Skip to the content

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Sinds mei 2020 maken wij gebruik van het systeem Klantenvertellen.nl. Hier kunnen nabestaanden hun ervaringen delen over onze dienstverlening. Deel ook uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

  • Anneus Vierhoven
  • Giethoorn
  • 9
  • Vriendelijke en goede uitleg, begeleiding en verwerking proces
  • Van Losserhof de aanbevolen uitvaartverzorger. Goede contacten gehad.
  • 2022-05-05T17:17:11.865Z
  • 2022-05-05T17:17:11.865Z
  • Trudy
  • Haaksbergen
  • 10
  • Zorgvuldige meelevende begeleiding.
  • Wij hebben de begeleiding van Tymon, na het overlijden van onze broer, als zeer prettig ervaren. Alles kan; niets moet. en goede tips.
  • 2022-04-30T09:18:52.658Z
  • 2022-04-30T09:18:52.658Z
  • Maurice
  • Eibergen
  • 10
  • Tymon je bent goud waard
  • Zeer waardevolle en mooi uitvaart van mijn broer, het voelt als een vriend die ons de gehele dag ondersteunde, dank daarvoor.
  • 2022-03-25T11:26:27.681Z
  • 2022-03-25T11:27:39.605Z
  • Dinant
  • Goor
  • 9
  • Perfect geregeld
  • Wij zijn zeer tevreden over hoe alles geregeld werd. En ook over de persoonlijke betrokkenheid.
  • 2022-03-04T18:54:22.266Z
  • 2022-03-04T18:54:22.266Z
  • Lex Roolvink
  • Hengelo
  • 10
  • Empathisch en betrouwbaar.
  • Het overlijden van een dierbare is een droevige gebeurtenis. Het is dan goed de perfecte ondersteuning te krijgen bij het verzorgen van een uitvaart. Tymon Stamborg voelde perfect aan hoe wij de uitvaartplechtigheid wilde hebben. Soms was een half woord al voldoende. Niet opdringen maar ontzorgen. Een echte kwaliteit van Tymon.
  • 2022-01-25T13:31:17.736Z
  • 2022-01-25T13:31:17.736Z
  • heer Ortega Exposito
  • Enschede
  • 10
  • Super
  • Alles was heel goed geregeld wij zijn heel tevreden.
  • 2021-12-25T19:28:52.522Z
  • 2021-12-25T19:28:52.522Z
  • H. v. der Mast
  • Enschede
  • 9
  • Prima verzorgt
  • Super ervaring gehad, alles keurig geregeld en afgehandeld.
  • 2021-12-24T15:03:14.075Z
  • 2021-12-24T15:03:14.075Z
  • mevrouw Hartgers
  • Amsterdam
  • 10
  • Goede ervaring
  • Prima verzorgd.
  • 2021-12-20T18:47:44.025Z
  • 2021-12-20T18:47:44.025Z
  • heer Naafs
  • Enschede
  • 10
  • Hele fijne begeleiding gehad
  • We hadden gelijk een goede klik. Fijne persoonlijke hulp. Het is een heel mooi afscheid geworden.
  • 2021-12-20T18:19:04.173Z
  • 2021-12-20T18:19:04.173Z
  • F Nijhuis
  • Deventer
  • 10
  • De missie van Tymon en Cilia is volledig waar gemaakt.
  • Tymon en Cilia hebben de uitvaart prima en heel goed verzorgd. Liefdevol en meedenkend, echt een aanrader voor deze moeilijke tijd.
  • 2021-12-20T15:46:41.053Z
  • 2021-12-20T15:46:41.053Z
  • Theo Theo Noppen
  • De Lutte
  • 9
  • Bijzonder goede begeleiding
  • Bijzonder goede begeleiding
  • 2021-12-20T14:24:28.772Z
  • 2021-12-20T14:24:28.772Z
  • Mevrouw wagenaar-Boswinkel
  • Haaksbergen
  • 10
  • Perfect
  • Geheel naar wens
  • 2021-12-20T14:13:07.196Z
  • 2021-12-20T14:13:07.196Z
  • G.J. Been-Assink
  • Enschede
  • 9
  • Zeer goed verzorgde uitvaart
  • Ik beveel deze uitvaart verzorging zeer aan.
  • 2021-11-19T08:57:23.924Z
  • 2021-11-19T08:57:23.924Z
  • J.G. Schnieder
  • Goor
  • 10
  • Top in alle facetten
  • Alles ging liefdevol begripvol en toch met duidelijke afspraken zowel voor de uitvaart als de nazorg. Niets meer dan lof namens broers zussen Zwagers en shoonzussen.
  • 2021-10-31T11:19:43.776Z
  • 2021-10-31T11:19:43.776Z
  • Thijs-Jonker
  • Almelo
  • 10
  • Perfect geregeld met de tymon
  • Alles werd ons uit handen genomen en alles werd goed geregeld
  • 2021-09-13T19:20:38.23Z
  • 2021-09-13T19:20:38.23Z
  • Fam. Groot Obbink
  • Haaksbergen
  • 10
  • Ontzorgend en zeer empathische uitvaartzorg
