Skip to the content

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Sinds mei 2020 maken wij gebruik van het systeem Klantenvertellen.nl. Hier kunnen nabestaanden hun ervaringen delen over onze dienstverlening. Deel ook uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

  • Anneus Vierhoven
  • Giethoorn
  • 9
  • Vriendelijke en goede uitleg, begeleiding en verwerking proces
  • Van Losserhof de aanbevolen uitvaartverzorger. Goede contacten gehad.
  • 2022-05-05T17:17:11.865Z
  • 2022-05-05T17:17:11.865Z
  • Trudy
  • Haaksbergen
  • 10
  • Zorgvuldige meelevende begeleiding.
  • Wij hebben de begeleiding van Tymon, na het overlijden van onze broer, als zeer prettig ervaren. Alles kan; niets moet. en goede tips.
  • 2022-04-30T09:18:52.658Z
  • 2022-04-30T09:18:52.658Z
  • Maurice
  • Eibergen
  • 10
  • Tymon je bent goud waard
  • Zeer waardevolle en mooi uitvaart van mijn broer, het voelt als een vriend die ons de gehele dag ondersteunde, dank daarvoor.
  • 2022-03-25T11:26:27.681Z
  • 2022-03-25T11:27:39.605Z
  • Dinant
  • Goor
  • 9
  • Perfect geregeld
  • Wij zijn zeer tevreden over hoe alles geregeld werd. En ook over de persoonlijke betrokkenheid.
  • 2022-03-04T18:54:22.266Z
  • 2022-03-04T18:54:22.266Z
  • Lex Roolvink
  • Hengelo
  • 10
  • Empathisch en betrouwbaar.
  • Het overlijden van een dierbare is een droevige gebeurtenis. Het is dan goed de perfecte ondersteuning te krijgen bij het verzorgen van een uitvaart. Tymon Stamborg voelde perfect aan hoe wij de uitvaartplechtigheid wilde hebben. Soms was een half woord al voldoende. Niet opdringen maar ontzorgen. Een echte kwaliteit van Tymon.
  • 2022-01-25T13:31:17.736Z
  • 2022-01-25T13:31:17.736Z
  • heer Ortega Exposito
  • Enschede
  • 10
  • Super
  • Alles was heel goed geregeld wij zijn heel tevreden.
  • 2021-12-25T19:28:52.522Z
  • 2021-12-25T19:28:52.522Z
  • H. v. der Mast
  • Enschede
  • 9
  • Prima verzorgt
  • Super ervaring gehad, alles keurig geregeld en afgehandeld.
  • 2021-12-24T15:03:14.075Z
  • 2021-12-24T15:03:14.075Z
  • mevrouw Hartgers
  • Amsterdam
  • 10
  • Goede ervaring
  • Prima verzorgd.
  • 2021-12-20T18:47:44.025Z
  • 2021-12-20T18:47:44.025Z
  • heer Naafs
  • Enschede
  • 10
  • Hele fijne begeleiding gehad
  • We hadden gelijk een goede klik. Fijne persoonlijke hulp. Het is een heel mooi afscheid geworden.
  • 2021-12-20T18:19:04.173Z
  • 2021-12-20T18:19:04.173Z
  • F Nijhuis
  • Deventer
  • 10
  • De missie van Tymon en Cilia is volledig waar gemaakt.
  • Tymon en Cilia hebben de uitvaart prima en heel goed verzorgd. Liefdevol en meedenkend, echt een aanrader voor deze moeilijke tijd.
  • 2021-12-20T15:46:41.053Z
  • 2021-12-20T15:46:41.053Z
  • Theo Theo Noppen
  • De Lutte
  • 9
  • Bijzonder goede begeleiding
  • Bijzonder goede begeleiding
  • 2021-12-20T14:24:28.772Z
  • 2021-12-20T14:24:28.772Z
  • Mevrouw wagenaar-Boswinkel
  • Haaksbergen
  • 10
  • Perfect
  • Geheel naar wens
  • 2021-12-20T14:13:07.196Z
  • 2021-12-20T14:13:07.196Z
  • G.J. Been-Assink
  • Enschede
  • 9
  • Zeer goed verzorgde uitvaart
  • Ik beveel deze uitvaart verzorging zeer aan.
  • 2021-11-19T08:57:23.924Z
  • 2021-11-19T08:57:23.924Z
  • J.G. Schnieder
  • Goor
  • 10
  • Top in alle facetten
  • Alles ging liefdevol begripvol en toch met duidelijke afspraken zowel voor de uitvaart als de nazorg. Niets meer dan lof namens broers zussen Zwagers en shoonzussen.
  • 2021-10-31T11:19:43.776Z
  • 2021-10-31T11:19:43.776Z
  • Thijs-Jonker
  • Almelo
  • 10
  • Perfect geregeld met de tymon
  • Alles werd ons uit handen genomen en alles werd goed geregeld
  • 2021-09-13T19:20:38.23Z
  • 2021-09-13T19:20:38.23Z
  • Fam. Groot Obbink
  • Haaksbergen
  • 10
  • Ontzorgend en zeer empathische uitvaartzorg
