Skip to the content

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Sinds mei 2020 maken wij gebruik van het systeem Klantenvertellen.nl. Hier kunnen nabestaanden hun ervaringen delen over onze dienstverlening. Deel ook uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

  • F.J.E. Roctus-Koopman
  • Uelsen Duitsland
  • 9
  • Goed gevoel
  • Ik spreek ook namens de kinderen dat wij Tymon als een hele vriendelijke, rustige man hebben ervaren die ons op ons gemak stelde. Hij begreep ook heel goed wat wij wilden doordat we het karakter van mijn man en onze vader hadden beschreven. De samenwerking met Duitsland ging stroef, maar Tymon heeft alles op zich genomen zodat wij niet meer werden gebeld door de Duitse uitvaartzorg. De crematie is helemaal verlopen zoals wij het graag wilden. We hebben zelfs te horen gekregen van Duitse buren dat dit de mooiste crematie was die ze ooit hadden bijgewoond. 1 minpuntje is dat we maar 1 bos bloemen hebben meegekregen en de rest achterbleef, het is ons niet bekend of dit de normale gang van zaken is.
  • 2021-03-04T10:55:04.261Z
  • 2021-03-04T10:55:04.261Z
  • hermien oosterhof
  • WOLVEGA
  • 9
  • Prima
  • Mijn ervaring is prima, omdat ik in Friesland woon kende ik Uw Uitvaartzorg niet, aanbevolen door de medewerkers vd Losserhof het is heel goed en mooi verlopen, dank U hiervoor, H. Oosterhof- Broekman.
  • 2021-03-01T12:39:03.236Z
  • 2021-03-01T12:39:03.236Z
  • philo Vierbergen
  • Apeldoorn
  • 10
  • betrokken, meedenkend, persoonlijk
  • Zeer goed verzorgd. Meedenken in oplossingen in plaats van problemen.
  • 2021-01-22T09:29:40.257Z
  • 2021-01-22T09:29:40.257Z
  • Gerard
  • Enschede
  • 9
  • Zeer goede en liefdevolle mensen die met hun ervaringen echt weten wat ze doen
  • Van begin tot eind een goed verzorgt. Medelevend personeel. En allemaal een goede verzorging en vooral coronaproof.
  • 2021-01-21T19:10:54.247Z
  • 2021-01-21T19:10:54.247Z
  • Mieke Netters
  • Almelo
  • 10
  • Heel tevreden
  • Wij zijn heel tevreden over de uitvaart die door u is geleid en vooral over de persoonlijke begeleiding. We konden ieder moment bellen voor vragen en dan kwam u zelfs persoonlijk langs. Wij willen u daarom langs deze weg nogmaals bedanken,en ik zou u zeker aanbevelen bij anderen.
  • 2021-01-06T12:55:58.851Z
  • 2021-01-06T12:55:58.851Z
  • Nijland
  • Losser
  • 10
  • Duidelijk, empatisch,
  • Tymon is duidelijk in wat hij doet en waarom hij iets doet. Wat er van nabestaanden wel/ niet wordt verwacht. Hij is telefonisch en via app altijd bereikbaar voor vragen.
  • 2020-12-27T10:24:34.552Z
  • 2020-12-27T10:24:34.552Z
  • Johan Grooten
  • Haaksbergen
  • 9
  • Een prettige samenwerking en perfecte uitvoering van de gemaakte afspraken.
  • We hebben een uitvaartorganisatie en uitvaartleider ervaren met gevoel voor de situatie, flexibel in de omgang met nabestaanden en betrokkenen.
  • 2020-12-26T17:07:06.093Z
  • 2020-12-26T17:07:06.093Z
  • J.J. Van het Reve-Arkink
  • Almelo
  • 9
  • Prima verzorgd
  • Tot in de puntjes geregeld en prima ontzorgd
  • 2020-12-25T15:34:57.587Z
  • 2020-12-25T15:34:57.587Z
  • R. Hessels
  • Hoogeveen
  • 10
  • Goede en waardige uitvaartzorg
  • De uitvaart van onze zuster Rita is verzorgd door Tymon Stamborg. Hij heeft dit op een goede, nette en waardige wijze gedaan. Wij zijn lovend over Stamborg Uitvaartzorg en bevelen dit bedrijf aan in het geval u te maken krijgt met een overlijden van 1 van uw dierbaren.
