Skip to the content

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Sinds mei 2020 maken wij gebruik van het systeem Klantenvertellen.nl. Hier kunnen nabestaanden hun ervaringen delen over onze dienstverlening. Deel ook uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

  • Hans
  • Tubbergen
  • 9
  • Zeer goede begeleiding en heel vakkundig.
  • Erg meelevend en begripvol
  • 2024-05-26T04:57:42.644Z
  • 2024-05-26T04:57:42.644Z
  • C.A.G. Janssen-Hermans
  • Enschede
  • 9
  • Was super geregeld
  • Alles verliep volgens plan, keurig verzorgd
  • 2024-05-01T21:13:39.603Z
  • 2024-05-01T21:13:39.603Z
  • A.
  • Enschede
  • 8
  • Alles prima verlopen, duidelijke communicatie
  • Prettig verlopen, Voorregeling gehad, geeft duidelijkheid voor alles en iedereen. Na overlijden van mijn vader was alles goed geregeld
  • 2024-04-30T20:27:43.88Z
  • 2024-04-30T20:27:43.88Z
  • vanBeckhoven -Wevers
  • Lichtenvoorde
  • 10
  • Prima ervaring
  • Goede opvang in een verdrietige tijd
  • 2024-04-09T20:46:12.78Z
  • 2024-04-09T20:46:12.78Z
  • Esther
  • Enschede
  • 10
  • Bijzonder
  • We hebben een hele fijne ervaring met Stamborg uitvaart..Tymon heeft ons heel fijn geholpen met de uitvaart van onze dochter.niet om dat het moest maar recht uit zijn hart..Fijn om ook Cicilia te onmoeten en hun trouwe viervoeter..
  • 2024-03-30T18:56:58.43Z
  • 2024-03-30T18:56:58.43Z
  • H.G.M.
  • Haaksbergen
  • 10
  • Perfect geregeld!
  • Echt goed ontzorgen en meedenken. En alles perfect geregeld. Onze hartelijke dank daarvoor.
  • 2024-02-21T19:58:37.583Z
  • 2024-02-21T19:58:37.583Z
  • Henk
  • Haaksbergen
  • 10
  • Prefect geregeld
  • Jullie hebben de crematie met zoveel warmte, medeleven geregeld gewoon perfect.
  • 2024-02-09T19:25:28.895Z
  • 2024-02-09T19:25:28.895Z
  • Kim
  • Voorschoten
  • 10
  • Parels
  • Tymon en Cilia hebben mij meer dan fantastisch ondersteund na een heel onverwacht en heftig verlies. Ze verzorgen niet alleen de overledene en de uitvaart op een respectvolle en professionele wijze, ze houden ook rekening met alle persoonlijke aspecten en wensen. Tymon en Cilia zijn hele fijne gesprekspartners rondom alle keuzes, zijn een enorme steun en snappen precies wat je wenst en weten die vertaalslag naar de uitvaart toe perfect te maken. Ik ben ze meer dan dankbaar en had me geen betere en lievere mensen kunnen wensen in deze donkere weken. Ook in uitdagende tijden kom je parels tegen in je leven. Dat zijn zij voor mij!
  • 2024-01-19T19:56:46.572Z
  • 2024-01-19T20:00:24.94Z
  • Fam Koppelman
  • Haaksbergen
  • 10
  • We hebben fijn en mooi waardig afscheid gehad van mama mede door jullie
  • Namens ons allemaal, we hebben het als zeer prettig en fijn ervaren. Alles kon en alles mocht, en er werd met ons meegedacht. Geen op of aanmerkingen.
  • 2023-11-23T11:28:22.645Z
  • 2023-11-23T11:28:22.645Z
  • Willemien
  • Denekamp
  • 10
  • In een zéér moeilijke tijd voelden wij ons perfect ondersteund en letterlijk "ontzorgd".