  • Na een overlijden komt er veel op nabestaanden af, Cilia en Tymon zijn bij uitstek geschikt om de familie te ontzorgen. Alles werd door Tymon tot in de puntjes geregeld en niks was te veel. Vooral omdat dit voor hen een bijzondere uitvaart was met nieuwe uitdagingen. Met daarbij Cilia op de achtergrond als warme persoonlijkheid. Kortom: beiden bedankt voor deze memorabele uitvaart.
  • 2021-07-18T07:47:20.323Z
  • 2021-07-18T07:47:20.323Z
  • Harry
  • Oldenzaal
  • 9
  • Prettige en rustige begeleiding in het gehele proces
  • Vanaf het eerste contact hebben we in goede samenwerking de uitvaart vorm kunnen geven. Waarin voor een ieder ruimte was voor zijn/haar inbreng.
  • 2021-06-22T19:25:29.849Z
  • 2021-06-22T19:25:29.849Z
  • Jan
  • Enschede
  • 10
  • Een hele fijne ervaring
  • Ik ben zeer tevreden over de.uitvaart van mijn opa het was allemaal.zeer goed geregeld top
  • 2021-06-15T20:14:45.715Z
  • 2021-06-15T20:14:45.715Z
  • S.N. Hertong
  • Ammeloe- Vreden
  • 10
  • Tymon en Cilia zijn liefdevolle uitvaartondernemers, ontzorgen is hun kracht
  • Tymon en Cilia namen ons aan hun handen mee om een indrukwekkende en waardige uitvaart te organiseren. Ontzorgen is echt hun kracht. Vol overgave, liefde en empathie verzorgden zij alles van A tot Z zodat je als familie ook echt de rust en tijd kunt vinden om liefdevol afscheid te kunnen nemen. Wat ik heel prettig vond is dat niets te gek was, het werd meteen geregeld. Volgens mijn man zijn leidraad: Wij hebben geen problemen, wij hebben iets om op te lossen Een uitvaartonderneming met een warm hart!
  • 2021-05-05T17:28:45.19Z
  • 2021-05-05T17:28:45.19Z
  • Henk
  • Hengelo
  • 10
  • Alles was correct en respectvol geregeld.
  • -
  • 2021-05-01T13:01:16.532Z
  • 2021-05-01T13:01:16.532Z
  • F.J.E. Roctus-Koopman
  • Uelsen Duitsland
  • 9
  • Goed gevoel
  • Ik spreek ook namens de kinderen dat wij Tymon als een hele vriendelijke, rustige man hebben ervaren die ons op ons gemak stelde. Hij begreep ook heel goed wat wij wilden doordat we het karakter van mijn man en onze vader hadden beschreven. De samenwerking met Duitsland ging stroef, maar Tymon heeft alles op zich genomen zodat wij niet meer werden gebeld door de Duitse uitvaartzorg. De crematie is helemaal verlopen zoals wij het graag wilden. We hebben zelfs te horen gekregen van Duitse buren dat dit de mooiste crematie was die ze ooit hadden bijgewoond. 1 minpuntje is dat we maar 1 bos bloemen hebben meegekregen en de rest achterbleef, het is ons niet bekend of dit de normale gang van zaken is.
  • 2021-03-04T10:55:04.261Z
  • 2021-03-04T10:55:04.261Z
  • hermien oosterhof
  • WOLVEGA
  • 9
  • Prima
  • Mijn ervaring is prima, omdat ik in Friesland woon kende ik Uw Uitvaartzorg niet, aanbevolen door de medewerkers vd Losserhof het is heel goed en mooi verlopen, dank U hiervoor, H. Oosterhof- Broekman.
  • 2021-03-01T12:39:03.236Z
  • 2021-03-01T12:39:03.236Z
  • philo Vierbergen
  • Apeldoorn
  • 10
  • betrokken, meedenkend, persoonlijk
  • Zeer goed verzorgd. Meedenken in oplossingen in plaats van problemen.
  • 2021-01-22T09:29:40.257Z
  • 2021-01-22T09:29:40.257Z
  • Gerard
  • Enschede
  • 9
  • Zeer goede en liefdevolle mensen die met hun ervaringen echt weten wat ze doen
  • Van begin tot eind een goed verzorgt. Medelevend personeel. En allemaal een goede verzorging en vooral coronaproof.
  • 2021-01-21T19:10:54.247Z
  • 2021-01-21T19:10:54.247Z
  • Mieke Netters
  • Almelo
  • 10
  • Heel tevreden
  • Wij zijn heel tevreden over de uitvaart die door u is geleid en vooral over de persoonlijke begeleiding. We konden ieder moment bellen voor vragen en dan kwam u zelfs persoonlijk langs. Wij willen u daarom langs deze weg nogmaals bedanken,en ik zou u zeker aanbevelen bij anderen.
  • 2021-01-06T12:55:58.851Z
  • 2021-01-06T12:55:58.851Z

