Skip to the content

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Sinds mei 2020 maken wij gebruik van het systeem Klantenvertellen.nl. Hier kunnen nabestaanden hun ervaringen delen over onze dienstverlening. Deel ook uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

  • C.A.G. Janssen-Hermans
  • Enschede
  • 9
  • Was super geregeld
  • Alles verliep volgens plan, keurig verzorgd
  • 2024-05-01T21:13:39.603Z
  • 2024-05-01T21:13:39.603Z
  • A.
  • Enschede
  • 8
  • Alles prima verlopen, duidelijke communicatie
  • Prettig verlopen, Voorregeling gehad, geeft duidelijkheid voor alles en iedereen. Na overlijden van mijn vader was alles goed geregeld
  • 2024-04-30T20:27:43.88Z
  • 2024-04-30T20:27:43.88Z
  • vanBeckhoven -Wevers
  • Lichtenvoorde
  • 10
  • Prima ervaring
  • Goede opvang in een verdrietige tijd
  • 2024-04-09T20:46:12.78Z
  • 2024-04-09T20:46:12.78Z
  • Esther
  • Enschede
  • 10
  • Bijzonder
  • We hebben een hele fijne ervaring met Stamborg uitvaart..Tymon heeft ons heel fijn geholpen met de uitvaart van onze dochter.niet om dat het moest maar recht uit zijn hart..Fijn om ook Cicilia te onmoeten en hun trouwe viervoeter..
  • 2024-03-30T18:56:58.43Z
  • 2024-03-30T18:56:58.43Z
  • H.G.M.
  • Haaksbergen
  • 10
  • Perfect geregeld!
  • Echt goed ontzorgen en meedenken. En alles perfect geregeld. Onze hartelijke dank daarvoor.
  • 2024-02-21T19:58:37.583Z
  • 2024-02-21T19:58:37.583Z
  • Henk
  • Haaksbergen
  • 10
  • Prefect geregeld
  • Jullie hebben de crematie met zoveel warmte, medeleven geregeld gewoon perfect.
  • 2024-02-09T19:25:28.895Z
  • 2024-02-09T19:25:28.895Z
  • Kim
  • Voorschoten
  • 10
  • Parels
  • Tymon en Cilia hebben mij meer dan fantastisch ondersteund na een heel onverwacht en heftig verlies. Ze verzorgen niet alleen de overledene en de uitvaart op een respectvolle en professionele wijze, ze houden ook rekening met alle persoonlijke aspecten en wensen. Tymon en Cilia zijn hele fijne gesprekspartners rondom alle keuzes, zijn een enorme steun en snappen precies wat je wenst en weten die vertaalslag naar de uitvaart toe perfect te maken. Ik ben ze meer dan dankbaar en had me geen betere en lievere mensen kunnen wensen in deze donkere weken. Ook in uitdagende tijden kom je parels tegen in je leven. Dat zijn zij voor mij!
  • 2024-01-19T19:56:46.572Z
  • 2024-01-19T20:00:24.94Z
  • Fam Koppelman
  • Haaksbergen
  • 10
  • We hebben fijn en mooi waardig afscheid gehad van mama mede door jullie
  • Namens ons allemaal, we hebben het als zeer prettig en fijn ervaren. Alles kon en alles mocht, en er werd met ons meegedacht. Geen op of aanmerkingen.
  • 2023-11-23T11:28:22.645Z
  • 2023-11-23T11:28:22.645Z
  • Willemien
  • Denekamp
  • 10
  • In een zéér moeilijke tijd voelden wij ons perfect ondersteund en letterlijk "ontzorgd".
  • We hebbende ervaren wat voor het echtpaar Stamborg de woorden ontzorgen, ondersteunen en ook (voor ons een heel belangrijke) nazorg betekenen in een zéér moeilijke tijd. Ze luisteren, denken mee en adviseren indien nodig, maar vooral: alles wordt perfect uitgevoerd zoals de familie het graag wil. Ook de nazorg wordt met veel aandacht en betrokkenheid uitgevoerd. Wij hebben alleen maar lof voor Stamborg uitvaartzorg.
  • 2023-10-10T06:37:57.989Z
  • 2023-10-10T06:37:57.989Z
  • J.
  • losser
  • 10
  • vakkundig, meelevend, meedenkten, liefdevol, respectvol en Warme samen weking in begeleiding
  • wij zijn ontzettend blij met de medewerkers van stamzorg die ons begeleid hebben. we hebben al onze wensen kunnen realiseren en er zo een ontzettend mooi afscheid van gemaakt, waar we liefdevol op terug kunnen kijken in Herrinnering. liefdevolle groet Jeannette En Berend-jan
  • 2023-07-19T07:26:29.223Z
  • 2023-07-19T07:26:29.223Z
  • H.W.
  • Enschede
  • 8
  • Goede begeleiding
  • Overal is aangedacht en alles goed met ons besproken
  • 2023-07-18T14:22:18.428Z
  • 2023-07-18T14:22:18.428Z
  • Randy
  • Haaksbergen
  • 8
  • Denkt mee, verzorgd alles tot in de puntjes, heeft aandacht voor je.
  • Heb 2x van de diensten van Tymon gebruik gemaakt. Een fijne prettige persoonlijkheid die alles met aandacht regelt en oog heeft voor detail.
  • 2023-06-13T06:42:48.418Z
  • 2023-06-13T06:42:48.418Z
  • Hetty
  • Enschede
  • 9
  • Tot in de puntjes geregeld
