Skip to the content

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Sinds mei 2020 maken wij gebruik van het systeem Klantenvertellen.nl. Hier kunnen nabestaanden hun ervaringen delen over onze dienstverlening. Deel ook uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

  • A. Wilmink
  • Hengelo
  • 10
  • Tot in de puntjes geregeld
  • Wij hebben de persoonlijke aandacht na het overlijden van onze vader en echtgenoot zeer gewaardeerd. Er werden goede suggesties gedaan en tot op het laatst konden verzoeken nog worden gehonoreerd. De gehele uitvaart is met zorg geregeld, er is ons veel uit handen genomen. Tot in de puntjes geregeld. Ook een goede prijs- kwaliteit verhouding.
  • 2020-09-16T19:19:45.532Z
  • 2020-09-16T19:19:45.532Z
  • Frank
  • Enschede
  • 9
  • Zeer betrokken en ontzorgt
  • Ik heb een zeer goede ervaring met Stamborg uitvaart. Ze zijn goed bereikbaar en zijn bereid een stapje extra voor je te doen zodat zij voor je zaken uit handen nemen waar je op dat moment geen tijd en zin in hebt. Alles is bespreekbaar en je kunt er met alle uitvaart verzekeringen terecht.
  • 2020-09-16T16:53:19.707Z
  • 2020-09-16T16:53:19.707Z
  • Ben Geisink
  • Oldenzaal
  • 9
  • Goede service.
  • Mijn ervaring na het overlijden van onze broer met Tymon was goed. Goede uitleg en er is ons als fam door hun veel zorgen uit handen genomen. Ook de nazorg is uitstekend te noemen Ondanks het verlies van onze broer, heel veel dank aan jullie gericht. Dank nogmaals.
  • 2020-09-09T20:25:08.251Z
  • 2020-09-09T20:26:14.023Z
  • N. Dijk-Slettenaar
  • Hengelo
  • 9
  • Vriendelijk, snel en gedreven.
  • We hebben met name contact gehad met Tymon. Een fijne man met passie voor zijn vak. Gedreven en neemt snel actie om het voor de nabestaanden zo prettig als mogelijk te laten verlopen. Kundig en geeft goed advies over de Mogelijkheden die er zijn. Daarnaast erg prettig in omgang.
  • 2020-09-06T18:28:29.831Z
  • 2020-09-06T18:28:29.831Z
  • Fam. Bergman
  • Enschede
  • 10
  • Meer dan goed.
  • Voor de 2e keer heeft Stamborg Uitvaartzorg voor ons een uitvaart verzorgd en het was wederom een uitvaart om met een goed gevoel op terug te kijken. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de uitvaart. We hadden een vrije keuze in wat er mogelijk was bij de uitvaart, er werd ons niets opgedrongen.
  • 2020-09-01T18:27:12.935Z
  • 2020-09-01T18:27:12.935Z
  • Manuela
  • Fernandez Fernandez
  • 8
  • Namens de familie Fernandez Fernandez hartelijk dank
  • Zeer goed verzorgd dan u
  • 2020-08-31T12:36:15.109Z
  • 2020-08-31T12:36:15.109Z
  • Robert
  • Enschede
  • 9
  • Geweldig!!
  • Voor de 2e keer heeft Tymon voor ons een uitvaart verzorgd en het was wederom een uitvaart om met een goed gevoel op terug te kijken. Tymon is een prima uitvaartverzorger die echt alles mogelijk maakt en doet. Tymon bedankt. Robert van Duijl.
  • 2020-07-16T06:12:35.97Z
  • 2020-07-16T06:12:35.97Z
  • H Groot Obbink
  • Haaksbergen
  • 9
  • Ontzorgen is inderdaad jullie kracht.
  • Alles werd voor, tijdens en na de plechtigheid, tot in de puntjes voor ons geregeld. Zelfs in onze situatie, tijdens deze coronatijd, kwam de heer Stamborg met een vervangende oplossing ten aanzien van bezoek aan de aula. Gelukkig hoefden wij hier geen gebruik van te maken. De correcte, maar bovenal uitermate vriendelijke benadering, van zowel de heer als mevr. Stamborg, hebben we zeer op prijs gesteld.
  • 2020-06-08T19:22:43.588Z
  • 2020-06-08T19:22:43.588Z
  • Ronny Masselink
  • Haaksbergen
  • 10
  • Top geregeld!
  • Tymon & Cilia staan ten alle tijden bij in deze moeilijke periode. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd,
  • 2020-06-06T18:46:53.749Z
  • 2020-06-06T18:46:53.749Z
  • M. Meddeler
  • Haaksbergen
  • 10
  • Goede begeleiding bij het afscheid en de uitvaart.
  • Zeer duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de uitvaart. We hadden duidelijk een vrije keuze in wat er mogelijk was bij de uitvaart, er werd ons niets opgedrongen. We hebben aan het afscheid een goed gevoel overgehouden. Er was persoonlijke aandacht in wat onze wensen waren.
  • 2020-05-20T08:43:46.157Z
  • 2020-05-20T08:43:46.157Z
  • Maureen
  • Enschedw
  • 9
  • Geweldig
  • Geweldige mensen die meedenken en alles in goede banen leiden...
  • 2020-05-11T18:24:45.086Z
  • 2020-05-11T18:25:03.361Z
  • J.H.
  • Haaksbergen
  • 8
  • Ik vond het ondanks CORONA uitstekend geregeld
  • Van begin tot eind prima verzorgd binnen de beperkingen ivm corona. Dank ervoor.
  • 2020-05-11T11:45:38.766Z
  • 2020-05-11T11:45:38.766Z
  • B.H.B.Heming
  • eibergen
  • 10
  • Het was hartverwarmend
  • Het was heel goed,alles gewedig gedaan,een complument waard
  • 2020-05-04T11:59:38.96Z
  • 2020-05-04T11:59:38.96Z
  • H.
  • Enschede
  • 10
  • Tevreden met stamborg uitvaartzorg
  • Ik ben goed geholpen van het begin tot het eind. Alles is prima en duidelijk uitgelegd. Ik ben tevreden met de hulp die ik nodig had.
  • 2020-05-04T09:32:47.574Z
  • 2020-05-04T09:32:47.574Z
  • Nancy Witbreuk-Huisman
  • Haaksbergen
  • 10
  • Professioneel, zeer goede begeleiding, een vraagbaak.
  • In 2017 is onze moeder overleden en onze vader in 2019. Beide keren heeft Stamborg Uitvaartzorg de uitvaart voor ons geregeld. Professioneel, zeer goede begeleiding, een vraagbaak. Er werd goed geluisterd naar de wensen. Zij zorgen ervoor dat deze wensen worden uitgevoerd. Het gevoel dat zij er staan voor de achter gebleven familieleden. Daarnaast hebben wij ze als zeer prettig ervaren, met een lach en een traan. Niks is te gek voor ze. Echte mensen-mens. Wij kijken zeer tevreden terug naar deze tijd. Toppers zijn het👍.
  • 2020-05-04T09:31:44.797Z
  • 2020-05-04T09:31:44.797Z

