Skip to the content

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Sinds mei 2020 maken wij gebruik van het systeem Klantenvertellen.nl. Hier kunnen nabestaanden hun ervaringen delen over onze dienstverlening. Deel ook uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

  • A. Wilmink
  • Hengelo
  • 10
  • Tot in de puntjes geregeld
  • Wij hebben de persoonlijke aandacht na het overlijden van onze vader en echtgenoot zeer gewaardeerd. Er werden goede suggesties gedaan en tot op het laatst konden verzoeken nog worden gehonoreerd. De gehele uitvaart is met zorg geregeld, er is ons veel uit handen genomen. Tot in de puntjes geregeld. Ook een goede prijs- kwaliteit verhouding.
  • 2020-09-16T19:19:45.532Z
  • 2020-09-16T19:19:45.532Z
  • Frank
  • Enschede
  • 9
  • Zeer betrokken en ontzorgt
  • Ik heb een zeer goede ervaring met Stamborg uitvaart. Ze zijn goed bereikbaar en zijn bereid een stapje extra voor je te doen zodat zij voor je zaken uit handen nemen waar je op dat moment geen tijd en zin in hebt. Alles is bespreekbaar en je kunt er met alle uitvaart verzekeringen terecht.
  • 2020-09-16T16:53:19.707Z
  • 2020-09-16T16:53:19.707Z
  • Ben Geisink
  • Oldenzaal
  • 9
  • Goede service.
  • Mijn ervaring na het overlijden van onze broer met Tymon was goed. Goede uitleg en er is ons als fam door hun veel zorgen uit handen genomen. Ook de nazorg is uitstekend te noemen Ondanks het verlies van onze broer, heel veel dank aan jullie gericht. Dank nogmaals.
  • 2020-09-09T20:25:08.251Z
  • 2020-09-09T20:26:14.023Z
  • N. Dijk-Slettenaar
  • Hengelo
  • 9
  • Vriendelijk, snel en gedreven.
  • We hebben met name contact gehad met Tymon. Een fijne man met passie voor zijn vak. Gedreven en neemt snel actie om het voor de nabestaanden zo prettig als mogelijk te laten verlopen. Kundig en geeft goed advies over de Mogelijkheden die er zijn. Daarnaast erg prettig in omgang.
  • 2020-09-06T18:28:29.831Z
  • 2020-09-06T18:28:29.831Z
  • Fam. Bergman
  • Enschede
  • 10
  • Meer dan goed.
  • Voor de 2e keer heeft Stamborg Uitvaartzorg voor ons een uitvaart verzorgd en het was wederom een uitvaart om met een goed gevoel op terug te kijken. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de uitvaart. We hadden een vrije keuze in wat er mogelijk was bij de uitvaart, er werd ons niets opgedrongen.
  • 2020-09-01T18:27:12.935Z
  • 2020-09-01T18:27:12.935Z
  • Manuela
  • Fernandez Fernandez
  • 8
  • Namens de familie Fernandez Fernandez hartelijk dank
  • Zeer goed verzorgd dan u
  • 2020-08-31T12:36:15.109Z
  • 2020-08-31T12:36:15.109Z
  • Robert
  • Enschede
  • 9
  • Geweldig!!
  • Voor de 2e keer heeft Tymon voor ons een uitvaart verzorgd en het was wederom een uitvaart om met een goed gevoel op terug te kijken. Tymon is een prima uitvaartverzorger die echt alles mogelijk maakt en doet. Tymon bedankt. Robert van Duijl.
