Skip to the content

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Sinds mei 2020 maken wij gebruik van het systeem Klantenvertellen.nl. Hier kunnen nabestaanden hun ervaringen delen over onze dienstverlening. Deel ook uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

  • I
  • Enschede
  • 9
  • Betrokken en transparant gekruid met empathie
  • Betrokken en transparant gekruid met empathie
  • 2022-08-22T20:47:20.858Z
  • 2022-08-22T20:47:20.858Z
  • Willem
  • Haaksbergen
  • 9
  • Alles perfect geregeld!
  • Alles perfect geregeld!
  • 2022-07-15T12:09:10.393Z
  • 2022-07-15T12:09:10.393Z
  • Jacques Berghs
  • Enschede
  • 10
  • Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg perfect.
  • Bij de melding van overlijden wordt vlot het nodige geregeld door Stamborg Uitvaartzorg, in overleg met de nabestaanden. Een mooi verzorgde map waarin de uitvaartprocedure wordt beschreven, met aandachtspunten en financiële afwikkeling (tevens naslagwerk) voor de nabestaanden. Een goede verzorging en begeleiding van de uitvaart, met nazorg voor familie en nabestaanden. Heel persoonlijk met goede communicatie.
  • 2022-07-12T11:20:09.822Z
  • 2022-07-12T11:20:09.822Z
  • Magda
  • Haaksbergen / Hengelo gld
  • 10
  • Professioneel met de juiste zorg en aandacht
  • Zeer betrokken mensen met hart voor hun vak.
  • 2022-07-11T16:03:27.659Z
  • 2022-07-11T16:03:27.659Z
  • Anneus Vierhoven
  • Giethoorn
  • 9
  • Vriendelijke en goede uitleg, begeleiding en verwerking proces
  • Van Losserhof de aanbevolen uitvaartverzorger. Goede contacten gehad.
  • 2022-05-05T17:17:11.865Z
  • 2022-05-05T17:17:11.865Z
  • Trudy
  • Haaksbergen
  • 10
  • Zorgvuldige meelevende begeleiding.
  • Wij hebben de begeleiding van Tymon, na het overlijden van onze broer, als zeer prettig ervaren. Alles kan; niets moet. en goede tips.
  • 2022-04-30T09:18:52.658Z
  • 2022-04-30T09:18:52.658Z
  • Maurice
  • Eibergen
  • 10
  • Tymon je bent goud waard
  • Zeer waardevolle en mooi uitvaart van mijn broer, het voelt als een vriend die ons de gehele dag ondersteunde, dank daarvoor.
  • 2022-03-25T11:26:27.681Z
  • 2022-03-25T11:27:39.605Z
  • Dinant
  • Goor
  • 9
  • Perfect geregeld
  • Wij zijn zeer tevreden over hoe alles geregeld werd. En ook over de persoonlijke betrokkenheid.
  • 2022-03-04T18:54:22.266Z
  • 2022-03-04T18:54:22.266Z
  • Lex Roolvink
  • Hengelo
  • 10
  • Empathisch en betrouwbaar.
  • Het overlijden van een dierbare is een droevige gebeurtenis. Het is dan goed de perfecte ondersteuning te krijgen bij het verzorgen van een uitvaart. Tymon Stamborg voelde perfect aan hoe wij de uitvaartplechtigheid wilde hebben. Soms was een half woord al voldoende. Niet opdringen maar ontzorgen. Een echte kwaliteit van Tymon.
  • 2022-01-25T13:31:17.736Z
  • 2022-01-25T13:31:17.736Z
  • heer Ortega Exposito
  • Enschede
  • 10
  • Super
  • Alles was heel goed geregeld wij zijn heel tevreden.
  • 2021-12-25T19:28:52.522Z
  • 2021-12-25T19:28:52.522Z
  • H. v. der Mast
  • Enschede
  • 9
  • Prima verzorgt
  • Super ervaring gehad, alles keurig geregeld en afgehandeld.
  • 2021-12-24T15:03:14.075Z
  • 2021-12-24T15:03:14.075Z
  • mevrouw Hartgers
  • Amsterdam
  • 10
  • Goede ervaring
  • Prima verzorgd.
  • 2021-12-20T18:47:44.025Z
  • 2021-12-20T18:47:44.025Z
  • heer Naafs
  • Enschede
  • 10
  • Hele fijne begeleiding gehad
  • We hadden gelijk een goede klik. Fijne persoonlijke hulp. Het is een heel mooi afscheid geworden.
  • 2021-12-20T18:19:04.173Z
  • 2021-12-20T18:19:04.173Z
  • F Nijhuis
  • Deventer
  • 10
  • De missie van Tymon en Cilia is volledig waar gemaakt.
  • Tymon en Cilia hebben de uitvaart prima en heel goed verzorgd. Liefdevol en meedenkend, echt een aanrader voor deze moeilijke tijd.