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Lees hieronder meer over de ervaringen uit het verleden met de dienstverlening van Stamborg Uitvaartzorg. 

Dhr. Kamperman
22 mei 2015
Alles was met de uitvaartleider te bespreken en het kon allemaal worden gerealiseerd. Dhr. Kamperman
Dhr. de Bot
21 mei 2015
Het contact met de heer T. Stamborg, uitvaartverzorger in Enschede, was vanaf het begin tot het einde heel correct. Met groot respect voor hem en zijn vrouw hebben wij waardig afscheid kunnen nemen van onze zoon. De afspraken en contacten waren stipt op tijd en werden perfect uitgevoerd en onze persoonlijke wensen bij de crematie werden keurig uitgevoerd. Ook onze naaste familie was onder de indruk van de plechtigheid in het crematorium. Heer de Bot
Mevr. Poorthuis
22 april 2015
Goede service, goede uitleg, goed meedenken en vertrouwelijk overkomen. Mevrouw Poorthuis-Bergers
Mevr. Wissing
19 april 2015
Onze uitvaartondernemer, meneer Stamborg, was heel duidelijk en vriendelijk. Elke vraag die wij hadden kon hij beantwoorden. En gaf advies bij andere zaken wat zeker heeft geholpen. Mevrouw Wissing
Dianne Vos
13 april 2015
Beste Tymon, Jij hebt mij van begin tot einde door een periode gesleept waarin ik zoveel nood had aan begeleiding, een warm hart, compassie en dan uiteraard de planning en later uitvoering van een zo waardig mogelijk afscheid van mijn lieve mama, die ons totaal onverwacht ontvallen is op de tweede kerstdag. Vind het heel bijzonder dat een mens - die je daarvoor niet kende - zo goed in staat bleek om precies degene te zijn die je nodig hebt op dat moment. Uiteraard is dit een vak en is daar de nodige training aan vooraf gegaan, desalniettemin is het ook 'de passie voor', de 'liefde' voor de medemens die maakt dat de ene persoon al meer geschikt zal zijn dan de andere. Wij hadden met jou ons 'lot uit de loterij'. Jij wist precies de juiste toon te vinden tussen invoelen en professionalisme.. waarbij ik met het laatste bedoel dat je op de momenten dat dat nodig was, bijzonder kundig en 'leidend' kon zijn. Waar ik aanvankelijk vreesde om in een onpersoonlijk traject terecht te komen (grote landelijke uitvaartonderneming) bleek juist het tegenovergestelde het geval. Veel dank! Met warme groet, Dianne Vos
Dhr. Kottier
07 april 2015
Alles was in één woord perfect! Dhr. Kottier
Mevr. de Kaste-Robers
07 april 2015
De uitvaart was keurig geregeld, netjes op tijd, kortom alles was zoals afgesproken. Mevrouw de Kaste-Robers
Dhr. Ravenshorst
28 maart 2015
Fantastische begeleiding en keurig verzorgd door met name Tymon Stamborg Dhr. Ravenshorst
Mevr. van Veen
23 maart 2015
Ik heb pas mijn vader weg gebracht die was ook verzekerd bij Monuta en Tymon heeft de uitvaart verzorgd . Ik was zeer tevreden! Mevrouw van Veen
Harry Vrij
20 januari 2015
Rouwende Familie, Het is moeilijk dit te omschrijven, maar de verzorging was in een woord geweldig ! Kennismaking, voorlichting, uitvoering en afwerking het was heel goed. Niets dan lof voor deze man. Ik kan hem - indien nodig - van harte bij U aanbevelen.. Harry Vrij

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) en info@stamborg-uitvaartzorg.nl.