  • 2020-07-16T06:12:35.97Z
  • 2020-07-16T06:12:35.97Z
  • H Groot Obbink
  • Haaksbergen
  • 9
  • Ontzorgen is inderdaad jullie kracht.
  • Alles werd voor, tijdens en na de plechtigheid, tot in de puntjes voor ons geregeld. Zelfs in onze situatie, tijdens deze coronatijd, kwam de heer Stamborg met een vervangende oplossing ten aanzien van bezoek aan de aula. Gelukkig hoefden wij hier geen gebruik van te maken. De correcte, maar bovenal uitermate vriendelijke benadering, van zowel de heer als mevr. Stamborg, hebben we zeer op prijs gesteld.
  • 2020-06-08T19:22:43.588Z
  • 2020-06-08T19:22:43.588Z
  • Ronny Masselink
  • Haaksbergen
  • 10
  • Top geregeld!
  • Tymon & Cilia staan ten alle tijden bij in deze moeilijke periode. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd,
  • 2020-06-06T18:46:53.749Z
  • 2020-06-06T18:46:53.749Z
  • M. Meddeler
  • Haaksbergen
  • 10
  • Goede begeleiding bij het afscheid en de uitvaart.
  • Zeer duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de uitvaart. We hadden duidelijk een vrije keuze in wat er mogelijk was bij de uitvaart, er werd ons niets opgedrongen. We hebben aan het afscheid een goed gevoel overgehouden. Er was persoonlijke aandacht in wat onze wensen waren.
  • 2020-05-20T08:43:46.157Z
  • 2020-05-20T08:43:46.157Z
  • Maureen
  • Enschedw
  • 9
  • Geweldig
  • Geweldige mensen die meedenken en alles in goede banen leiden...
  • 2020-05-11T18:24:45.086Z
  • 2020-05-11T18:25:03.361Z
  • J.H.
  • Haaksbergen
  • 8
  • Ik vond het ondanks CORONA uitstekend geregeld
  • Van begin tot eind prima verzorgd binnen de beperkingen ivm corona. Dank ervoor.
  • 2020-05-11T11:45:38.766Z
  • 2020-05-11T11:45:38.766Z
  • B.H.B.Heming
  • eibergen
  • 10
  • Het was hartverwarmend
  • Het was heel goed,alles gewedig gedaan,een complument waard
  • 2020-05-04T11:59:38.96Z
  • 2020-05-04T11:59:38.96Z
  • H.
  • Enschede
  • 10
  • Tevreden met stamborg uitvaartzorg
  • Ik ben goed geholpen van het begin tot het eind. Alles is prima en duidelijk uitgelegd. Ik ben tevreden met de hulp die ik nodig had.
  • 2020-05-04T09:32:47.574Z
  • 2020-05-04T09:32:47.574Z
  • Nancy Witbreuk-Huisman
  • Haaksbergen
  • 10
  • Professioneel, zeer goede begeleiding, een vraagbaak.
  • In 2017 is onze moeder overleden en onze vader in 2019. Beide keren heeft Stamborg Uitvaartzorg de uitvaart voor ons geregeld. Professioneel, zeer goede begeleiding, een vraagbaak. Er werd goed geluisterd naar de wensen. Zij zorgen ervoor dat deze wensen worden uitgevoerd. Het gevoel dat zij er staan voor de achter gebleven familieleden. Daarnaast hebben wij ze als zeer prettig ervaren, met een lach en een traan. Niks is te gek voor ze. Echte mensen-mens. Wij kijken zeer tevreden terug naar deze tijd. Toppers zijn het👍.
  • 2020-05-04T09:31:44.797Z
  • 2020-05-04T09:31:44.797Z