  • 2021-12-20T15:46:41.053Z
  • 2021-12-20T15:46:41.053Z
  • Theo Theo Noppen
  • De Lutte
  • 9
  • Bijzonder goede begeleiding
  • Bijzonder goede begeleiding
  • 2021-12-20T14:24:28.772Z
  • 2021-12-20T14:24:28.772Z
  • Mevrouw wagenaar-Boswinkel
  • Haaksbergen
  • 10
  • Perfect
  • Geheel naar wens
  • 2021-12-20T14:13:07.196Z
  • 2021-12-20T14:13:07.196Z
  • G.J. Been-Assink
  • Enschede
  • 9
  • Zeer goed verzorgde uitvaart
  • Ik beveel deze uitvaart verzorging zeer aan.
  • 2021-11-19T08:57:23.924Z
  • 2021-11-19T08:57:23.924Z
  • J.G. Schnieder
  • Goor
  • 10
  • Top in alle facetten
  • Alles ging liefdevol begripvol en toch met duidelijke afspraken zowel voor de uitvaart als de nazorg. Niets meer dan lof namens broers zussen Zwagers en shoonzussen.
  • 2021-10-31T11:19:43.776Z
  • 2021-10-31T11:19:43.776Z
  • Thijs-Jonker
  • Almelo
  • 10
  • Perfect geregeld met de tymon
  • Alles werd ons uit handen genomen en alles werd goed geregeld
  • 2021-09-13T19:20:38.23Z
  • 2021-09-13T19:20:38.23Z
  • Fam. Groot Obbink
  • Haaksbergen
  • 10
  • Ontzorgend en zeer empathische uitvaartzorg
  • Na een overlijden komt er veel op nabestaanden af, Cilia en Tymon zijn bij uitstek geschikt om de familie te ontzorgen. Alles werd door Tymon tot in de puntjes geregeld en niks was te veel. Vooral omdat dit voor hen een bijzondere uitvaart was met nieuwe uitdagingen. Met daarbij Cilia op de achtergrond als warme persoonlijkheid. Kortom: beiden bedankt voor deze memorabele uitvaart.
  • 2021-07-18T07:47:20.323Z
  • 2021-07-18T07:47:20.323Z
  • Harry
  • Oldenzaal
  • 9
  • Prettige en rustige begeleiding in het gehele proces
  • Vanaf het eerste contact hebben we in goede samenwerking de uitvaart vorm kunnen geven. Waarin voor een ieder ruimte was voor zijn/haar inbreng.
  • 2021-06-22T19:25:29.849Z
  • 2021-06-22T19:25:29.849Z
  • Jan
  • Enschede
  • 10
  • Een hele fijne ervaring
  • Ik ben zeer tevreden over de.uitvaart van mijn opa het was allemaal.zeer goed geregeld top
  • 2021-06-15T20:14:45.715Z
  • 2021-06-15T20:14:45.715Z
  • S.N. Hertong
  • Ammeloe- Vreden
  • 10
  • Tymon en Cilia zijn liefdevolle uitvaartondernemers, ontzorgen is hun kracht
  • Tymon en Cilia namen ons aan hun handen mee om een indrukwekkende en waardige uitvaart te organiseren. Ontzorgen is echt hun kracht. Vol overgave, liefde en empathie verzorgden zij alles van A tot Z zodat je als familie ook echt de rust en tijd kunt vinden om liefdevol afscheid te kunnen nemen. Wat ik heel prettig vond is dat niets te gek was, het werd meteen geregeld. Volgens mijn man zijn leidraad: Wij hebben geen problemen, wij hebben iets om op te lossen Een uitvaartonderneming met een warm hart!
  • 2021-05-05T17:28:45.19Z
  • 2021-05-05T17:28:45.19Z
  • Henk
  • Hengelo
  • 10
  • Alles was correct en respectvol geregeld.
  • -
  • 2021-05-01T13:01:16.532Z
  • 2021-05-01T13:01:16.532Z
  • F.J.E. Roctus-Koopman
  • Uelsen Duitsland
  • 9
  • Goed gevoel
  • Ik spreek ook namens de kinderen dat wij Tymon als een hele vriendelijke, rustige man hebben ervaren die ons op ons gemak stelde. Hij begreep ook heel goed wat wij wilden doordat we het karakter van mijn man en onze vader hadden beschreven. De samenwerking met Duitsland ging stroef, maar Tymon heeft alles op zich genomen zodat wij niet meer werden gebeld door de Duitse uitvaartzorg. De crematie is helemaal verlopen zoals wij het graag wilden. We hebben zelfs te horen gekregen van Duitse buren dat dit de mooiste crematie was die ze ooit hadden bijgewoond. 1 minpuntje is dat we maar 1 bos bloemen hebben meegekregen en de rest achterbleef, het is ons niet bekend of dit de normale gang van zaken is.
  • 2021-03-04T10:55:04.261Z
  • 2021-03-04T10:55:04.261Z

