Skip to the content

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Sinds mei 2020 maken wij gebruik van het systeem Klantenvertellen.nl. Hier kunnen nabestaanden hun ervaringen delen over onze dienstverlening. Deel ook uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

  • Thijs-Jonker
  • Almelo
  • 10
  • Perfect geregeld met de tymon
  • Alles werd ons uit handen genomen en alles werd goed geregeld
  • 2021-09-13T19:20:38.23Z
  • 2021-09-13T19:20:38.23Z
  • Fam. Groot Obbink
  • Haaksbergen
  • 10
  • Ontzorgend en zeer empathische uitvaartzorg
  • Na een overlijden komt er veel op nabestaanden af, Cilia en Tymon zijn bij uitstek geschikt om de familie te ontzorgen. Alles werd door Tymon tot in de puntjes geregeld en niks was te veel. Vooral omdat dit voor hen een bijzondere uitvaart was met nieuwe uitdagingen. Met daarbij Cilia op de achtergrond als warme persoonlijkheid. Kortom: beiden bedankt voor deze memorabele uitvaart.
  • 2021-07-18T07:47:20.323Z
  • 2021-07-18T07:47:20.323Z
  • Harry
  • Oldenzaal
  • 9
  • Prettige en rustige begeleiding in het gehele proces
  • Vanaf het eerste contact hebben we in goede samenwerking de uitvaart vorm kunnen geven. Waarin voor een ieder ruimte was voor zijn/haar inbreng.
  • 2021-06-22T19:25:29.849Z
  • 2021-06-22T19:25:29.849Z
  • Jan
  • Enschede
  • 10
  • Een hele fijne ervaring
  • Ik ben zeer tevreden over de.uitvaart van mijn opa het was allemaal.zeer goed geregeld top
  • 2021-06-15T20:14:45.715Z
  • 2021-06-15T20:14:45.715Z
  • S.N. Hertong
  • Ammeloe- Vreden
  • 10
  • Tymon en Cilia zijn liefdevolle uitvaartondernemers, ontzorgen is hun kracht
  • Tymon en Cilia namen ons aan hun handen mee om een indrukwekkende en waardige uitvaart te organiseren. Ontzorgen is echt hun kracht. Vol overgave, liefde en empathie verzorgden zij alles van A tot Z zodat je als familie ook echt de rust en tijd kunt vinden om liefdevol afscheid te kunnen nemen. Wat ik heel prettig vond is dat niets te gek was, het werd meteen geregeld. Volgens mijn man zijn leidraad: Wij hebben geen problemen, wij hebben iets om op te lossen Een uitvaartonderneming met een warm hart!
  • 2021-05-05T17:28:45.19Z
  • 2021-05-05T17:28:45.19Z
  • Henk
  • Hengelo
  • 10
  • Alles was correct en respectvol geregeld.
  • -
  • 2021-05-01T13:01:16.532Z
  • 2021-05-01T13:01:16.532Z
  • F.J.E. Roctus-Koopman
  • Uelsen Duitsland
  • 9
  • Goed gevoel
  • Ik spreek ook namens de kinderen dat wij Tymon als een hele vriendelijke, rustige man hebben ervaren die ons op ons gemak stelde. Hij begreep ook heel goed wat wij wilden doordat we het karakter van mijn man en onze vader hadden beschreven. De samenwerking met Duitsland ging stroef, maar Tymon heeft alles op zich genomen zodat wij niet meer werden gebeld door de Duitse uitvaartzorg. De crematie is helemaal verlopen zoals wij het graag wilden. We hebben zelfs te horen gekregen van Duitse buren dat dit de mooiste crematie was die ze ooit hadden bijgewoond. 1 minpuntje is dat we maar 1 bos bloemen hebben meegekregen en de rest achterbleef, het is ons niet bekend of dit de normale gang van zaken is.
  • 2021-03-04T10:55:04.261Z
  • 2021-03-04T10:55:04.261Z
  • hermien oosterhof
  • WOLVEGA
  • 9
  • Prima
  • Mijn ervaring is prima, omdat ik in Friesland woon kende ik Uw Uitvaartzorg niet, aanbevolen door de medewerkers vd Losserhof het is heel goed en mooi verlopen, dank U hiervoor, H. Oosterhof- Broekman.
  • 2021-03-01T12:39:03.236Z
  • 2021-03-01T12:39:03.236Z
  • philo Vierbergen
  • Apeldoorn
  • 10
  • betrokken, meedenkend, persoonlijk
  • Zeer goed verzorgd. Meedenken in oplossingen in plaats van problemen.