  • We hebbende ervaren wat voor het echtpaar Stamborg de woorden ontzorgen, ondersteunen en ook (voor ons een heel belangrijke) nazorg betekenen in een zéér moeilijke tijd. Ze luisteren, denken mee en adviseren indien nodig, maar vooral: alles wordt perfect uitgevoerd zoals de familie het graag wil. Ook de nazorg wordt met veel aandacht en betrokkenheid uitgevoerd. Wij hebben alleen maar lof voor Stamborg uitvaartzorg.
  • 2023-10-10T06:37:57.989Z
  • 2023-10-10T06:37:57.989Z
  • J.
  • losser
  • 10
  • vakkundig, meelevend, meedenkten, liefdevol, respectvol en Warme samen weking in begeleiding
  • wij zijn ontzettend blij met de medewerkers van stamzorg die ons begeleid hebben. we hebben al onze wensen kunnen realiseren en er zo een ontzettend mooi afscheid van gemaakt, waar we liefdevol op terug kunnen kijken in Herrinnering. liefdevolle groet Jeannette En Berend-jan
  • 2023-07-19T07:26:29.223Z
  • 2023-07-19T07:26:29.223Z
  • H.W.
  • Enschede
  • 8
  • Goede begeleiding
  • Overal is aangedacht en alles goed met ons besproken
  • 2023-07-18T14:22:18.428Z
  • 2023-07-18T14:22:18.428Z
  • Randy
  • Haaksbergen
  • 8
  • Denkt mee, verzorgd alles tot in de puntjes, heeft aandacht voor je.
  • Heb 2x van de diensten van Tymon gebruik gemaakt. Een fijne prettige persoonlijkheid die alles met aandacht regelt en oog heeft voor detail.
  • 2023-06-13T06:42:48.418Z
  • 2023-06-13T06:42:48.418Z
  • Hetty
  • Enschede
  • 9
  • Tot in de puntjes geregeld
  • Alles is mogelijk. Niets is te gek. Denkt aan zaken waar we zelf niet aan hadden gedacht. We zijn er heel tevreden over. Hoop niet dat we hem snel weer nodig hebben, maar mocht dit wel zo zijn dan hoeven we niet na te denken aan wie wij de uitvaart toevertrouwen. Tymon en Cilia dank je wel voor deze mooie en waardige uitvaart.
  • 2023-06-09T18:14:11.912Z
  • 2023-06-09T18:14:11.912Z
  • Theo
  • De Lutte
  • 9
  • Met passie en belangstelling voor iedereen
  • Stamborg zorgt voor een dag die je als nabestaanden niet vergeet. Samen met iedereen gedenkt Stamborg de verdiensten van de overledene.
  • 2023-06-06T07:52:57.898Z
  • 2023-06-06T07:52:57.898Z
  • willem
  • enschede
  • 10
  • Ik heb het optreden van de heer Stamborg als bijzonder aangenaam ervaren.
  • De heer Stamborg heeft in deze voor mij moeilijke, droevige tijd een voorname rol gespeeld in de verwerking van mijn verdriet door zijn rustige, voorname en ter zake kundige opstelling en handeling. Geen trieste somberheid, maar rustig meeleven; niet te duidelijk aanwezig maar indien nodig altijd bereikbaar en immer hulpvaardig. De aanwezige familie en kennissen hebben dit eveneens zo ervaren. Vragen mijnerzijds werden altijd netjes en vakkundig beantwoord. De verleende service was prima. Wij werden herhaaldelijk bij de voortgang van het een en ander betrokken, zonder dat dit op enigerlei wijze werd opgedrongen. Wij hadden duidelijk het gevoel dat wij in goede handen waren. De heer Stamborg verdient een groot compliment in deze.
  • 2023-03-21T09:25:44.091Z
  • 2023-03-21T09:25:44.091Z
  • Gerdine
  • Enschede
  • 10
  • Alles goed verzorgd
  • De verzorging vonden we van het begin tot het eind goed verzorgd
  • 2023-03-20T14:15:06.626Z
  • 2023-03-20T14:15:06.626Z
  • B.H.M. Wekking
  • LOSSER
  • 10
  • Alles was perfect en tot in de puntjes geregeld.