  • Na een overlijden komt er veel op nabestaanden af, Cilia en Tymon zijn bij uitstek geschikt om de familie te ontzorgen. Alles werd door Tymon tot in de puntjes geregeld en niks was te veel. Vooral omdat dit voor hen een bijzondere uitvaart was met nieuwe uitdagingen. Met daarbij Cilia op de achtergrond als warme persoonlijkheid. Kortom: beiden bedankt voor deze memorabele uitvaart.
  • 2021-07-18T07:47:20.323Z
  • 2021-07-18T07:47:20.323Z
  • Harry
  • Oldenzaal
  • 9
  • Prettige en rustige begeleiding in het gehele proces
  • Vanaf het eerste contact hebben we in goede samenwerking de uitvaart vorm kunnen geven. Waarin voor een ieder ruimte was voor zijn/haar inbreng.
  • 2021-06-22T19:25:29.849Z
  • 2021-06-22T19:25:29.849Z
  • Jan
  • Enschede
  • 10
  • Een hele fijne ervaring
  • Ik ben zeer tevreden over de.uitvaart van mijn opa het was allemaal.zeer goed geregeld top
  • 2021-06-15T20:14:45.715Z
  • 2021-06-15T20:14:45.715Z
  • S.N. Hertong
  • Ammeloe- Vreden
  • 10
  • Tymon en Cilia zijn liefdevolle uitvaartondernemers, ontzorgen is hun kracht
  • Tymon en Cilia namen ons aan hun handen mee om een indrukwekkende en waardige uitvaart te organiseren. Ontzorgen is echt hun kracht. Vol overgave, liefde en empathie verzorgden zij alles van A tot Z zodat je als familie ook echt de rust en tijd kunt vinden om liefdevol afscheid te kunnen nemen. Wat ik heel prettig vond is dat niets te gek was, het werd meteen geregeld. Volgens mijn man zijn leidraad: Wij hebben geen problemen, wij hebben iets om op te lossen Een uitvaartonderneming met een warm hart!
  • 2021-05-05T17:28:45.19Z
  • 2021-05-05T17:28:45.19Z
  • Henk
  • Hengelo
  • 10
  • Alles was correct en respectvol geregeld.
  • -
  • 2021-05-01T13:01:16.532Z
  • 2021-05-01T13:01:16.532Z
  • F.J.E. Roctus-Koopman
  • Uelsen Duitsland
  • 9
  • Goed gevoel
  • Ik spreek ook namens de kinderen dat wij Tymon als een hele vriendelijke, rustige man hebben ervaren die ons op ons gemak stelde. Hij begreep ook heel goed wat wij wilden doordat we het karakter van mijn man en onze vader hadden beschreven. De samenwerking met Duitsland ging stroef, maar Tymon heeft alles op zich genomen zodat wij niet meer werden gebeld door de Duitse uitvaartzorg. De crematie is helemaal verlopen zoals wij het graag wilden. We hebben zelfs te horen gekregen van Duitse buren dat dit de mooiste crematie was die ze ooit hadden bijgewoond. 1 minpuntje is dat we maar 1 bos bloemen hebben meegekregen en de rest achterbleef, het is ons niet bekend of dit de normale gang van zaken is.
  • 2021-03-04T10:55:04.261Z
  • 2021-03-04T10:55:04.261Z
  • hermien oosterhof
  • WOLVEGA
  • 9
  • Prima
  • Mijn ervaring is prima, omdat ik in Friesland woon kende ik Uw Uitvaartzorg niet, aanbevolen door de medewerkers vd Losserhof het is heel goed en mooi verlopen, dank U hiervoor, H. Oosterhof- Broekman.
  • 2021-03-01T12:39:03.236Z
  • 2021-03-01T12:39:03.236Z
  • philo Vierbergen
  • Apeldoorn
  • 10
  • betrokken, meedenkend, persoonlijk
  • Zeer goed verzorgd. Meedenken in oplossingen in plaats van problemen.
  • 2021-01-22T09:29:40.257Z
  • 2021-01-22T09:29:40.257Z
  • Gerard
  • Enschede
  • 9
  • Zeer goede en liefdevolle mensen die met hun ervaringen echt weten wat ze doen
  • Van begin tot eind een goed verzorgt. Medelevend personeel. En allemaal een goede verzorging en vooral coronaproof.
  • 2021-01-21T19:10:54.247Z
  • 2021-01-21T19:10:54.247Z
  • Mieke Netters
  • Almelo
  • 10
  • Heel tevreden
  • Wij zijn heel tevreden over de uitvaart die door u is geleid en vooral over de persoonlijke begeleiding. We konden ieder moment bellen voor vragen en dan kwam u zelfs persoonlijk langs. Wij willen u daarom langs deze weg nogmaals bedanken,en ik zou u zeker aanbevelen bij anderen.
  • 2021-01-06T12:55:58.851Z
  • 2021-01-06T12:55:58.851Z

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Lees hieronder meer over de ervaringen uit het verleden met de dienstverlening van Stamborg Uitvaartzorg. 

