Skip to the content
Ontvangsthal Uitvaartcentrum Enschede

Familiekamers, condoleances en afscheidsbijeenkomsten

Multifunctioneel uitvaartcentrum

Een modern pand gelegen in Enschede Zuid.

Het Uitvaartcentrum Enschede is gevestigd aan de Wethouder Beversstraat 104. Het is een multifunctioneel uitvaartcentrum, waar u zowel voor kleine als grotere condoleances en diensten terecht kunt. Er zijn vijf familiekamers die 24 uur per dag toegankelijk zijn, zodat u de mogelijkheid heeft om uw dierbare op elk moment te bezoeken. 

Het regende tijdens de condoleance avond en door de grote ruimte kon iedereen naar binnen en hoefden we niet buiten in de regen te staan.

Van alle gemakken voorzien

Modern en sfeervol uitvaartcentrum

  • Meerdere aula's, af te stemmen op uw wensen
  • Mogelijkheid voor afscheidsdienst en koffietafels tot ca. 50 personen
  • 24 uur per dag toegang tot familiekamer
  • Ruimtelijke toegang en rolstoeltoegankelijk
  • Parkeergelegenheid voor 50 auto's
  • Goed te bereiken met auto en openbaar vervoer

Alles onder één dak

Een uitvaart in Enschede

Het uitvaartcentrum is gezien de locatie goed bereikbaar, zowel met auto als openbaar vervoer. Door de ruime opzet en verschillende ruimtes is het uitvaartcentrum geschikt voor uiteenlopende diensten. Wanneer u graag meer wil weten over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op

​Toegankelijkheid

In Uitvaartcentrum Enschede is goed nagedacht over de indeling om zo aan veel wensen tegemoet te kunnen komen. Het biedt de mogelijkheid om een afscheidsdienst te houden in een heel klein intiem gezelschap als met vijftig personen. Zo kan men ook grote groepen ontvangen tijdens een condoleance. De doorstroom van mensen kan goed verlopen door de ruime toegankelijkheid in het uitvaartcentrum. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook met het openbaar vervoer is het uitvaartcentrum goed te bereiken.

Familiekamers

Uitvaartcentrum Enschede beschikt over vijf familiekamers. Deze zijn door een eigen centrale ingang dag en nacht toegankelijk. Iedere familiekamer is voorzien van een geluidsset waar men eventueel eigen muziek op kan afspelen. U heeft de mogelijkheid om de ruimte naar uw zin te maken en een persoonlijk tintje te geven met bijvoorbeeld foto's. De centrale hal bij de familiekamers is voorzien van een zitje waar men een kopje koffie of thee kan nuttigen. Vanuit deze hal beschikt u ook over een invalidentoilet.

Bespreek uw wensen

Thuis afscheid nemen, een opbaring in Aula Het Richtershuis, Uitvaartcentrum Enschede of een andere locatie: wij adviseren u graag bij de diverse mogelijkheden naar aanleiding van uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak waarin we dit in alle rust met u kunnen bespreken.

 

Uitvaartcentrum Enschede

Weth. Beversstraat 104
7543 BN Enschede

Aula Het Richtershuis

Jhr. Von Heijdenstraat 10
7481 ED Haaksbergen

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) en of neem hieronder contact op.