  • Wij kunnen Stamborg bij iedereen aanbevelen.
  • 2023-03-03T11:26:56.691Z
  • 2023-03-03T11:26:56.691Z
  • T
  • Haaksbergen
  • 9
  • Goed advies, warm.
  • Alles is goed geregeld. Denkt goed mee. Betrokken.
  • 2023-02-06T19:16:48.255Z
  • 2023-02-06T19:16:48.255Z
  • Erna
  • Enschede
  • 10
  • Goede communicatie wat resulteerde in een mooie vormgegeven uitvaart
  • Mijn ervaring met Stamborg Uitvaartzorg is zeer goed, nu al voor de tweede keer. Fijn en begripvol overleg over de vele mogelijkheden resulteerde in een meer dan waardige uitvaart. Zeer waardevol!
  • 2023-01-24T17:56:10.746Z
  • 2023-01-24T17:56:10.746Z
  • Henk
  • Enschede
  • 10
  • Deskundig, waardig en respectvol.
  • Door ervaringen met Stamborg Uitvaartzorg in het verleden, deze keer weer het overlijden van mijn moeder door Stamborg Uitvaartzorg laten behandelen. De geboden zorg en verzorging was wederom precies, zoals we dat wilden, namelijk stipt, correct, zorgvuldig, meedenkend, waardig en warm.
  • 2023-01-23T15:33:31.366Z
  • 2023-01-23T15:33:31.366Z
  • Ard
  • Rotterdam
  • 10
  • Voor de derde keer super
  • Goede service, flexibel, snel en concreet
  • 2023-01-20T13:34:27.286Z
  • 2023-01-20T13:34:27.286Z
  • Janneke
  • Almelo
  • 10
  • Super
  • De hele uitvaart is zeer goed verzorgt en we hebben er heel veel steun aan gehad tymon dankjewel daar voor.
  • 2023-01-20T12:59:22.616Z
  • 2023-01-20T12:59:22.616Z
  • Annuska
  • Enschede
  • 9
  • goed
  • Ik ben helemaal tevreden
  • 2022-10-24T19:25:35.302Z
  • 2022-10-24T19:25:35.302Z
  • W.A. ten Bloemendal
  • Borne
  • 10
  • Deskundig en professioneel en persoonlijk.
  • Wij hebben de verzorging van de uitvaart en de begeleiding van Tymon als prettig, persoonlijk en deskundig ervaren vanaf het begin tot het eind. Hij heeft ons in alle opzichten ondersteund en er mede voor gezorgd dat onze (schoon)zus een passend afscheid heeft gehad. We hebben van Tymon veel informatie gekregen, niet alleen mondeling maar ook op papier in de nazorgmap en in een handig naslagwerk. Prettig vonden wij de duidelijke offerte vooraf en de daaropvolgende eindafrekening die overeenkwam met de offerte. We kijken dan ook terug op een goede en warme samenwerking.
  • 2022-10-21T19:14:12.214Z
  • 2022-10-21T19:14:12.214Z

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Lees hieronder meer over de ervaringen uit het verleden met de dienstverlening van Stamborg Uitvaartzorg. 