  • 2020-12-22T18:28:54.856Z
  • 2020-12-22T18:28:54.856Z
  • Croese
  • Lievelde
  • 10
  • Uitstekend ondersteund en verzorgd op maat
  • Uitstekend ondersteund en verzorgd op maat; er is goed naar onze wensen geluisterd en daarop is een passende aanbieding gemaakt, geheel naar onze wensen. Daarna is een goed verlopen uitvoering gegeven aan de uitvaart op een prettige en bescheiden wijze. Wij zijn zeer tevreden, het is toch al lastig om in zo'n emotionele tijd alles op een rij te krijgen en goed te organiseren en daar help Stamborg goed bij. Ook advies en nazorg zijn goed en adekwaat. Verbeterpuntje is een wifi-mogelijkheid om een uitvaart te kunnen live-streamen, echt wel iets toekomst bestendig.
  • 2020-12-22T16:52:30.705Z
  • 2020-12-22T16:52:30.705Z
  • Rozalien van de Stadt
  • Hengevelde
  • 10
  • Geweldig team
  • Jullie zijn een geweldig team om mensen bij te staan in hele moeilijke momenten van het leven. Wij hadden ons geen beter team kunnen wensen. Dank nogmaals.
  • 2020-12-22T11:14:35.214Z
  • 2020-12-22T11:14:35.214Z
  • Jolanda
  • Enschede
  • 10
  • hartelijk en professioneel, geen verrassingen achteraf
  • Het is de vreselijkste dag in je leven... het verlies van je echtgenoot. Alles namen Tymon en z'n vrouw Cillia uit handen, precies zoals besproken was. Ze gaan zelfs nog verder dan dat, denken met je mee en springen dan bij. Ik heb helemaal kunnen vertrouwen op de deskundige afhandeling. En dat is op zo een moment een zeer fijne gewaarwording. Ik was er gewoon niet toe in staat. En precies dat... begrijpen ze. Het is raar om een bedrijf als dit, een begrafenisondernemer, te reclameren. Maar uiteindelijk is dat het enige zekere in het leven, dat je of 1 van je dierbaren gaat. En als er dan iemand is die je daarbij geweldig ondersteunen kan, dan beveel ik Stamborg uitvaartzorg aan. Professioneel, en duidelijk wat het financiële aspect betreft, geen verassingen achteraf. Zeker ook een groot pluspunt, want daar zit je zwaar in de rouw ook niet op te wachten. Tymon en Cillia Stamborg; Dankjulliewel
  • 2020-11-11T00:01:06.646Z
  • 2020-11-11T00:02:06.903Z
  • Ahmed
  • Enschede
  • 10
  • Goed geregeld
  • Alles was in de pintjes geregeld. Ze waren eerlijk over de kosten. En dachten echt met je mee. Zou ze zeker aanbevelen
  • 2020-11-02T20:53:08.254Z
  • 2020-11-03T06:46:53.009Z
  • Kim
  • Enschede
  • 10
  • Prachtig
  • Ik zou stamborg uitvaartzorg iedereen aanbevelen. -medelevend -oprecht -mee denken -transparantie over kosten(wat bij de grotere uitvaarten zeer ver te zoeken is) Ze nemen werkelijk veel uit handen, zodat de nabestaande zich echt kan richten op het verlies. Luisteren naar de wensen van de nabestaande. Bedankt voor de goede zorg het liefdevolle opvangen ‘ook van de kleine man’. En ook het aan voelen en zien waar te helpen met wat als niet prettige kan ervaren worden. Jullie hebben er echt gevoel voor. Bedankt ❤️
  • 2020-11-02T20:36:14.492Z
  • 2020-11-02T21:41:49.683Z
  • A. Wilmink
  • Hengelo
  • 10
  • Tot in de puntjes geregeld
  • Wij hebben de persoonlijke aandacht na het overlijden van onze vader en echtgenoot zeer gewaardeerd. Er werden goede suggesties gedaan en tot op het laatst konden verzoeken nog worden gehonoreerd. De gehele uitvaart is met zorg geregeld, er is ons veel uit handen genomen. Tot in de puntjes geregeld. Ook een goede prijs- kwaliteit verhouding.