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Lees hieronder meer over de ervaringen uit het verleden met de dienstverlening van Stamborg Uitvaartzorg. 

Mevr. Uyting-Vriezema
17 augustus 2016
Fantastische mensen. De reden waarom ik en de kinderen Tymon Stamborg zullen aanbevelen is de rust en het hele gebeuren wat vanaf het overlijden van mijn man tot de crematie een geweldige begeleiding hebben gehad van twee fantastische mensen de heer en mevrouw Stamborg. Mevrouw Uyting-Vriezema
Mevr. Visscher-Bosker
19 juni 2016
Het had niet beter gekund. Na het bellen van ons dat mijn man was overleden, kregen wij bezoek van de heer Tymon Stamborg, hij en zijn vrouw hebben ons begeleid op een zeer warme manier, het had niet beter gekund. Mevrouw Visscher-Bosker
Patrick en Juliette van der Maas
25 mei 2016
Respectvol en super meedenkend. Tymon, we zijn ontzettend te spreken op de manier hoe je ons geholpen hebt met de uitvaart van onze dochtertjes! Wij willen er ook bij zeggen dat op de dag van de uitvaart alles tot op de puntjes uitstekend verzorgd is ! Super netjes. Met vriendelijke groeten, Patrick en Juliette van der Maas
H. Ketzner
03 mei 2016
Zeer dankbaar wat Tymon heeft betekend voor ons na het overlijden en al het geregel van de uitvaart, zeer begripvol, meedenkend en meelevende man. Alles was precies zo geregeld zoals mijn man, vader en opa het graag gewild wilde hebben. Nogmaals hartelijk dank. Mevrouw H Ketzener-Hoffman, kinderen en kleinkinderen.
Mevr. Oud-Boers
15 april 2016
De waardige en respectvolle manier waarop de uitvaart is geregeld, heeft ons erg goed gedaan. Wij willen dan ook graag onze dank uitspreken voor de persoonlijke begeleiding van Dhr. T. Stamborg. Hij heeft ervoor gezorgd dat alles perfect en naar onze wens verlopen is. Verder zijn de nazorgmap en de daarbij behorende boekjes zeer bruikbaar en waardevol. Mevrouw Oud-Boers
Robert van Duijl
13 april 2016
Op 25 September 2015 is onze dochter Sandra van Duijl overleden, Tymon heeft alles tot in de puntjes verzorgd, wij hebben echt een goed gevoel bij deze begrafenis het was TOP !! Tymon bedankt. Fam van Duijl
Flor Jimenez
04 april 2016
Dankjewel. 11 maart 2015 de crematie van mijn zoon Ricardo, maar vanaf zondag 8 maart heb jij ons bijgestaan, jij was bij ons thuis toen Tjaronn een doelpunt scoorde voor hem, jij heb met ons alle emoties meegemaakt en overal in begeleid, alles kon en soms zijn woorden niet genoeg...maar dank je wel voor alles wat jij heb gedaan Tymon. Flor Jimenez
Shirley Wissing
04 april 2016
Bedankt voor alles. Vanaf het moment dat we om de tafel zaten om alles te bespreken voor de uitvaart van mijn moeder, voelde ik mij veilig en begrepen. Iets wat heel belangrijk was in zo'n moeilijke situatie. En nu krijg ik, een jaar later, een heel mooi boeket in huis met een prachtige kaart. Wat een enorm lief gebaar! Bedankt voor alles! Shirley Wissing
Mevr. Capelle-Frieling
05 februari 2016
Tymon, je bent geweldig! Tymon heeft de uitvaart van mijn man van het begin tot het eind perfect geregeld. Ook de gesprekken vooraf en de communicatie in een woord geweldig. Zijn professionele houding, rustige uitstraling, en een zeer vertrouwd persoon met passie voor zijn werk. Mevrouw Capelle-Frieling
Stef de Vries
05 januari 2016
Super tevreden gevoel. 28 december 2015 onze moeder, schoonmoeder er oma overleden. Tymon heeft de uitvaart geregeld. Een super persoon, vanaf de 1e kennismaking was er de "klik", een warm persoon, vriendelijk, open, eerlijk, en bovenal kundig en persoonlijk. Geen vraag was het te gek, hij leeft mee, denkt mee, en geeft advies, op een manier zoals het hoort bij een overlijden. Iedere dag is hij langs geweest, en heeft alles perfect geregeld, van de kaarten tot aan het bidprentje, tot aan het kerkboekje. Vanaf het begin tot het eind betrokken geweest, een goed en warm gevoel hebben wij als kinderen en kleinkinderen er aan over gehouden. Op de dag van de begrafenis, regende het helaas, maar Tymon was er met meerdere paraplu's, dus zelfs hier dacht hij nog bij na. Zijn vrouw Cilia, heeft geassisteerd tijdens de avondwake en de uitvaart, ook een warm en fijne vrouw, die net als Tymon meeleeft. We hebben het hele proces van overlijden tot aan noagrove, met een goed gevoel afgesloten, en kunnen nu verder met het rouwproces. Tymon is door ons ALLEN ook aan te bevelen, vooral omdat het natuurlijk géén fijn iets is, om iemand te moeten missen. Als je dan zo'n warm persoon hebt, die alles regelt, begeleid, vraagbaken is, noem maar op, dan is het een verzachtend iets, waar je mee verder kunt. Tymon en Cilia, nogmaals heel hartelijk dank, namens Stef - Sabina, en de rest van de familie de Vries, Bredevoort.

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) en info@stamborg-uitvaartzorg.nl.