Skip to the content

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Sinds mei 2020 maken wij gebruik van het systeem Klantenvertellen.nl. Hier kunnen nabestaanden hun ervaringen delen over onze dienstverlening. Deel ook uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

  • A. Wilmink
  • Hengelo
  • 10
  • Tot in de puntjes geregeld
  • Wij hebben de persoonlijke aandacht na het overlijden van onze vader en echtgenoot zeer gewaardeerd. Er werden goede suggesties gedaan en tot op het laatst konden verzoeken nog worden gehonoreerd. De gehele uitvaart is met zorg geregeld, er is ons veel uit handen genomen. Tot in de puntjes geregeld. Ook een goede prijs- kwaliteit verhouding.
  • 2020-09-16T19:19:45.532Z
  • 2020-09-16T19:19:45.532Z
  • Frank
  • Enschede
  • 9
  • Zeer betrokken en ontzorgt
  • Ik heb een zeer goede ervaring met Stamborg uitvaart. Ze zijn goed bereikbaar en zijn bereid een stapje extra voor je te doen zodat zij voor je zaken uit handen nemen waar je op dat moment geen tijd en zin in hebt. Alles is bespreekbaar en je kunt er met alle uitvaart verzekeringen terecht.
  • 2020-09-16T16:53:19.707Z
  • 2020-09-16T16:53:19.707Z
  • Ben Geisink
  • Oldenzaal
  • 9
  • Goede service.
  • Mijn ervaring na het overlijden van onze broer met Tymon was goed. Goede uitleg en er is ons als fam door hun veel zorgen uit handen genomen. Ook de nazorg is uitstekend te noemen Ondanks het verlies van onze broer, heel veel dank aan jullie gericht. Dank nogmaals.
  • 2020-09-09T20:25:08.251Z
  • 2020-09-09T20:26:14.023Z
  • N. Dijk-Slettenaar
  • Hengelo
  • 9
  • Vriendelijk, snel en gedreven.
  • We hebben met name contact gehad met Tymon. Een fijne man met passie voor zijn vak. Gedreven en neemt snel actie om het voor de nabestaanden zo prettig als mogelijk te laten verlopen. Kundig en geeft goed advies over de Mogelijkheden die er zijn. Daarnaast erg prettig in omgang.
  • 2020-09-06T18:28:29.831Z
  • 2020-09-06T18:28:29.831Z
  • Fam. Bergman
  • Enschede
  • 10
  • Meer dan goed.
  • Voor de 2e keer heeft Stamborg Uitvaartzorg voor ons een uitvaart verzorgd en het was wederom een uitvaart om met een goed gevoel op terug te kijken. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de uitvaart. We hadden een vrije keuze in wat er mogelijk was bij de uitvaart, er werd ons niets opgedrongen.
  • 2020-09-01T18:27:12.935Z
  • 2020-09-01T18:27:12.935Z
  • Manuela
  • Fernandez Fernandez
  • 8
  • Namens de familie Fernandez Fernandez hartelijk dank
  • Zeer goed verzorgd dan u
  • 2020-08-31T12:36:15.109Z
  • 2020-08-31T12:36:15.109Z
  • Robert
  • Enschede
  • 9
  • Geweldig!!
  • Voor de 2e keer heeft Tymon voor ons een uitvaart verzorgd en het was wederom een uitvaart om met een goed gevoel op terug te kijken. Tymon is een prima uitvaartverzorger die echt alles mogelijk maakt en doet. Tymon bedankt. Robert van Duijl.