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Lees hieronder meer over de ervaringen uit het verleden met de dienstverlening van Stamborg Uitvaartzorg. 

Mevr. Uyting-Vriezema
17 augustus 2016
Fantastische mensen. De reden waarom ik en de kinderen Tymon Stamborg zullen aanbevelen is de rust en het hele gebeuren wat vanaf het overlijden van mijn man tot de crematie een geweldige begeleiding hebben gehad van twee fantastische mensen de heer en mevrouw Stamborg. Mevrouw Uyting-Vriezema
Mevr. Visscher-Bosker
19 juni 2016
Het had niet beter gekund. Na het bellen van ons dat mijn man was overleden, kregen wij bezoek van de heer Tymon Stamborg, hij en zijn vrouw hebben ons begeleid op een zeer warme manier, het had niet beter gekund. Mevrouw Visscher-Bosker
Patrick en Juliette van der Maas
25 mei 2016
Respectvol en super meedenkend. Tymon, we zijn ontzettend te spreken op de manier hoe je ons geholpen hebt met de uitvaart van onze dochtertjes! Wij willen er ook bij zeggen dat op de dag van de uitvaart alles tot op de puntjes uitstekend verzorgd is ! Super netjes. Met vriendelijke groeten, Patrick en Juliette van der Maas
H. Ketzner
03 mei 2016
Zeer dankbaar wat Tymon heeft betekend voor ons na het overlijden en al het geregel van de uitvaart, zeer begripvol, meedenkend en meelevende man. Alles was precies zo geregeld zoals mijn man, vader en opa het graag gewild wilde hebben. Nogmaals hartelijk dank. Mevrouw H Ketzener-Hoffman, kinderen en kleinkinderen.
Mevr. Oud-Boers
15 april 2016
De waardige en respectvolle manier waarop de uitvaart is geregeld, heeft ons erg goed gedaan. Wij willen dan ook graag onze dank uitspreken voor de persoonlijke begeleiding van Dhr. T. Stamborg. Hij heeft ervoor gezorgd dat alles perfect en naar onze wens verlopen is. Verder zijn de nazorgmap en de daarbij behorende boekjes zeer bruikbaar en waardevol. Mevrouw Oud-Boers
Robert van Duijl
13 april 2016
Op 25 September 2015 is onze dochter Sandra van Duijl overleden, Tymon heeft alles tot in de puntjes verzorgd, wij hebben echt een goed gevoel bij deze begrafenis het was TOP !! Tymon bedankt. Fam van Duijl
Flor Jimenez
04 april 2016
Dankjewel. 11 maart 2015 de crematie van mijn zoon Ricardo, maar vanaf zondag 8 maart heb jij ons bijgestaan, jij was bij ons thuis toen Tjaronn een doelpunt scoorde voor hem, jij heb met ons alle emoties meegemaakt en overal in begeleid, alles kon en soms zijn woorden niet genoeg...maar dank je wel voor alles wat jij heb gedaan Tymon. Flor Jimenez
Shirley Wissing
04 april 2016
Bedankt voor alles. Vanaf het moment dat we om de tafel zaten om alles te bespreken voor de uitvaart van mijn moeder, voelde ik mij veilig en begrepen. Iets wat heel belangrijk was in zo'n moeilijke situatie. En nu krijg ik, een jaar later, een heel mooi boeket in huis met een prachtige kaart. Wat een enorm lief gebaar! Bedankt voor alles! Shirley Wissing
Mevr. Capelle-Frieling
05 februari 2016
Tymon, je bent geweldig! Tymon heeft de uitvaart van mijn man van het begin tot het eind perfect geregeld. Ook de gesprekken vooraf en de communicatie in een woord geweldig. Zijn professionele houding, rustige uitstraling, en een zeer vertrouwd persoon met passie voor zijn werk. Mevrouw Capelle-Frieling
Stef de Vries
05 januari 2016
Super tevreden gevoel. 28 december 2015 onze moeder, schoonmoeder er oma overleden. Tymon heeft de uitvaart geregeld. Een super persoon, vanaf de 1e kennismaking was er de "klik", een warm persoon, vriendelijk, open, eerlijk, en bovenal kundig en persoonlijk. Geen vraag was het te gek, hij leeft mee, denkt mee, en geeft advies, op een manier zoals het hoort bij een overlijden. Iedere dag is hij langs geweest, en heeft alles perfect geregeld, van de kaarten tot aan het bidprentje, tot aan het kerkboekje. Vanaf het begin tot het eind betrokken geweest, een goed en warm gevoel hebben wij als kinderen en kleinkinderen er aan over gehouden. Op de dag van de begrafenis, regende het helaas, maar Tymon was er met meerdere paraplu's, dus zelfs hier dacht hij nog bij na. Zijn vrouw Cilia, heeft geassisteerd tijdens de avondwake en de uitvaart, ook een warm en fijne vrouw, die net als Tymon meeleeft. We hebben het hele proces van overlijden tot aan noagrove, met een goed gevoel afgesloten, en kunnen nu verder met het rouwproces. Tymon is door ons ALLEN ook aan te bevelen, vooral omdat het natuurlijk géén fijn iets is, om iemand te moeten missen. Als je dan zo'n warm persoon hebt, die alles regelt, begeleid, vraagbaken is, noem maar op, dan is het een verzachtend iets, waar je mee verder kunt. Tymon en Cilia, nogmaals heel hartelijk dank, namens Stef - Sabina, en de rest van de familie de Vries, Bredevoort.

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) en info@stamborg-uitvaartzorg.nl.