het verdriet ter zijner tijd om kunnen zetten naar mooie herinneringen.
  • 2022-10-19T13:11:21.974Z
  • 2022-10-19T13:11:21.974Z
  • I
  • Enschede
  • 9
  • Betrokken en transparant gekruid met empathie
  • Betrokken en transparant gekruid met empathie
  • 2022-08-22T20:47:20.858Z
  • 2022-08-22T20:47:20.858Z
  • Willem
  • Haaksbergen
  • 9
  • Alles perfect geregeld!
  • Alles perfect geregeld!
  • 2022-07-15T12:09:10.393Z
  • 2022-07-15T12:09:10.393Z
  • Jacques Berghs
  • Enschede
  • 10
  • Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg perfect.
  • Bij de melding van overlijden wordt vlot het nodige geregeld door Stamborg Uitvaartzorg, in overleg met de nabestaanden. Een mooi verzorgde map waarin de uitvaartprocedure wordt beschreven, met aandachtspunten en financiële afwikkeling (tevens naslagwerk) voor de nabestaanden. Een goede verzorging en begeleiding van de uitvaart, met nazorg voor familie en nabestaanden. Heel persoonlijk met goede communicatie.
  • 2022-07-12T11:20:09.822Z
  • 2022-07-12T11:20:09.822Z
  • Magda
  • Haaksbergen / Hengelo gld
  • 10
  • Professioneel met de juiste zorg en aandacht
  • Zeer betrokken mensen met hart voor hun vak.
  • 2022-07-11T16:03:27.659Z
  • 2022-07-11T16:03:27.659Z

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Lees hieronder meer over de ervaringen uit het verleden met de dienstverlening van Stamborg Uitvaartzorg. 

Marlon Smith
06 maart 2020
Ik ontving net een mooie bos bloemen van jullie ter nagedachtenis aan mijn vader. Het is vandaag een jaar geleden dat hij is overleden. Namens mijn familie en mijzelf ontzettend bedankt!! Het wordt erg gewaardeerd. Jullie hebben van het afscheid iets speciaals gemaakt en ook nu. Dank jullie wel!
Barbra Knop-Rouwenhorst
14 februari 2020
Persoonlijke en betrokken hulp in moeilijke tijden. Wij zijn bijzonder tevreden.
Dhr. A. Hoogendoorn
20 juni 2019
Bijzondere wijze van begeleiding van Tymon Stamborg en zijn echtgenote. Tymon nam voldoende tijd en bleef altijd rustig. Andere medewerk(st)ers, die bij ons aan huis zijn geweest, hebben wij allen gewaardeerd. Wij zijn zeer tevreden en hebben dat ook aan Tymon meegedeeld. Deze waardering geldt ook voor al mijn kinderen. A. Hoogendoorn
Anoniem
25 mei 2019
Dhr. Stamborg stelde zich zeer empatief op, dacht goed mee. Zowel bij het voorgesprek (op ons verzoek) als bij het regelen van de uitvaart en de uitvaart zelf. Hij heeft ons zeer goed geadviseerd. Anoniem
Mevr. Mulder-Holtermann
25 mei 2019
De vriendelijkheid van de medewerkers en het respect naar familieleden is zeer naar tevredenheid verlopen. Zij nemen de tijd en stralen rust uit, voor het afhandelen van de uitvaart. Ook dat ze nazorg uitvoeren, d.w.z. , een goed gesprek na een aantal weken, vond ik zeer prettig. Mevrouw Mulder-Holtermann
Marlon
27 maart 2019
Hele fijne benadering! Wij hebben de zorg als ontzettend prettig ervaren. Tymon dacht goed mee en gaf verschillende opties. Ook werden onze kinderen op een erg prettige manier betrokken bij alles. Niks was te gek en alles mocht. Mede door de goede zorgen is het afscheid van mijn vader erg mooi en bijzonder geworden. Nogmaals onze dank! Marlon
Rita van de Wetering
28 februari 2019
Ik ben Tymon veel dank verschuldigd voor de prima begeleiding gedurende de voorbereidingen op de uitvaart en de uitvaart zelf. Wensen waarvan ik dacht dat ze niet ingewilligd konden worden, bleken toch mogelijk te zijn. Ook de aanwezigen waren vol lof over het waardige afscheid. Ik kan er met een goed gevoel op terug kijken. Rita van de Wetering
Dhr. Coppiens
22 november 2018
Persoonlijke benadering. De zeer persoonlijke benadering van de nabestaanden, die ons het gevoel geeft dat men alleen voor ons aan het werk is. De professionele begeleiding en uitvoeren van de uitvaart. Niets dan lof hiervoor. Dhr. Coppiens
Dhr. Hertong
01 augustus 2018
Goede ondersteuning. Zeer goed advies en vrijheid in keuzes, geen opdringerigheid, verder een zeer goede ondersteuning in de complete uitvaart. Dhr. Hertong
Mevr. Bergsma-Oosterhof
28 mei 2018
Omdat we echt het gevoel hadden dat er goed met ons meegedacht werd en er werden goede adviezen gegeven en het draaide niet om geld! mevrouw Bergsma-Oosterhof

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) of neem hieronder contact op.