Sjoukje Flake
21 januari 2018
Langs deze weg wil ik samen onze kinderen kleinkinderen Tymon en Cilia bedanken voor de fantastische begeleiding na het overlijden van mijn man onze vader en opa. Ze hebben ons zoveel handvaten gegeven in die moeilijke tijd zo dat wij met een heel tevreden gevoel op alles kunnen terug kijken Zelfs alle wensen die mijn man op papier had gezet werden werkelijkheid Tymon en Cilia wij willen jullie bedanken voor alle steun die we mochten ontvangen in de voor ons zo moeilijk tijd. BEDANKT! Sjoukje Flake
Dhr. van der Walle
15 januari 2018
Complete ontzorging. Alles wat men niet weet over een uitvaart of over wat men moet doen na het overlijden van iemand, wordt heel uitgebreid uitgelegd. Ook kan men alles vragen en krijgt men super veel advies over wat te doen, waar te zoeken enz.. Dhr. van der Walle
Claudia Woordes
10 december 2017
Beste Tymon, Wij willen u bedanken voor alles. Mede dankzij u, is alles mooi verlopen en kunnen we zeggen dat Ria/mama een mooi en waardig afscheid heeft gehad. Er komt bij een overlijden zoveel kijken, maar door wat u ons allemaal uit handen heeft genomen en de goede adviezen, hebben we het wel gered. U straalt veel rust uit, wat bij ons ervoor heeft gezorgd dat het geregel soepel verliep zonder al te veel stress. We hebben geboft met u! Heel erg bedankt! Mvg, Claudia, Lino en Rico
Mevr. Everink-van Dijk
10 oktober 2017
Niet in woorden uit te drukken. Tymon is een uitvaartverzorger met bezieling en staat voor 100% achter je en zorgt voor alles in alle eerlijkheid. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Het is niet in woorden uit te drukken wat hij voor mij heeft gedaan en betekent in een moeilijke periode in mijn leven. Mevrouw Everink-van Dijk
Mevrouw Masselink-van der Kuil
23 juli 2017
Tymon en Cilia zijn onze buren en waren zeer snel bij ons aanwezig na het overlijden van onze man/vader. Ze stelden ons gerust en hebben alles voor ons geregeld op een liefdevolle en begripvolle manier. Ze hadden alle tijd voor ons en een luisterend oor. Dit stelde ons erg op het gemak. Mevrouw Masselink-van der Kuil
Mevr. Wolbers-van Brummelen
12 juli 2017
Ontzettend respectvol. Alles was gewoon heel goed verzorgd. Zelfs het ophalen bij de hospice, zo ontzettend respectvol. We zijn meer dan naar tevredenheid geholpen. Mevrouw Wolbers-van Brummelen
Thijs en Jessica
15 februari 2017
Beste Tymon, Vanaf het moment dat we je gebeld hebben na het overlijden van onze dochter heb je alles uit onze handen genomen en alles perfect geregeld. We hebben ons heel erg op ons gemak gevoeld bij je en je hebt alles met respect geregeld. We willen je bij deze ontzettend bedanken voor het mooie afscheid dat jij mogelijk hebt gemaakt. Groeten, Thijs en Jessica
Claudia de Vlugt
15 november 2016
Vanaf het eerste gesprek wisten we dat we in goede handen waren. Heel erg bedankt voor de geweldige begeleiding en ondersteuning. Voor alle ruimte die we hebben gekregen. Dat we in alle rust afscheid hebben kunnen nemen van onze vader. De condoleance avond en de dag van de uitvaart waren tot in de puntjes verzorgd. Liesbeth heeft prachtig gesproken. We vinden het zo fijn dat ondanks alle verdriet wij onze vader zo'n mooie afscheidsplechtigheid hebben kunnen geven. Tymon, Cilia en Liesbeth heel erg bedankt! Claudia de Vlugt
Hetty Gorter
28 oktober 2016
Het plotseling overlijden van een dierbare is een grote schok. Vanaf het eerste moment tot na de begrafenis zijn wij op een heel goede manier begeleid door Tymon Stamborg en zijn collega's. Mede dankzij hun adviezen en deskundige hulp konden we het doen op een manier die bij ons past en we kijken met een heel goed gevoel terug op de uitvaart. Hetty Gorter en kinderen
Dhr. Dekker
17 augustus 2016
Perfecte service, gevoel dat ze niets te veel is. Zelf hoef je nergens achter aan. Alles gebeurt met heel veel respect naar overledene en nabestaanden. Heer Dekker

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) en info@stamborg-uitvaartzorg.nl.