  • Alles is mogelijk. Niets is te gek. Denkt aan zaken waar we zelf niet aan hadden gedacht. We zijn er heel tevreden over. Hoop niet dat we hem snel weer nodig hebben, maar mocht dit wel zo zijn dan hoeven we niet na te denken aan wie wij de uitvaart toevertrouwen. Tymon en Cilia dank je wel voor deze mooie en waardige uitvaart.
  • 2023-06-09T18:14:11.912Z
  • 2023-06-09T18:14:11.912Z
  • Theo
  • De Lutte
  • 9
  • Met passie en belangstelling voor iedereen
  • Stamborg zorgt voor een dag die je als nabestaanden niet vergeet. Samen met iedereen gedenkt Stamborg de verdiensten van de overledene.
  • 2023-06-06T07:52:57.898Z
  • 2023-06-06T07:52:57.898Z
  • willem
  • enschede
  • 10
  • Ik heb het optreden van de heer Stamborg als bijzonder aangenaam ervaren.
  • De heer Stamborg heeft in deze voor mij moeilijke, droevige tijd een voorname rol gespeeld in de verwerking van mijn verdriet door zijn rustige, voorname en ter zake kundige opstelling en handeling. Geen trieste somberheid, maar rustig meeleven; niet te duidelijk aanwezig maar indien nodig altijd bereikbaar en immer hulpvaardig. De aanwezige familie en kennissen hebben dit eveneens zo ervaren. Vragen mijnerzijds werden altijd netjes en vakkundig beantwoord. De verleende service was prima. Wij werden herhaaldelijk bij de voortgang van het een en ander betrokken, zonder dat dit op enigerlei wijze werd opgedrongen. Wij hadden duidelijk het gevoel dat wij in goede handen waren. De heer Stamborg verdient een groot compliment in deze.
  • 2023-03-21T09:25:44.091Z
  • 2023-03-21T09:25:44.091Z
  • Gerdine
  • Enschede
  • 10
  • Alles goed verzorgd
  • De verzorging vonden we van het begin tot het eind goed verzorgd
  • 2023-03-20T14:15:06.626Z
  • 2023-03-20T14:15:06.626Z
  • B.H.M. Wekking
  • LOSSER
  • 10
  • Alles was perfect en tot in de puntjes geregeld.
  • Wij kunnen Stamborg bij iedereen aanbevelen.
  • 2023-03-03T11:26:56.691Z
  • 2023-03-03T11:26:56.691Z
  • T
  • Haaksbergen
  • 9
  • Goed advies, warm.
  • Alles is goed geregeld. Denkt goed mee. Betrokken.
  • 2023-02-06T19:16:48.255Z
  • 2023-02-06T19:16:48.255Z
  • Erna
  • Enschede
  • 10
  • Goede communicatie wat resulteerde in een mooie vormgegeven uitvaart
  • Mijn ervaring met Stamborg Uitvaartzorg is zeer goed, nu al voor de tweede keer. Fijn en begripvol overleg over de vele mogelijkheden resulteerde in een meer dan waardige uitvaart. Zeer waardevol!
  • 2023-01-24T17:56:10.746Z
  • 2023-01-24T17:56:10.746Z
  • Henk
  • Enschede
  • 10
  • Deskundig, waardig en respectvol.
  • Door ervaringen met Stamborg Uitvaartzorg in het verleden, deze keer weer het overlijden van mijn moeder door Stamborg Uitvaartzorg laten behandelen. De geboden zorg en verzorging was wederom precies, zoals we dat wilden, namelijk stipt, correct, zorgvuldig, meedenkend, waardig en warm.
  • 2023-01-23T15:33:31.366Z
  • 2023-01-23T15:33:31.366Z
  • Ard
  • Rotterdam
  • 10
  • Voor de derde keer super
  • Goede service, flexibel, snel en concreet
  • 2023-01-20T13:34:27.286Z
  • 2023-01-20T13:34:27.286Z
  • Janneke
  • Almelo
  • 10
  • Super
  • De hele uitvaart is zeer goed verzorgt en we hebben er heel veel steun aan gehad tymon dankjewel daar voor.
  • 2023-01-20T12:59:22.616Z
  • 2023-01-20T12:59:22.616Z
  • Annuska
  • Enschede
  • 9
  • goed
  • Ik ben helemaal tevreden
  • 2022-10-24T19:25:35.302Z
  • 2022-10-24T19:25:35.302Z
  • W.A. ten Bloemendal
  • Borne
  • 10
  • Deskundig en professioneel en persoonlijk.
  • Wij hebben de verzorging van de uitvaart en de begeleiding van Tymon als prettig, persoonlijk en deskundig ervaren vanaf het begin tot het eind. Hij heeft ons in alle opzichten ondersteund en er mede voor gezorgd dat onze (schoon)zus een passend afscheid heeft gehad. We hebben van Tymon veel informatie gekregen, niet alleen mondeling maar ook op papier in de nazorgmap en in een handig naslagwerk. Prettig vonden wij de duidelijke offerte vooraf en de daaropvolgende eindafrekening die overeenkwam met de offerte. We kijken dan ook terug op een goede en warme samenwerking.
  • 2022-10-21T19:14:12.214Z
  • 2022-10-21T19:14:12.214Z
  • Fam. Grootenhuis
  • Haaksbergen
  • 9
  • Goede en gemoedelijke begeleiding van de uitvaart, alles is naar wens geregeld.
  • Verder uitsluitend positief terugkijkend op deze ingrijpende gebeurtenis, zodat we het verdriet ter zijner tijd om kunnen zetten naar mooie herinneringen.
  • 2022-10-19T13:11:21.974Z
  • 2022-10-19T13:11:21.974Z