  • 2020-09-16T19:19:45.532Z
  • 2020-09-16T19:19:45.532Z
  • Frank
  • Enschede
  • 9
  • Zeer betrokken en ontzorgt
  • Ik heb een zeer goede ervaring met Stamborg uitvaart. Ze zijn goed bereikbaar en zijn bereid een stapje extra voor je te doen zodat zij voor je zaken uit handen nemen waar je op dat moment geen tijd en zin in hebt. Alles is bespreekbaar en je kunt er met alle uitvaart verzekeringen terecht.
  • 2020-09-16T16:53:19.707Z
  • 2020-09-16T16:53:19.707Z
  • Ben Geisink
  • Oldenzaal
  • 9
  • Goede service.
  • Mijn ervaring na het overlijden van onze broer met Tymon was goed. Goede uitleg en er is ons als fam door hun veel zorgen uit handen genomen. Ook de nazorg is uitstekend te noemen Ondanks het verlies van onze broer, heel veel dank aan jullie gericht. Dank nogmaals.
  • 2020-09-09T20:25:08.251Z
  • 2020-09-09T20:26:14.023Z
  • N. Dijk-Slettenaar
  • Hengelo
  • 9
  • Vriendelijk, snel en gedreven.
  • We hebben met name contact gehad met Tymon. Een fijne man met passie voor zijn vak. Gedreven en neemt snel actie om het voor de nabestaanden zo prettig als mogelijk te laten verlopen. Kundig en geeft goed advies over de Mogelijkheden die er zijn. Daarnaast erg prettig in omgang.
  • 2020-09-06T18:28:29.831Z
  • 2020-09-06T18:28:29.831Z
  • Fam. Bergman
  • Enschede
  • 10
  • Meer dan goed.
  • Voor de 2e keer heeft Stamborg Uitvaartzorg voor ons een uitvaart verzorgd en het was wederom een uitvaart om met een goed gevoel op terug te kijken. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de uitvaart. We hadden een vrije keuze in wat er mogelijk was bij de uitvaart, er werd ons niets opgedrongen.
  • 2020-09-01T18:27:12.935Z
  • 2020-09-01T18:27:12.935Z
  • Manuela
  • Fernandez Fernandez
  • 8
  • Namens de familie Fernandez Fernandez hartelijk dank
  • Zeer goed verzorgd dan u
  • 2020-08-31T12:36:15.109Z
  • 2020-08-31T12:36:15.109Z
  • Robert
  • Enschede
  • 9
  • Geweldig!!
  • Voor de 2e keer heeft Tymon voor ons een uitvaart verzorgd en het was wederom een uitvaart om met een goed gevoel op terug te kijken. Tymon is een prima uitvaartverzorger die echt alles mogelijk maakt en doet. Tymon bedankt. Robert van Duijl.
  • 2020-07-16T06:12:35.97Z
  • 2020-07-16T06:12:35.97Z
  • H Groot Obbink
  • Haaksbergen
  • 9
  • Ontzorgen is inderdaad jullie kracht.
  • Alles werd voor, tijdens en na de plechtigheid, tot in de puntjes voor ons geregeld. Zelfs in onze situatie, tijdens deze coronatijd, kwam de heer Stamborg met een vervangende oplossing ten aanzien van bezoek aan de aula. Gelukkig hoefden wij hier geen gebruik van te maken. De correcte, maar bovenal uitermate vriendelijke benadering, van zowel de heer als mevr. Stamborg, hebben we zeer op prijs gesteld.
  • 2020-06-08T19:22:43.588Z
  • 2020-06-08T19:22:43.588Z
  • Ronny Masselink
  • Haaksbergen
  • 10
  • Top geregeld!
  • Tymon & Cilia staan ten alle tijden bij in deze moeilijke periode. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd,
  • 2020-06-06T18:46:53.749Z
  • 2020-06-06T18:46:53.749Z
  • M. Meddeler
  • Haaksbergen
  • 10
  • Goede begeleiding bij het afscheid en de uitvaart.