  • 2021-01-22T09:29:40.257Z
  • 2021-01-22T09:29:40.257Z
  • Gerard
  • Enschede
  • 9
  • Zeer goede en liefdevolle mensen die met hun ervaringen echt weten wat ze doen
  • Van begin tot eind een goed verzorgt. Medelevend personeel. En allemaal een goede verzorging en vooral coronaproof.
  • 2021-01-21T19:10:54.247Z
  • 2021-01-21T19:10:54.247Z
  • Mieke Netters
  • Almelo
  • 10
  • Heel tevreden
  • Wij zijn heel tevreden over de uitvaart die door u is geleid en vooral over de persoonlijke begeleiding. We konden ieder moment bellen voor vragen en dan kwam u zelfs persoonlijk langs. Wij willen u daarom langs deze weg nogmaals bedanken,en ik zou u zeker aanbevelen bij anderen.
  • 2021-01-06T12:55:58.851Z
  • 2021-01-06T12:55:58.851Z
  • Nijland
  • Losser
  • 10
  • Duidelijk, empatisch,
  • Tymon is duidelijk in wat hij doet en waarom hij iets doet. Wat er van nabestaanden wel/ niet wordt verwacht. Hij is telefonisch en via app altijd bereikbaar voor vragen.
  • 2020-12-27T10:24:34.552Z
  • 2020-12-27T10:24:34.552Z
  • Johan Grooten
  • Haaksbergen
  • 9
  • Een prettige samenwerking en perfecte uitvoering van de gemaakte afspraken.
  • We hebben een uitvaartorganisatie en uitvaartleider ervaren met gevoel voor de situatie, flexibel in de omgang met nabestaanden en betrokkenen.
  • 2020-12-26T17:07:06.093Z
  • 2020-12-26T17:07:06.093Z
  • J.J. Van het Reve-Arkink
  • Almelo
  • 9
  • Prima verzorgd
  • Tot in de puntjes geregeld en prima ontzorgd
  • 2020-12-25T15:34:57.587Z
  • 2020-12-25T15:34:57.587Z
  • R. Hessels
  • Hoogeveen
  • 10
  • Goede en waardige uitvaartzorg
  • De uitvaart van onze zuster Rita is verzorgd door Tymon Stamborg. Hij heeft dit op een goede, nette en waardige wijze gedaan. Wij zijn lovend over Stamborg Uitvaartzorg en bevelen dit bedrijf aan in het geval u te maken krijgt met een overlijden van 1 van uw dierbaren.
  • 2020-12-22T18:28:54.856Z
  • 2020-12-22T18:28:54.856Z
  • Croese
  • Lievelde
  • 10
  • Uitstekend ondersteund en verzorgd op maat
  • Uitstekend ondersteund en verzorgd op maat; er is goed naar onze wensen geluisterd en daarop is een passende aanbieding gemaakt, geheel naar onze wensen. Daarna is een goed verlopen uitvoering gegeven aan de uitvaart op een prettige en bescheiden wijze. Wij zijn zeer tevreden, het is toch al lastig om in zo'n emotionele tijd alles op een rij te krijgen en goed te organiseren en daar help Stamborg goed bij. Ook advies en nazorg zijn goed en adekwaat. Verbeterpuntje is een wifi-mogelijkheid om een uitvaart te kunnen live-streamen, echt wel iets toekomst bestendig.
  • 2020-12-22T16:52:30.705Z
  • 2020-12-22T16:52:30.705Z
  • Rozalien van de Stadt
  • Hengevelde
  • 10
  • Geweldig team
  • Jullie zijn een geweldig team om mensen bij te staan in hele moeilijke momenten van het leven. Wij hadden ons geen beter team kunnen wensen. Dank nogmaals.