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Lees hieronder meer over de ervaringen uit het verleden met de dienstverlening van Stamborg Uitvaartzorg. 

Dhr. ter Woerst
01 oktober 2015
Erg duidelijk allemaal. De vriendelijkheid hoe de uitvaart geregeld wordt. ze nemen de tijd voor je. geven duidelijk advies en zijn duidelijk over wat de kosten zijn. Dhr. ter Woerst
Dhr. Brilman
24 september 2015
Erg goed. Ik vond de uitvaartverzorger professioneel overkomen. Tymon deed zijn werk erg goed en ook de complimenten aan de spreekster Liesbeth. Dhr. Brilman
Mevr. Hesselink-Leisen
10 september 2015
De keurige manier van optreden bij alle zaken die geregeld moeten worden voor en tijdens de crematie. De heer Stamborg was een fijn persoon om mee te regelen. Mevrouw Hesselink-Leisen.
Petra Jagt
10 september 2015
Tymon Stamborg, een échte aanrader. Ik heb in een korte periode allebei mijn ouders verloren, de uitvaarten zijn geregeld door Tymon Stamborg . Er word geluisterd naar de wens van de overledene en nabestaande, je word met respect behandeld en de overledene word met veel respect en eervol opgehaald en weggebracht. Vooral het lopen voor de auto. Alles werd echt super goed geregeld en heb heel veel steun gehad aan Tymon. Ik zou echt iedereen Tymon aanraden. Dit had niemand anders beter kunnen doen, echt onze complimenten en heel erg bedankt voor alles. Groetjes, Petra en Frank en een poot van Qizmo
Mevr. Giesen-de Nijs
20 augustus 2015
Geduldig en goed te bereiken voor vragen. De uitvaart begeleiders waren correct, gaven goede informatie, geduldig en goed te bereiken voor vragen. Dat er voor de auto werd gelopen van de parkeerplaats naar de weg en dat daar werd gegroet vond ik zeer respectvol. mevrouw Giesen-de Nijs
Mevr. Mulders-Mulder
20 augustus 2015
Zeer goed begeleid. Het klikte meteen met de uitvaartleider en we werden zeer goed begeleid en alles werd duidelijk uitgelegd en tot volle tevredenheid uitgevoerd. mevrouw Mulders-Mulder
Brian Mulder
20 juli 2015
Perfect geregeld en een goede begeleiding! Tymon heeft de uitvaart van mijn vader begeleid, hij heeft al onze vragen beantwoord en ons geholpen waar hij kon. We hebben een uitvaart gehad zoals wij die wilden hebben. Brian Mulder
Angelique Moes & Collin Scholten
11 juni 2015
Uitstekend geregeld. Na het overlijden van mijn moeder en schoonmoeder hebben wij veel steun gehad aan Tymon Stamborg. Dan hebben wij het over zijn professionaliteit en fijne persoonlijkheid. Kortom; alles perfect geregeld. Dank daarvoor. Angelique Moes & Collin Scholten
Dhr. Bakker
06 juni 2015
De uitvaartverzorging hebben wij als heel professioneel ervaren. De begeleiding was top en de nazorg ook. De zeer professionele uitvaartmedewerker heeft ons erg goed gedaan! Dhr. Bakker
Mevr. Eertman-Geerdink
23 mei 2015
Een goede verzorging van de uitvaart, vanaf het eerste gesprek tot het afscheid nemen in het crematorium. We konden op elk moment vragen stellen en werden goed geholpen bij het maken van beslissingen. Mevrouw Eertman- Geerdink

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) of neem hieronder contact op.