Skip to the content

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Sinds mei 2020 maken wij gebruik van het systeem Klantenvertellen.nl. Hier kunnen nabestaanden hun ervaringen delen over onze dienstverlening. Deel ook uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

  • Anneus Vierhoven
  • Giethoorn
  • 9
  • Vriendelijke en goede uitleg, begeleiding en verwerking proces
  • Van Losserhof de aanbevolen uitvaartverzorger. Goede contacten gehad.
  • 2022-05-05T17:17:11.865Z
  • 2022-05-05T17:17:11.865Z
  • Trudy
  • Haaksbergen
  • 10
  • Zorgvuldige meelevende begeleiding.
  • Wij hebben de begeleiding van Tymon, na het overlijden van onze broer, als zeer prettig ervaren. Alles kan; niets moet. en goede tips.
  • 2022-04-30T09:18:52.658Z
  • 2022-04-30T09:18:52.658Z
  • Maurice
  • Eibergen
  • 10
  • Tymon je bent goud waard
  • Zeer waardevolle en mooi uitvaart van mijn broer, het voelt als een vriend die ons de gehele dag ondersteunde, dank daarvoor.
  • 2022-03-25T11:26:27.681Z
  • 2022-03-25T11:27:39.605Z
  • Dinant
  • Goor
  • 9
  • Perfect geregeld
  • Wij zijn zeer tevreden over hoe alles geregeld werd. En ook over de persoonlijke betrokkenheid.
  • 2022-03-04T18:54:22.266Z
  • 2022-03-04T18:54:22.266Z
  • Lex Roolvink
  • Hengelo
  • 10
  • Empathisch en betrouwbaar.
  • Het overlijden van een dierbare is een droevige gebeurtenis. Het is dan goed de perfecte ondersteuning te krijgen bij het verzorgen van een uitvaart. Tymon Stamborg voelde perfect aan hoe wij de uitvaartplechtigheid wilde hebben. Soms was een half woord al voldoende. Niet opdringen maar ontzorgen. Een echte kwaliteit van Tymon.
  • 2022-01-25T13:31:17.736Z
  • 2022-01-25T13:31:17.736Z
  • heer Ortega Exposito
  • Enschede
  • 10
  • Super
  • Alles was heel goed geregeld wij zijn heel tevreden.
  • 2021-12-25T19:28:52.522Z
  • 2021-12-25T19:28:52.522Z
  • H. v. der Mast
  • Enschede
  • 9
  • Prima verzorgt
  • Super ervaring gehad, alles keurig geregeld en afgehandeld.
  • 2021-12-24T15:03:14.075Z
  • 2021-12-24T15:03:14.075Z
  • mevrouw Hartgers
  • Amsterdam
  • 10
  • Goede ervaring
  • Prima verzorgd.
  • 2021-12-20T18:47:44.025Z
  • 2021-12-20T18:47:44.025Z
  • heer Naafs
  • Enschede
  • 10
  • Hele fijne begeleiding gehad
  • We hadden gelijk een goede klik. Fijne persoonlijke hulp. Het is een heel mooi afscheid geworden.
  • 2021-12-20T18:19:04.173Z
  • 2021-12-20T18:19:04.173Z
  • F Nijhuis
  • Deventer
  • 10
  • De missie van Tymon en Cilia is volledig waar gemaakt.
  • Tymon en Cilia hebben de uitvaart prima en heel goed verzorgd. Liefdevol en meedenkend, echt een aanrader voor deze moeilijke tijd.
  • 2021-12-20T15:46:41.053Z
  • 2021-12-20T15:46:41.053Z
  • Theo Theo Noppen
  • De Lutte
  • 9
  • Bijzonder goede begeleiding
  • Bijzonder goede begeleiding
  • 2021-12-20T14:24:28.772Z
  • 2021-12-20T14:24:28.772Z
  • Mevrouw wagenaar-Boswinkel
  • Haaksbergen
  • 10
  • Perfect
  • Geheel naar wens
  • 2021-12-20T14:13:07.196Z
  • 2021-12-20T14:13:07.196Z
  • G.J. Been-Assink
  • Enschede
  • 9
  • Zeer goed verzorgde uitvaart
  • Ik beveel deze uitvaart verzorging zeer aan.
  • 2021-11-19T08:57:23.924Z
  • 2021-11-19T08:57:23.924Z
  • J.G. Schnieder
  • Goor
  • 10
  • Top in alle facetten
  • Alles ging liefdevol begripvol en toch met duidelijke afspraken zowel voor de uitvaart als de nazorg. Niets meer dan lof namens broers zussen Zwagers en shoonzussen.
  • 2021-10-31T11:19:43.776Z
  • 2021-10-31T11:19:43.776Z
  • Thijs-Jonker
  • Almelo
  • 10
  • Perfect geregeld met de tymon
  • Alles werd ons uit handen genomen en alles werd goed geregeld
  • 2021-09-13T19:20:38.23Z
  • 2021-09-13T19:20:38.23Z
  • Fam. Groot Obbink
  • Haaksbergen
  • 10
  • Ontzorgend en zeer empathische uitvaartzorg