  • Zeer duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de uitvaart. We hadden duidelijk een vrije keuze in wat er mogelijk was bij de uitvaart, er werd ons niets opgedrongen. We hebben aan het afscheid een goed gevoel overgehouden. Er was persoonlijke aandacht in wat onze wensen waren.
  • 2020-05-20T08:43:46.157Z
  • 2020-05-20T08:43:46.157Z
  • Maureen
  • Enschedw
  • 9
  • Geweldig
  • Geweldige mensen die meedenken en alles in goede banen leiden...
  • 2020-05-11T18:24:45.086Z
  • 2020-05-11T18:25:03.361Z

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Lees hieronder meer over de ervaringen uit het verleden met de dienstverlening van Stamborg Uitvaartzorg. 

Dhr. ter Woerst
01 oktober 2015
Erg duidelijk allemaal. De vriendelijkheid hoe de uitvaart geregeld wordt. ze nemen de tijd voor je. geven duidelijk advies en zijn duidelijk over wat de kosten zijn. Dhr. ter Woerst
Dhr. Brilman
24 september 2015
Erg goed. Ik vond de uitvaartverzorger professioneel overkomen. Tymon deed zijn werk erg goed en ook de complimenten aan de spreekster Liesbeth. Dhr. Brilman
Mevr. Hesselink-Leisen
10 september 2015
De keurige manier van optreden bij alle zaken die geregeld moeten worden voor en tijdens de crematie. De heer Stamborg was een fijn persoon om mee te regelen. Mevrouw Hesselink-Leisen.
Petra Jagt
10 september 2015
Tymon Stamborg, een échte aanrader. Ik heb in een korte periode allebei mijn ouders verloren, de uitvaarten zijn geregeld door Tymon Stamborg . Er word geluisterd naar de wens van de overledene en nabestaande, je word met respect behandeld en de overledene word met veel respect en eervol opgehaald en weggebracht. Vooral het lopen voor de auto. Alles werd echt super goed geregeld en heb heel veel steun gehad aan Tymon. Ik zou echt iedereen Tymon aanraden. Dit had niemand anders beter kunnen doen, echt onze complimenten en heel erg bedankt voor alles. Groetjes, Petra en Frank en een poot van Qizmo
Mevr. Giesen-de Nijs
20 augustus 2015
Geduldig en goed te bereiken voor vragen. De uitvaart begeleiders waren correct, gaven goede informatie, geduldig en goed te bereiken voor vragen. Dat er voor de auto werd gelopen van de parkeerplaats naar de weg en dat daar werd gegroet vond ik zeer respectvol. mevrouw Giesen-de Nijs
Mevr. Mulders-Mulder
20 augustus 2015
Zeer goed begeleid. Het klikte meteen met de uitvaartleider en we werden zeer goed begeleid en alles werd duidelijk uitgelegd en tot volle tevredenheid uitgevoerd. mevrouw Mulders-Mulder
Brian Mulder
20 juli 2015
Perfect geregeld en een goede begeleiding! Tymon heeft de uitvaart van mijn vader begeleid, hij heeft al onze vragen beantwoord en ons geholpen waar hij kon. We hebben een uitvaart gehad zoals wij die wilden hebben. Brian Mulder
Angelique Moes & Collin Scholten
11 juni 2015
Uitstekend geregeld. Na het overlijden van mijn moeder en schoonmoeder hebben wij veel steun gehad aan Tymon Stamborg. Dan hebben wij het over zijn professionaliteit en fijne persoonlijkheid. Kortom; alles perfect geregeld. Dank daarvoor. Angelique Moes & Collin Scholten
Dhr. Bakker
06 juni 2015
De uitvaartverzorging hebben wij als heel professioneel ervaren. De begeleiding was top en de nazorg ook. De zeer professionele uitvaartmedewerker heeft ons erg goed gedaan! Dhr. Bakker
Mevr. Eertman-Geerdink
23 mei 2015
Een goede verzorging van de uitvaart, vanaf het eerste gesprek tot het afscheid nemen in het crematorium. We konden op elk moment vragen stellen en werden goed geholpen bij het maken van beslissingen. Mevrouw Eertman- Geerdink

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) en info@stamborg-uitvaartzorg.nl.