Skip to the content

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Sinds mei 2020 maken wij gebruik van het systeem Klantenvertellen.nl. Hier kunnen nabestaanden hun ervaringen delen over onze dienstverlening. Deel ook uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

  • A. Wilmink
  • Hengelo
  • 10
  • Tot in de puntjes geregeld
  • Wij hebben de persoonlijke aandacht na het overlijden van onze vader en echtgenoot zeer gewaardeerd. Er werden goede suggesties gedaan en tot op het laatst konden verzoeken nog worden gehonoreerd. De gehele uitvaart is met zorg geregeld, er is ons veel uit handen genomen. Tot in de puntjes geregeld. Ook een goede prijs- kwaliteit verhouding.
  • 2020-09-16T19:19:45.532Z
  • 2020-09-16T19:19:45.532Z
  • Frank
  • Enschede
  • 9
  • Zeer betrokken en ontzorgt
  • Ik heb een zeer goede ervaring met Stamborg uitvaart. Ze zijn goed bereikbaar en zijn bereid een stapje extra voor je te doen zodat zij voor je zaken uit handen nemen waar je op dat moment geen tijd en zin in hebt. Alles is bespreekbaar en je kunt er met alle uitvaart verzekeringen terecht.
  • 2020-09-16T16:53:19.707Z
  • 2020-09-16T16:53:19.707Z
  • Ben Geisink
  • Oldenzaal
  • 9
  • Goede service.
  • Mijn ervaring na het overlijden van onze broer met Tymon was goed. Goede uitleg en er is ons als fam door hun veel zorgen uit handen genomen. Ook de nazorg is uitstekend te noemen Ondanks het verlies van onze broer, heel veel dank aan jullie gericht. Dank nogmaals.
  • 2020-09-09T20:25:08.251Z
  • 2020-09-09T20:26:14.023Z
  • N. Dijk-Slettenaar
  • Hengelo
  • 9
  • Vriendelijk, snel en gedreven.
  • We hebben met name contact gehad met Tymon. Een fijne man met passie voor zijn vak. Gedreven en neemt snel actie om het voor de nabestaanden zo prettig als mogelijk te laten verlopen. Kundig en geeft goed advies over de Mogelijkheden die er zijn. Daarnaast erg prettig in omgang.
  • 2020-09-06T18:28:29.831Z
  • 2020-09-06T18:28:29.831Z
  • Fam. Bergman
  • Enschede
  • 10
  • Meer dan goed.
  • Voor de 2e keer heeft Stamborg Uitvaartzorg voor ons een uitvaart verzorgd en het was wederom een uitvaart om met een goed gevoel op terug te kijken. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de uitvaart. We hadden een vrije keuze in wat er mogelijk was bij de uitvaart, er werd ons niets opgedrongen.
  • 2020-09-01T18:27:12.935Z
  • 2020-09-01T18:27:12.935Z
  • Manuela
  • Fernandez Fernandez
  • 8
  • Namens de familie Fernandez Fernandez hartelijk dank
  • Zeer goed verzorgd dan u
  • 2020-08-31T12:36:15.109Z
  • 2020-08-31T12:36:15.109Z
  • Robert
  • Enschede
  • 9
  • Geweldig!!
  • Voor de 2e keer heeft Tymon voor ons een uitvaart verzorgd en het was wederom een uitvaart om met een goed gevoel op terug te kijken. Tymon is een prima uitvaartverzorger die echt alles mogelijk maakt en doet. Tymon bedankt. Robert van Duijl.
  • 2020-07-16T06:12:35.97Z
  • 2020-07-16T06:12:35.97Z
  • H Groot Obbink
  • Haaksbergen
  • 9
  • Ontzorgen is inderdaad jullie kracht.
  • Alles werd voor, tijdens en na de plechtigheid, tot in de puntjes voor ons geregeld. Zelfs in onze situatie, tijdens deze coronatijd, kwam de heer Stamborg met een vervangende oplossing ten aanzien van bezoek aan de aula. Gelukkig hoefden wij hier geen gebruik van te maken. De correcte, maar bovenal uitermate vriendelijke benadering, van zowel de heer als mevr. Stamborg, hebben we zeer op prijs gesteld.
  • 2020-06-08T19:22:43.588Z
  • 2020-06-08T19:22:43.588Z
  • Ronny Masselink
  • Haaksbergen
  • 10
  • Top geregeld!
  • Tymon & Cilia staan ten alle tijden bij in deze moeilijke periode. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd,
  • 2020-06-06T18:46:53.749Z
  • 2020-06-06T18:46:53.749Z
  • M. Meddeler
  • Haaksbergen
  • 10
  • Goede begeleiding bij het afscheid en de uitvaart.
  • Zeer duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de uitvaart. We hadden duidelijk een vrije keuze in wat er mogelijk was bij de uitvaart, er werd ons niets opgedrongen. We hebben aan het afscheid een goed gevoel overgehouden. Er was persoonlijke aandacht in wat onze wensen waren.
  • 2020-05-20T08:43:46.157Z
  • 2020-05-20T08:43:46.157Z
  • Maureen
  • Enschedw
  • 9
  • Geweldig
  • Geweldige mensen die meedenken en alles in goede banen leiden...
  • 2020-05-11T18:24:45.086Z
  • 2020-05-11T18:25:03.361Z
  • J.H.
  • Haaksbergen
  • 8
  • Ik vond het ondanks CORONA uitstekend geregeld
  • Van begin tot eind prima verzorgd binnen de beperkingen ivm corona. Dank ervoor.
  • 2020-05-11T11:45:38.766Z
  • 2020-05-11T11:45:38.766Z
  • B.H.B.Heming
  • eibergen
  • 10
  • Het was hartverwarmend
  • Het was heel goed,alles gewedig gedaan,een complument waard
  • 2020-05-04T11:59:38.96Z
  • 2020-05-04T11:59:38.96Z
  • H.
  • Enschede
  • 10
  • Tevreden met stamborg uitvaartzorg
  • Ik ben goed geholpen van het begin tot het eind. Alles is prima en duidelijk uitgelegd. Ik ben tevreden met de hulp die ik nodig had.
  • 2020-05-04T09:32:47.574Z
  • 2020-05-04T09:32:47.574Z
  • Nancy Witbreuk-Huisman
  • Haaksbergen
  • 10
  • Professioneel, zeer goede begeleiding, een vraagbaak.
  • In 2017 is onze moeder overleden en onze vader in 2019. Beide keren heeft Stamborg Uitvaartzorg de uitvaart voor ons geregeld. Professioneel, zeer goede begeleiding, een vraagbaak. Er werd goed geluisterd naar de wensen. Zij zorgen ervoor dat deze wensen worden uitgevoerd. Het gevoel dat zij er staan voor de achter gebleven familieleden. Daarnaast hebben wij ze als zeer prettig ervaren, met een lach en een traan. Niks is te gek voor ze. Echte mensen-mens. Wij kijken zeer tevreden terug naar deze tijd. Toppers zijn het👍.
  • 2020-05-04T09:31:44.797Z
  • 2020-05-04T09:31:44.797Z