  • Na een overlijden komt er veel op nabestaanden af, Cilia en Tymon zijn bij uitstek geschikt om de familie te ontzorgen. Alles werd door Tymon tot in de puntjes geregeld en niks was te veel. Vooral omdat dit voor hen een bijzondere uitvaart was met nieuwe uitdagingen. Met daarbij Cilia op de achtergrond als warme persoonlijkheid. Kortom: beiden bedankt voor deze memorabele uitvaart.
  • 2021-07-18T07:47:20.323Z
  • 2021-07-18T07:47:20.323Z
  • Harry
  • Oldenzaal
  • 9
  • Prettige en rustige begeleiding in het gehele proces
  • Vanaf het eerste contact hebben we in goede samenwerking de uitvaart vorm kunnen geven. Waarin voor een ieder ruimte was voor zijn/haar inbreng.
  • 2021-06-22T19:25:29.849Z
  • 2021-06-22T19:25:29.849Z
  • Jan
  • Enschede
  • 10
  • Een hele fijne ervaring
  • Ik ben zeer tevreden over de.uitvaart van mijn opa het was allemaal.zeer goed geregeld top
  • 2021-06-15T20:14:45.715Z
  • 2021-06-15T20:14:45.715Z
  • S.N. Hertong
  • Ammeloe- Vreden
  • 10
  • Tymon en Cilia zijn liefdevolle uitvaartondernemers, ontzorgen is hun kracht
  • Tymon en Cilia namen ons aan hun handen mee om een indrukwekkende en waardige uitvaart te organiseren. Ontzorgen is echt hun kracht. Vol overgave, liefde en empathie verzorgden zij alles van A tot Z zodat je als familie ook echt de rust en tijd kunt vinden om liefdevol afscheid te kunnen nemen. Wat ik heel prettig vond is dat niets te gek was, het werd meteen geregeld. Volgens mijn man zijn leidraad: Wij hebben geen problemen, wij hebben iets om op te lossen Een uitvaartonderneming met een warm hart!
  • 2021-05-05T17:28:45.19Z
  • 2021-05-05T17:28:45.19Z
  • Henk
  • Hengelo
  • 10
  • Alles was correct en respectvol geregeld.
  • -
  • 2021-05-01T13:01:16.532Z
  • 2021-05-01T13:01:16.532Z
  • F.J.E. Roctus-Koopman
  • Uelsen Duitsland
  • 9
  • Goed gevoel
  • Ik spreek ook namens de kinderen dat wij Tymon als een hele vriendelijke, rustige man hebben ervaren die ons op ons gemak stelde. Hij begreep ook heel goed wat wij wilden doordat we het karakter van mijn man en onze vader hadden beschreven. De samenwerking met Duitsland ging stroef, maar Tymon heeft alles op zich genomen zodat wij niet meer werden gebeld door de Duitse uitvaartzorg. De crematie is helemaal verlopen zoals wij het graag wilden. We hebben zelfs te horen gekregen van Duitse buren dat dit de mooiste crematie was die ze ooit hadden bijgewoond. 1 minpuntje is dat we maar 1 bos bloemen hebben meegekregen en de rest achterbleef, het is ons niet bekend of dit de normale gang van zaken is.
  • 2021-03-04T10:55:04.261Z
  • 2021-03-04T10:55:04.261Z
  • hermien oosterhof
  • WOLVEGA
  • 9
  • Prima
  • Mijn ervaring is prima, omdat ik in Friesland woon kende ik Uw Uitvaartzorg niet, aanbevolen door de medewerkers vd Losserhof het is heel goed en mooi verlopen, dank U hiervoor, H. Oosterhof- Broekman.
  • 2021-03-01T12:39:03.236Z
  • 2021-03-01T12:39:03.236Z
  • philo Vierbergen
  • Apeldoorn
  • 10
  • betrokken, meedenkend, persoonlijk
  • Zeer goed verzorgd. Meedenken in oplossingen in plaats van problemen.
  • 2021-01-22T09:29:40.257Z
  • 2021-01-22T09:29:40.257Z
  • Gerard
  • Enschede
  • 9
  • Zeer goede en liefdevolle mensen die met hun ervaringen echt weten wat ze doen
  • Van begin tot eind een goed verzorgt. Medelevend personeel. En allemaal een goede verzorging en vooral coronaproof.
  • 2021-01-21T19:10:54.247Z
  • 2021-01-21T19:10:54.247Z
  • Mieke Netters
  • Almelo
  • 10
  • Heel tevreden
  • Wij zijn heel tevreden over de uitvaart die door u is geleid en vooral over de persoonlijke begeleiding. We konden ieder moment bellen voor vragen en dan kwam u zelfs persoonlijk langs. Wij willen u daarom langs deze weg nogmaals bedanken,en ik zou u zeker aanbevelen bij anderen.
  • 2021-01-06T12:55:58.851Z
  • 2021-01-06T12:55:58.851Z