  • 2020-07-16T06:12:35.97Z
  • 2020-07-16T06:12:35.97Z
  • H Groot Obbink
  • Haaksbergen
  • 9
  • Ontzorgen is inderdaad jullie kracht.
  • Alles werd voor, tijdens en na de plechtigheid, tot in de puntjes voor ons geregeld. Zelfs in onze situatie, tijdens deze coronatijd, kwam de heer Stamborg met een vervangende oplossing ten aanzien van bezoek aan de aula. Gelukkig hoefden wij hier geen gebruik van te maken. De correcte, maar bovenal uitermate vriendelijke benadering, van zowel de heer als mevr. Stamborg, hebben we zeer op prijs gesteld.
  • 2020-06-08T19:22:43.588Z
  • 2020-06-08T19:22:43.588Z
  • Ronny Masselink
  • Haaksbergen
  • 10
  • Top geregeld!
  • Tymon & Cilia staan ten alle tijden bij in deze moeilijke periode. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd,
  • 2020-06-06T18:46:53.749Z
  • 2020-06-06T18:46:53.749Z
  • M. Meddeler
  • Haaksbergen
  • 10
  • Goede begeleiding bij het afscheid en de uitvaart.
  • Zeer duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de uitvaart. We hadden duidelijk een vrije keuze in wat er mogelijk was bij de uitvaart, er werd ons niets opgedrongen. We hebben aan het afscheid een goed gevoel overgehouden. Er was persoonlijke aandacht in wat onze wensen waren.
  • 2020-05-20T08:43:46.157Z
  • 2020-05-20T08:43:46.157Z
  • Maureen
  • Enschedw
  • 9
  • Geweldig
  • Geweldige mensen die meedenken en alles in goede banen leiden...
  • 2020-05-11T18:24:45.086Z
  • 2020-05-11T18:25:03.361Z
  • J.H.
  • Haaksbergen
  • 8
  • Ik vond het ondanks CORONA uitstekend geregeld
  • Van begin tot eind prima verzorgd binnen de beperkingen ivm corona. Dank ervoor.
  • 2020-05-11T11:45:38.766Z
  • 2020-05-11T11:45:38.766Z
  • B.H.B.Heming
  • eibergen
  • 10
  • Het was hartverwarmend
  • Het was heel goed,alles gewedig gedaan,een complument waard
  • 2020-05-04T11:59:38.96Z
  • 2020-05-04T11:59:38.96Z
  • H.
  • Enschede
  • 10
  • Tevreden met stamborg uitvaartzorg
  • Ik ben goed geholpen van het begin tot het eind. Alles is prima en duidelijk uitgelegd. Ik ben tevreden met de hulp die ik nodig had.
  • 2020-05-04T09:32:47.574Z
  • 2020-05-04T09:32:47.574Z
  • Nancy Witbreuk-Huisman
  • Haaksbergen
  • 10
  • Professioneel, zeer goede begeleiding, een vraagbaak.
  • In 2017 is onze moeder overleden en onze vader in 2019. Beide keren heeft Stamborg Uitvaartzorg de uitvaart voor ons geregeld. Professioneel, zeer goede begeleiding, een vraagbaak. Er werd goed geluisterd naar de wensen. Zij zorgen ervoor dat deze wensen worden uitgevoerd. Het gevoel dat zij er staan voor de achter gebleven familieleden. Daarnaast hebben wij ze als zeer prettig ervaren, met een lach en een traan. Niks is te gek voor ze. Echte mensen-mens. Wij kijken zeer tevreden terug naar deze tijd. Toppers zijn het👍.
  • 2020-05-04T09:31:44.797Z
  • 2020-05-04T09:31:44.797Z