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Lees hieronder meer over de ervaringen uit het verleden met de dienstverlening van Stamborg Uitvaartzorg. 

Dhr. Kamperman
22 mei 2015
Alles was met de uitvaartleider te bespreken en het kon allemaal worden gerealiseerd. Dhr. Kamperman
Dhr. de Bot
21 mei 2015
Het contact met de heer T. Stamborg, uitvaartverzorger in Enschede, was vanaf het begin tot het einde heel correct. Met groot respect voor hem en zijn vrouw hebben wij waardig afscheid kunnen nemen van onze zoon. De afspraken en contacten waren stipt op tijd en werden perfect uitgevoerd en onze persoonlijke wensen bij de crematie werden keurig uitgevoerd. Ook onze naaste familie was onder de indruk van de plechtigheid in het crematorium. Heer de Bot
Mevr. Poorthuis
22 april 2015
Goede service, goede uitleg, goed meedenken en vertrouwelijk overkomen. Mevrouw Poorthuis-Bergers
Mevr. Wissing
19 april 2015
Onze uitvaartondernemer, meneer Stamborg, was heel duidelijk en vriendelijk. Elke vraag die wij hadden kon hij beantwoorden. En gaf advies bij andere zaken wat zeker heeft geholpen. Mevrouw Wissing
Dianne Vos
13 april 2015
Beste Tymon, Jij hebt mij van begin tot einde door een periode gesleept waarin ik zoveel nood had aan begeleiding, een warm hart, compassie en dan uiteraard de planning en later uitvoering van een zo waardig mogelijk afscheid van mijn lieve mama, die ons totaal onverwacht ontvallen is op de tweede kerstdag. Vind het heel bijzonder dat een mens - die je daarvoor niet kende - zo goed in staat bleek om precies degene te zijn die je nodig hebt op dat moment. Uiteraard is dit een vak en is daar de nodige training aan vooraf gegaan, desalniettemin is het ook 'de passie voor', de 'liefde' voor de medemens die maakt dat de ene persoon al meer geschikt zal zijn dan de andere. Wij hadden met jou ons 'lot uit de loterij'. Jij wist precies de juiste toon te vinden tussen invoelen en professionalisme.. waarbij ik met het laatste bedoel dat je op de momenten dat dat nodig was, bijzonder kundig en 'leidend' kon zijn. Waar ik aanvankelijk vreesde om in een onpersoonlijk traject terecht te komen (grote landelijke uitvaartonderneming) bleek juist het tegenovergestelde het geval. Veel dank! Met warme groet, Dianne Vos
Dhr. Kottier
07 april 2015
Alles was in één woord perfect! Dhr. Kottier
Mevr. de Kaste-Robers
07 april 2015
De uitvaart was keurig geregeld, netjes op tijd, kortom alles was zoals afgesproken. Mevrouw de Kaste-Robers
Dhr. Ravenshorst
28 maart 2015
Fantastische begeleiding en keurig verzorgd door met name Tymon Stamborg Dhr. Ravenshorst
Mevr. van Veen
23 maart 2015
Ik heb pas mijn vader weg gebracht die was ook verzekerd bij Monuta en Tymon heeft de uitvaart verzorgd . Ik was zeer tevreden! Mevrouw van Veen
Harry Vrij
20 januari 2015
Rouwende Familie, Het is moeilijk dit te omschrijven, maar de verzorging was in een woord geweldig ! Kennismaking, voorlichting, uitvoering en afwerking het was heel goed. Niets dan lof voor deze man. Ik kan hem - indien nodig - van harte bij U aanbevelen.. Harry Vrij

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) en info@stamborg-uitvaartzorg.nl.