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Lees hieronder meer over de ervaringen uit het verleden met de dienstverlening van Stamborg Uitvaartzorg. 

Marlon Smith
06 maart 2020
Ik ontving net een mooie bos bloemen van jullie ter nagedachtenis aan mijn vader. Het is vandaag een jaar geleden dat hij is overleden. Namens mijn familie en mijzelf ontzettend bedankt!! Het wordt erg gewaardeerd. Jullie hebben van het afscheid iets speciaals gemaakt en ook nu. Dank jullie wel!
Barbra Knop-Rouwenhorst
14 februari 2020
Persoonlijke en betrokken hulp in moeilijke tijden. Wij zijn bijzonder tevreden.
Dhr. A. Hoogendoorn
20 juni 2019
Bijzondere wijze van begeleiding van Tymon Stamborg en zijn echtgenote. Tymon nam voldoende tijd en bleef altijd rustig. Andere medewerk(st)ers, die bij ons aan huis zijn geweest, hebben wij allen gewaardeerd. Wij zijn zeer tevreden en hebben dat ook aan Tymon meegedeeld. Deze waardering geldt ook voor al mijn kinderen. A. Hoogendoorn
Anoniem
25 mei 2019
Dhr. Stamborg stelde zich zeer empatief op, dacht goed mee. Zowel bij het voorgesprek (op ons verzoek) als bij het regelen van de uitvaart en de uitvaart zelf. Hij heeft ons zeer goed geadviseerd. Anoniem
Mevr. Mulder-Holtermann
25 mei 2019
De vriendelijkheid van de medewerkers en het respect naar familieleden is zeer naar tevredenheid verlopen. Zij nemen de tijd en stralen rust uit, voor het afhandelen van de uitvaart. Ook dat ze nazorg uitvoeren, d.w.z. , een goed gesprek na een aantal weken, vond ik zeer prettig. Mevrouw Mulder-Holtermann
Marlon
27 maart 2019
Hele fijne benadering! Wij hebben de zorg als ontzettend prettig ervaren. Tymon dacht goed mee en gaf verschillende opties. Ook werden onze kinderen op een erg prettige manier betrokken bij alles. Niks was te gek en alles mocht. Mede door de goede zorgen is het afscheid van mijn vader erg mooi en bijzonder geworden. Nogmaals onze dank! Marlon
Rita van de Wetering
28 februari 2019
Ik ben Tymon veel dank verschuldigd voor de prima begeleiding gedurende de voorbereidingen op de uitvaart en de uitvaart zelf. Wensen waarvan ik dacht dat ze niet ingewilligd konden worden, bleken toch mogelijk te zijn. Ook de aanwezigen waren vol lof over het waardige afscheid. Ik kan er met een goed gevoel op terug kijken. Rita van de Wetering
Dhr. Coppiens
22 november 2018
Persoonlijke benadering. De zeer persoonlijke benadering van de nabestaanden, die ons het gevoel geeft dat men alleen voor ons aan het werk is. De professionele begeleiding en uitvoeren van de uitvaart. Niets dan lof hiervoor. Dhr. Coppiens
Dhr. Hertong
01 augustus 2018
Goede ondersteuning. Zeer goed advies en vrijheid in keuzes, geen opdringerigheid, verder een zeer goede ondersteuning in de complete uitvaart. Dhr. Hertong
Mevr. Bergsma-Oosterhof
28 mei 2018
Omdat we echt het gevoel hadden dat er goed met ons meegedacht werd en er werden goede adviezen gegeven en het draaide niet om geld! mevrouw Bergsma-Oosterhof

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) en info@stamborg-uitvaartzorg.nl.