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Lees hieronder meer over de ervaringen uit het verleden met de dienstverlening van Stamborg Uitvaartzorg. 

Sjoukje Flake
21 januari 2018
Langs deze weg wil ik samen onze kinderen kleinkinderen Tymon en Cilia bedanken voor de fantastische begeleiding na het overlijden van mijn man onze vader en opa. Ze hebben ons zoveel handvaten gegeven in die moeilijke tijd zo dat wij met een heel tevreden gevoel op alles kunnen terug kijken Zelfs alle wensen die mijn man op papier had gezet werden werkelijkheid Tymon en Cilia wij willen jullie bedanken voor alle steun die we mochten ontvangen in de voor ons zo moeilijk tijd. BEDANKT! Sjoukje Flake
Dhr. van der Walle
15 januari 2018
Complete ontzorging. Alles wat men niet weet over een uitvaart of over wat men moet doen na het overlijden van iemand, wordt heel uitgebreid uitgelegd. Ook kan men alles vragen en krijgt men super veel advies over wat te doen, waar te zoeken enz.. Dhr. van der Walle
Claudia Woordes
10 december 2017
Beste Tymon, Wij willen u bedanken voor alles. Mede dankzij u, is alles mooi verlopen en kunnen we zeggen dat Ria/mama een mooi en waardig afscheid heeft gehad. Er komt bij een overlijden zoveel kijken, maar door wat u ons allemaal uit handen heeft genomen en de goede adviezen, hebben we het wel gered. U straalt veel rust uit, wat bij ons ervoor heeft gezorgd dat het geregel soepel verliep zonder al te veel stress. We hebben geboft met u! Heel erg bedankt! Mvg, Claudia, Lino en Rico
Mevr. Everink-van Dijk
10 oktober 2017
Niet in woorden uit te drukken. Tymon is een uitvaartverzorger met bezieling en staat voor 100% achter je en zorgt voor alles in alle eerlijkheid. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Het is niet in woorden uit te drukken wat hij voor mij heeft gedaan en betekent in een moeilijke periode in mijn leven. Mevrouw Everink-van Dijk
Mevrouw Masselink-van der Kuil
23 juli 2017
Tymon en Cilia zijn onze buren en waren zeer snel bij ons aanwezig na het overlijden van onze man/vader. Ze stelden ons gerust en hebben alles voor ons geregeld op een liefdevolle en begripvolle manier. Ze hadden alle tijd voor ons en een luisterend oor. Dit stelde ons erg op het gemak. Mevrouw Masselink-van der Kuil
Mevr. Wolbers-van Brummelen
12 juli 2017
Ontzettend respectvol. Alles was gewoon heel goed verzorgd. Zelfs het ophalen bij de hospice, zo ontzettend respectvol. We zijn meer dan naar tevredenheid geholpen. Mevrouw Wolbers-van Brummelen
Thijs en Jessica
15 februari 2017
Beste Tymon, Vanaf het moment dat we je gebeld hebben na het overlijden van onze dochter heb je alles uit onze handen genomen en alles perfect geregeld. We hebben ons heel erg op ons gemak gevoeld bij je en je hebt alles met respect geregeld. We willen je bij deze ontzettend bedanken voor het mooie afscheid dat jij mogelijk hebt gemaakt. Groeten, Thijs en Jessica
Claudia de Vlugt
15 november 2016
Vanaf het eerste gesprek wisten we dat we in goede handen waren. Heel erg bedankt voor de geweldige begeleiding en ondersteuning. Voor alle ruimte die we hebben gekregen. Dat we in alle rust afscheid hebben kunnen nemen van onze vader. De condoleance avond en de dag van de uitvaart waren tot in de puntjes verzorgd. Liesbeth heeft prachtig gesproken. We vinden het zo fijn dat ondanks alle verdriet wij onze vader zo'n mooie afscheidsplechtigheid hebben kunnen geven. Tymon, Cilia en Liesbeth heel erg bedankt! Claudia de Vlugt
Hetty Gorter
28 oktober 2016
Het plotseling overlijden van een dierbare is een grote schok. Vanaf het eerste moment tot na de begrafenis zijn wij op een heel goede manier begeleid door Tymon Stamborg en zijn collega's. Mede dankzij hun adviezen en deskundige hulp konden we het doen op een manier die bij ons past en we kijken met een heel goed gevoel terug op de uitvaart. Hetty Gorter en kinderen
Dhr. Dekker
17 augustus 2016
Perfecte service, gevoel dat ze niets te veel is. Zelf hoef je nergens achter aan. Alles gebeurt met heel veel respect naar overledene en nabestaanden. Heer Dekker

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) en info@stamborg-uitvaartzorg.nl.