  • 2020-12-22T11:14:35.214Z
  • 2020-12-22T11:14:35.214Z
  • Jolanda
  • Enschede
  • 10
  • hartelijk en professioneel, geen verrassingen achteraf
  • Het is de vreselijkste dag in je leven... het verlies van je echtgenoot. Alles namen Tymon en z'n vrouw Cillia uit handen, precies zoals besproken was. Ze gaan zelfs nog verder dan dat, denken met je mee en springen dan bij. Ik heb helemaal kunnen vertrouwen op de deskundige afhandeling. En dat is op zo een moment een zeer fijne gewaarwording. Ik was er gewoon niet toe in staat. En precies dat... begrijpen ze. Het is raar om een bedrijf als dit, een begrafenisondernemer, te reclameren. Maar uiteindelijk is dat het enige zekere in het leven, dat je of 1 van je dierbaren gaat. En als er dan iemand is die je daarbij geweldig ondersteunen kan, dan beveel ik Stamborg uitvaartzorg aan. Professioneel, en duidelijk wat het financiële aspect betreft, geen verassingen achteraf. Zeker ook een groot pluspunt, want daar zit je zwaar in de rouw ook niet op te wachten. Tymon en Cillia Stamborg; Dankjulliewel
  • 2020-11-11T00:01:06.646Z
  • 2020-11-11T00:02:06.903Z
  • Ahmed
  • Enschede
  • 10
  • Goed geregeld
  • Alles was in de pintjes geregeld. Ze waren eerlijk over de kosten. En dachten echt met je mee. Zou ze zeker aanbevelen
  • 2020-11-02T20:53:08.254Z
  • 2020-11-03T06:46:53.009Z
  • Kim
  • Enschede
  • 10
  • Prachtig
  • Ik zou stamborg uitvaartzorg iedereen aanbevelen. -medelevend -oprecht -mee denken -transparantie over kosten(wat bij de grotere uitvaarten zeer ver te zoeken is) Ze nemen werkelijk veel uit handen, zodat de nabestaande zich echt kan richten op het verlies. Luisteren naar de wensen van de nabestaande. Bedankt voor de goede zorg het liefdevolle opvangen ‘ook van de kleine man’. En ook het aan voelen en zien waar te helpen met wat als niet prettige kan ervaren worden. Jullie hebben er echt gevoel voor. Bedankt ❤️
  • 2020-11-02T20:36:14.492Z
  • 2020-11-02T21:41:49.683Z
  • A. Wilmink
  • Hengelo
  • 10
  • Tot in de puntjes geregeld
  • Wij hebben de persoonlijke aandacht na het overlijden van onze vader en echtgenoot zeer gewaardeerd. Er werden goede suggesties gedaan en tot op het laatst konden verzoeken nog worden gehonoreerd. De gehele uitvaart is met zorg geregeld, er is ons veel uit handen genomen. Tot in de puntjes geregeld. Ook een goede prijs- kwaliteit verhouding.
  • 2020-09-16T19:19:45.532Z
  • 2020-09-16T19:19:45.532Z
  • Frank
  • Enschede
  • 9
  • Zeer betrokken en ontzorgt
  • Ik heb een zeer goede ervaring met Stamborg uitvaart. Ze zijn goed bereikbaar en zijn bereid een stapje extra voor je te doen zodat zij voor je zaken uit handen nemen waar je op dat moment geen tijd en zin in hebt. Alles is bespreekbaar en je kunt er met alle uitvaart verzekeringen terecht.
  • 2020-09-16T16:53:19.707Z
  • 2020-09-16T16:53:19.707Z
  • Ben Geisink
  • Oldenzaal
  • 9
  • Goede service.
  • Mijn ervaring na het overlijden van onze broer met Tymon was goed. Goede uitleg en er is ons als fam door hun veel zorgen uit handen genomen. Ook de nazorg is uitstekend te noemen Ondanks het verlies van onze broer, heel veel dank aan jullie gericht. Dank nogmaals.
  • 2020-09-09T20:25:08.251Z
  • 2020-09-09T20:26:14.023Z
  • N. Dijk-Slettenaar
  • Hengelo
  • 9
  • Vriendelijk, snel en gedreven.
  • We hebben met name contact gehad met Tymon. Een fijne man met passie voor zijn vak. Gedreven en neemt snel actie om het voor de nabestaanden zo prettig als mogelijk te laten verlopen. Kundig en geeft goed advies over de Mogelijkheden die er zijn. Daarnaast erg prettig in omgang.
  • 2020-09-06T18:28:29.831Z
  • 2020-09-06T18:28:29.831Z
  • Fam. Bergman
  • Enschede
  • 10
  • Meer dan goed.
  • Voor de 2e keer heeft Stamborg Uitvaartzorg voor ons een uitvaart verzorgd en het was wederom een uitvaart om met een goed gevoel op terug te kijken. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de uitvaart. We hadden een vrije keuze in wat er mogelijk was bij de uitvaart, er werd ons niets opgedrongen.
  • 2020-09-01T18:27:12.935Z
  • 2020-09-01T18:27:12.935Z

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Lees hieronder meer over de ervaringen uit het verleden met de dienstverlening van Stamborg Uitvaartzorg. 

