Skip to the content

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Sinds mei 2020 maken wij gebruik van het systeem Klantenvertellen.nl. Hier kunnen nabestaanden hun ervaringen delen over onze dienstverlening. Deel ook uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

  • A. Wilmink
  • Hengelo
  • 10
  • Tot in de puntjes geregeld
  • Wij hebben de persoonlijke aandacht na het overlijden van onze vader en echtgenoot zeer gewaardeerd. Er werden goede suggesties gedaan en tot op het laatst konden verzoeken nog worden gehonoreerd. De gehele uitvaart is met zorg geregeld, er is ons veel uit handen genomen. Tot in de puntjes geregeld. Ook een goede prijs- kwaliteit verhouding.
  • 2020-09-16T19:19:45.532Z
  • 2020-09-16T19:19:45.532Z
  • Frank
  • Enschede
  • 9
  • Zeer betrokken en ontzorgt
  • Ik heb een zeer goede ervaring met Stamborg uitvaart. Ze zijn goed bereikbaar en zijn bereid een stapje extra voor je te doen zodat zij voor je zaken uit handen nemen waar je op dat moment geen tijd en zin in hebt. Alles is bespreekbaar en je kunt er met alle uitvaart verzekeringen terecht.
  • 2020-09-16T16:53:19.707Z
  • 2020-09-16T16:53:19.707Z
  • Ben Geisink
  • Oldenzaal
  • 9
  • Goede service.
  • Mijn ervaring na het overlijden van onze broer met Tymon was goed. Goede uitleg en er is ons als fam door hun veel zorgen uit handen genomen. Ook de nazorg is uitstekend te noemen Ondanks het verlies van onze broer, heel veel dank aan jullie gericht. Dank nogmaals.
  • 2020-09-09T20:25:08.251Z
  • 2020-09-09T20:26:14.023Z
  • N. Dijk-Slettenaar
  • Hengelo
  • 9
  • Vriendelijk, snel en gedreven.
  • We hebben met name contact gehad met Tymon. Een fijne man met passie voor zijn vak. Gedreven en neemt snel actie om het voor de nabestaanden zo prettig als mogelijk te laten verlopen. Kundig en geeft goed advies over de Mogelijkheden die er zijn. Daarnaast erg prettig in omgang.
  • 2020-09-06T18:28:29.831Z
  • 2020-09-06T18:28:29.831Z
  • Fam. Bergman
  • Enschede
  • 10
  • Meer dan goed.
  • Voor de 2e keer heeft Stamborg Uitvaartzorg voor ons een uitvaart verzorgd en het was wederom een uitvaart om met een goed gevoel op terug te kijken. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de uitvaart. We hadden een vrije keuze in wat er mogelijk was bij de uitvaart, er werd ons niets opgedrongen.
  • 2020-09-01T18:27:12.935Z
  • 2020-09-01T18:27:12.935Z
  • Manuela
  • Fernandez Fernandez
  • 8
  • Namens de familie Fernandez Fernandez hartelijk dank
  • Zeer goed verzorgd dan u
  • 2020-08-31T12:36:15.109Z
  • 2020-08-31T12:36:15.109Z
  • Robert
  • Enschede
  • 9
  • Geweldig!!
  • Voor de 2e keer heeft Tymon voor ons een uitvaart verzorgd en het was wederom een uitvaart om met een goed gevoel op terug te kijken. Tymon is een prima uitvaartverzorger die echt alles mogelijk maakt en doet. Tymon bedankt. Robert van Duijl.
  • 2020-07-16T06:12:35.97Z
  • 2020-07-16T06:12:35.97Z
  • H Groot Obbink
  • Haaksbergen
  • 9
  • Ontzorgen is inderdaad jullie kracht.
  • Alles werd voor, tijdens en na de plechtigheid, tot in de puntjes voor ons geregeld. Zelfs in onze situatie, tijdens deze coronatijd, kwam de heer Stamborg met een vervangende oplossing ten aanzien van bezoek aan de aula. Gelukkig hoefden wij hier geen gebruik van te maken. De correcte, maar bovenal uitermate vriendelijke benadering, van zowel de heer als mevr. Stamborg, hebben we zeer op prijs gesteld.
  • 2020-06-08T19:22:43.588Z
  • 2020-06-08T19:22:43.588Z
  • Ronny Masselink
  • Haaksbergen
  • 10
  • Top geregeld!
  • Tymon & Cilia staan ten alle tijden bij in deze moeilijke periode. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd,
  • 2020-06-06T18:46:53.749Z
  • 2020-06-06T18:46:53.749Z
  • M. Meddeler
  • Haaksbergen
  • 10
  • Goede begeleiding bij het afscheid en de uitvaart.
  • Zeer duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de uitvaart. We hadden duidelijk een vrije keuze in wat er mogelijk was bij de uitvaart, er werd ons niets opgedrongen. We hebben aan het afscheid een goed gevoel overgehouden. Er was persoonlijke aandacht in wat onze wensen waren.
  • 2020-05-20T08:43:46.157Z
  • 2020-05-20T08:43:46.157Z
  • Maureen
  • Enschedw
  • 9
  • Geweldig
  • Geweldige mensen die meedenken en alles in goede banen leiden...
  • 2020-05-11T18:24:45.086Z
  • 2020-05-11T18:25:03.361Z
  • J.H.
  • Haaksbergen
  • 8
  • Ik vond het ondanks CORONA uitstekend geregeld
  • Van begin tot eind prima verzorgd binnen de beperkingen ivm corona. Dank ervoor.
  • 2020-05-11T11:45:38.766Z
  • 2020-05-11T11:45:38.766Z
  • B.H.B.Heming
  • eibergen
  • 10
  • Het was hartverwarmend
  • Het was heel goed,alles gewedig gedaan,een complument waard
  • 2020-05-04T11:59:38.96Z
  • 2020-05-04T11:59:38.96Z
  • H.
  • Enschede
  • 10
  • Tevreden met stamborg uitvaartzorg
  • Ik ben goed geholpen van het begin tot het eind. Alles is prima en duidelijk uitgelegd. Ik ben tevreden met de hulp die ik nodig had.
  • 2020-05-04T09:32:47.574Z
  • 2020-05-04T09:32:47.574Z
  • Nancy Witbreuk-Huisman
  • Haaksbergen
  • 10
  • Professioneel, zeer goede begeleiding, een vraagbaak.
  • In 2017 is onze moeder overleden en onze vader in 2019. Beide keren heeft Stamborg Uitvaartzorg de uitvaart voor ons geregeld. Professioneel, zeer goede begeleiding, een vraagbaak. Er werd goed geluisterd naar de wensen. Zij zorgen ervoor dat deze wensen worden uitgevoerd. Het gevoel dat zij er staan voor de achter gebleven familieleden. Daarnaast hebben wij ze als zeer prettig ervaren, met een lach en een traan. Niks is te gek voor ze. Echte mensen-mens. Wij kijken zeer tevreden terug naar deze tijd. Toppers zijn het👍.
  • 2020-05-04T09:31:44.797Z
  • 2020-05-04T09:31:44.797Z