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Lees hieronder meer over de ervaringen uit het verleden met de dienstverlening van Stamborg Uitvaartzorg. 

Dhr. ter Woerst
01 oktober 2015
Erg duidelijk allemaal. De vriendelijkheid hoe de uitvaart geregeld wordt. ze nemen de tijd voor je. geven duidelijk advies en zijn duidelijk over wat de kosten zijn. Dhr. ter Woerst
Dhr. Brilman
24 september 2015
Erg goed. Ik vond de uitvaartverzorger professioneel overkomen. Tymon deed zijn werk erg goed en ook de complimenten aan de spreekster Liesbeth. Dhr. Brilman
Mevr. Hesselink-Leisen
10 september 2015
De keurige manier van optreden bij alle zaken die geregeld moeten worden voor en tijdens de crematie. De heer Stamborg was een fijn persoon om mee te regelen. Mevrouw Hesselink-Leisen.
Petra Jagt
10 september 2015
Tymon Stamborg, een échte aanrader. Ik heb in een korte periode allebei mijn ouders verloren, de uitvaarten zijn geregeld door Tymon Stamborg . Er word geluisterd naar de wens van de overledene en nabestaande, je word met respect behandeld en de overledene word met veel respect en eervol opgehaald en weggebracht. Vooral het lopen voor de auto. Alles werd echt super goed geregeld en heb heel veel steun gehad aan Tymon. Ik zou echt iedereen Tymon aanraden. Dit had niemand anders beter kunnen doen, echt onze complimenten en heel erg bedankt voor alles. Groetjes, Petra en Frank en een poot van Qizmo
Mevr. Giesen-de Nijs
20 augustus 2015
Geduldig en goed te bereiken voor vragen. De uitvaart begeleiders waren correct, gaven goede informatie, geduldig en goed te bereiken voor vragen. Dat er voor de auto werd gelopen van de parkeerplaats naar de weg en dat daar werd gegroet vond ik zeer respectvol. mevrouw Giesen-de Nijs
Mevr. Mulders-Mulder
20 augustus 2015
Zeer goed begeleid. Het klikte meteen met de uitvaartleider en we werden zeer goed begeleid en alles werd duidelijk uitgelegd en tot volle tevredenheid uitgevoerd. mevrouw Mulders-Mulder
Brian Mulder
20 juli 2015
Perfect geregeld en een goede begeleiding! Tymon heeft de uitvaart van mijn vader begeleid, hij heeft al onze vragen beantwoord en ons geholpen waar hij kon. We hebben een uitvaart gehad zoals wij die wilden hebben. Brian Mulder
Angelique Moes & Collin Scholten
11 juni 2015
Uitstekend geregeld. Na het overlijden van mijn moeder en schoonmoeder hebben wij veel steun gehad aan Tymon Stamborg. Dan hebben wij het over zijn professionaliteit en fijne persoonlijkheid. Kortom; alles perfect geregeld. Dank daarvoor. Angelique Moes & Collin Scholten
Dhr. Bakker
06 juni 2015
De uitvaartverzorging hebben wij als heel professioneel ervaren. De begeleiding was top en de nazorg ook. De zeer professionele uitvaartmedewerker heeft ons erg goed gedaan! Dhr. Bakker
Mevr. Eertman-Geerdink
23 mei 2015
Een goede verzorging van de uitvaart, vanaf het eerste gesprek tot het afscheid nemen in het crematorium. We konden op elk moment vragen stellen en werden goed geholpen bij het maken van beslissingen. Mevrouw Eertman- Geerdink

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) en info@stamborg-uitvaartzorg.nl.