Sjoukje Flake
21 januari 2018
Langs deze weg wil ik samen onze kinderen kleinkinderen Tymon en Cilia bedanken voor de fantastische begeleiding na het overlijden van mijn man onze vader en opa. Ze hebben ons zoveel handvaten gegeven in die moeilijke tijd zo dat wij met een heel tevreden gevoel op alles kunnen terug kijken Zelfs alle wensen die mijn man op papier had gezet werden werkelijkheid Tymon en Cilia wij willen jullie bedanken voor alle steun die we mochten ontvangen in de voor ons zo moeilijk tijd. BEDANKT! Sjoukje Flake
Dhr. van der Walle
15 januari 2018
Complete ontzorging. Alles wat men niet weet over een uitvaart of over wat men moet doen na het overlijden van iemand, wordt heel uitgebreid uitgelegd. Ook kan men alles vragen en krijgt men super veel advies over wat te doen, waar te zoeken enz.. Dhr. van der Walle
Claudia Woordes
10 december 2017
Beste Tymon, Wij willen u bedanken voor alles. Mede dankzij u, is alles mooi verlopen en kunnen we zeggen dat Ria/mama een mooi en waardig afscheid heeft gehad. Er komt bij een overlijden zoveel kijken, maar door wat u ons allemaal uit handen heeft genomen en de goede adviezen, hebben we het wel gered. U straalt veel rust uit, wat bij ons ervoor heeft gezorgd dat het geregel soepel verliep zonder al te veel stress. We hebben geboft met u! Heel erg bedankt! Mvg, Claudia, Lino en Rico
Mevr. Everink-van Dijk
10 oktober 2017
Niet in woorden uit te drukken. Tymon is een uitvaartverzorger met bezieling en staat voor 100% achter je en zorgt voor alles in alle eerlijkheid. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Het is niet in woorden uit te drukken wat hij voor mij heeft gedaan en betekent in een moeilijke periode in mijn leven. Mevrouw Everink-van Dijk
Mevrouw Masselink-van der Kuil
23 juli 2017
Tymon en Cilia zijn onze buren en waren zeer snel bij ons aanwezig na het overlijden van onze man/vader. Ze stelden ons gerust en hebben alles voor ons geregeld op een liefdevolle en begripvolle manier. Ze hadden alle tijd voor ons en een luisterend oor. Dit stelde ons erg op het gemak. Mevrouw Masselink-van der Kuil
Mevr. Wolbers-van Brummelen
12 juli 2017
Ontzettend respectvol. Alles was gewoon heel goed verzorgd. Zelfs het ophalen bij de hospice, zo ontzettend respectvol. We zijn meer dan naar tevredenheid geholpen. Mevrouw Wolbers-van Brummelen
Thijs en Jessica
15 februari 2017
Beste Tymon, Vanaf het moment dat we je gebeld hebben na het overlijden van onze dochter heb je alles uit onze handen genomen en alles perfect geregeld. We hebben ons heel erg op ons gemak gevoeld bij je en je hebt alles met respect geregeld. We willen je bij deze ontzettend bedanken voor het mooie afscheid dat jij mogelijk hebt gemaakt. Groeten, Thijs en Jessica
Claudia de Vlugt
15 november 2016
Vanaf het eerste gesprek wisten we dat we in goede handen waren. Heel erg bedankt voor de geweldige begeleiding en ondersteuning. Voor alle ruimte die we hebben gekregen. Dat we in alle rust afscheid hebben kunnen nemen van onze vader. De condoleance avond en de dag van de uitvaart waren tot in de puntjes verzorgd. Liesbeth heeft prachtig gesproken. We vinden het zo fijn dat ondanks alle verdriet wij onze vader zo'n mooie afscheidsplechtigheid hebben kunnen geven. Tymon, Cilia en Liesbeth heel erg bedankt! Claudia de Vlugt
Hetty Gorter
28 oktober 2016
Het plotseling overlijden van een dierbare is een grote schok. Vanaf het eerste moment tot na de begrafenis zijn wij op een heel goede manier begeleid door Tymon Stamborg en zijn collega's. Mede dankzij hun adviezen en deskundige hulp konden we het doen op een manier die bij ons past en we kijken met een heel goed gevoel terug op de uitvaart. Hetty Gorter en kinderen
Dhr. Dekker
17 augustus 2016
Perfecte service, gevoel dat ze niets te veel is. Zelf hoef je nergens achter aan. Alles gebeurt met heel veel respect naar overledene en nabestaanden. Heer Dekker

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) of neem hieronder contact op.