Stamborg Uitvaartzorg

Ervaringen

Lees hieronder meer over de ervaringen uit het verleden met de dienstverlening van Stamborg Uitvaartzorg. 

Dhr. ter Woerst
01 oktober 2015
Erg duidelijk allemaal. De vriendelijkheid hoe de uitvaart geregeld wordt. ze nemen de tijd voor je. geven duidelijk advies en zijn duidelijk over wat de kosten zijn. Dhr. ter Woerst
Dhr. Brilman
24 september 2015
Erg goed. Ik vond de uitvaartverzorger professioneel overkomen. Tymon deed zijn werk erg goed en ook de complimenten aan de spreekster Liesbeth. Dhr. Brilman
Mevr. Hesselink-Leisen
10 september 2015
De keurige manier van optreden bij alle zaken die geregeld moeten worden voor en tijdens de crematie. De heer Stamborg was een fijn persoon om mee te regelen. Mevrouw Hesselink-Leisen.
Petra Jagt
10 september 2015
Tymon Stamborg, een échte aanrader. Ik heb in een korte periode allebei mijn ouders verloren, de uitvaarten zijn geregeld door Tymon Stamborg . Er word geluisterd naar de wens van de overledene en nabestaande, je word met respect behandeld en de overledene word met veel respect en eervol opgehaald en weggebracht. Vooral het lopen voor de auto. Alles werd echt super goed geregeld en heb heel veel steun gehad aan Tymon. Ik zou echt iedereen Tymon aanraden. Dit had niemand anders beter kunnen doen, echt onze complimenten en heel erg bedankt voor alles. Groetjes, Petra en Frank en een poot van Qizmo
Mevr. Giesen-de Nijs
20 augustus 2015
Geduldig en goed te bereiken voor vragen. De uitvaart begeleiders waren correct, gaven goede informatie, geduldig en goed te bereiken voor vragen. Dat er voor de auto werd gelopen van de parkeerplaats naar de weg en dat daar werd gegroet vond ik zeer respectvol. mevrouw Giesen-de Nijs
Mevr. Mulders-Mulder
20 augustus 2015
Zeer goed begeleid. Het klikte meteen met de uitvaartleider en we werden zeer goed begeleid en alles werd duidelijk uitgelegd en tot volle tevredenheid uitgevoerd. mevrouw Mulders-Mulder
Brian Mulder
20 juli 2015
Perfect geregeld en een goede begeleiding! Tymon heeft de uitvaart van mijn vader begeleid, hij heeft al onze vragen beantwoord en ons geholpen waar hij kon. We hebben een uitvaart gehad zoals wij die wilden hebben. Brian Mulder
Angelique Moes & Collin Scholten
11 juni 2015
Uitstekend geregeld. Na het overlijden van mijn moeder en schoonmoeder hebben wij veel steun gehad aan Tymon Stamborg. Dan hebben wij het over zijn professionaliteit en fijne persoonlijkheid. Kortom; alles perfect geregeld. Dank daarvoor. Angelique Moes & Collin Scholten
Dhr. Bakker
06 juni 2015
De uitvaartverzorging hebben wij als heel professioneel ervaren. De begeleiding was top en de nazorg ook. De zeer professionele uitvaartmedewerker heeft ons erg goed gedaan! Dhr. Bakker
Mevr. Eertman-Geerdink
23 mei 2015
Een goede verzorging van de uitvaart, vanaf het eerste gesprek tot het afscheid nemen in het crematorium. We konden op elk moment vragen stellen en werden goed geholpen bij het maken van beslissingen. Mevrouw Eertman- Geerdink

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) en info@stamborg-uitvaartzorg.nl.