Mevr. Uyting-Vriezema
17 augustus 2016
Fantastische mensen. De reden waarom ik en de kinderen Tymon Stamborg zullen aanbevelen is de rust en het hele gebeuren wat vanaf het overlijden van mijn man tot de crematie een geweldige begeleiding hebben gehad van twee fantastische mensen de heer en mevrouw Stamborg. Mevrouw Uyting-Vriezema
Mevr. Visscher-Bosker
19 juni 2016
Het had niet beter gekund. Na het bellen van ons dat mijn man was overleden, kregen wij bezoek van de heer Tymon Stamborg, hij en zijn vrouw hebben ons begeleid op een zeer warme manier, het had niet beter gekund. Mevrouw Visscher-Bosker
Patrick en Juliette van der Maas
25 mei 2016
Respectvol en super meedenkend. Tymon, we zijn ontzettend te spreken op de manier hoe je ons geholpen hebt met de uitvaart van onze dochtertjes! Wij willen er ook bij zeggen dat op de dag van de uitvaart alles tot op de puntjes uitstekend verzorgd is ! Super netjes. Met vriendelijke groeten, Patrick en Juliette van der Maas
H. Ketzner
03 mei 2016
Zeer dankbaar wat Tymon heeft betekend voor ons na het overlijden en al het geregel van de uitvaart, zeer begripvol, meedenkend en meelevende man. Alles was precies zo geregeld zoals mijn man, vader en opa het graag gewild wilde hebben. Nogmaals hartelijk dank. Mevrouw H Ketzener-Hoffman, kinderen en kleinkinderen.
Mevr. Oud-Boers
15 april 2016
De waardige en respectvolle manier waarop de uitvaart is geregeld, heeft ons erg goed gedaan. Wij willen dan ook graag onze dank uitspreken voor de persoonlijke begeleiding van Dhr. T. Stamborg. Hij heeft ervoor gezorgd dat alles perfect en naar onze wens verlopen is. Verder zijn de nazorgmap en de daarbij behorende boekjes zeer bruikbaar en waardevol. Mevrouw Oud-Boers
Robert van Duijl
13 april 2016
Op 25 September 2015 is onze dochter Sandra van Duijl overleden, Tymon heeft alles tot in de puntjes verzorgd, wij hebben echt een goed gevoel bij deze begrafenis het was TOP !! Tymon bedankt. Fam van Duijl
Flor Jimenez
04 april 2016
Dankjewel. 11 maart 2015 de crematie van mijn zoon Ricardo, maar vanaf zondag 8 maart heb jij ons bijgestaan, jij was bij ons thuis toen Tjaronn een doelpunt scoorde voor hem, jij heb met ons alle emoties meegemaakt en overal in begeleid, alles kon en soms zijn woorden niet genoeg...maar dank je wel voor alles wat jij heb gedaan Tymon. Flor Jimenez
Shirley Wissing
04 april 2016
Bedankt voor alles. Vanaf het moment dat we om de tafel zaten om alles te bespreken voor de uitvaart van mijn moeder, voelde ik mij veilig en begrepen. Iets wat heel belangrijk was in zo'n moeilijke situatie. En nu krijg ik, een jaar later, een heel mooi boeket in huis met een prachtige kaart. Wat een enorm lief gebaar! Bedankt voor alles! Shirley Wissing
Mevr. Capelle-Frieling
05 februari 2016
Tymon, je bent geweldig! Tymon heeft de uitvaart van mijn man van het begin tot het eind perfect geregeld. Ook de gesprekken vooraf en de communicatie in een woord geweldig. Zijn professionele houding, rustige uitstraling, en een zeer vertrouwd persoon met passie voor zijn werk. Mevrouw Capelle-Frieling
Stef de Vries
05 januari 2016
Super tevreden gevoel. 28 december 2015 onze moeder, schoonmoeder er oma overleden. Tymon heeft de uitvaart geregeld. Een super persoon, vanaf de 1e kennismaking was er de "klik", een warm persoon, vriendelijk, open, eerlijk, en bovenal kundig en persoonlijk. Geen vraag was het te gek, hij leeft mee, denkt mee, en geeft advies, op een manier zoals het hoort bij een overlijden. Iedere dag is hij langs geweest, en heeft alles perfect geregeld, van de kaarten tot aan het bidprentje, tot aan het kerkboekje. Vanaf het begin tot het eind betrokken geweest, een goed en warm gevoel hebben wij als kinderen en kleinkinderen er aan over gehouden. Op de dag van de begrafenis, regende het helaas, maar Tymon was er met meerdere paraplu's, dus zelfs hier dacht hij nog bij na. Zijn vrouw Cilia, heeft geassisteerd tijdens de avondwake en de uitvaart, ook een warm en fijne vrouw, die net als Tymon meeleeft. We hebben het hele proces van overlijden tot aan noagrove, met een goed gevoel afgesloten, en kunnen nu verder met het rouwproces. Tymon is door ons ALLEN ook aan te bevelen, vooral omdat het natuurlijk géén fijn iets is, om iemand te moeten missen. Als je dan zo'n warm persoon hebt, die alles regelt, begeleid, vraagbaken is, noem maar op, dan is het een verzachtend iets, waar je mee verder kunt. Tymon en Cilia, nogmaals heel hartelijk dank, namens Stef - Sabina, en de rest van de familie de Vries, Bredevoort.

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) en info@stamborg-uitvaartzorg.nl.