Skip to the content
Rouwstoet op Oosterbegraafplaats Enschede

Stamborg

Uitvaartzorg

Wij verzorgen uitvaarten in Twente en de Achterhoek, ongeacht waar en of u verzekerd bent.

Afscheid nemen kunt u maar één keer doen. Daar hoort de uitvaartverzorging bij waar de nabestaanden met een goed gevoel op terugkijken. Waarbij alle wensen besproken zijn en waarbij recht gedaan wordt aan de overledene.

Ervaringen

Vind het heel bijzonder dat een mens - die je daarvoor niet kende - zo goed in staat bleek om precies degene te zijn die je nodig hebt op dat moment. Lot uit de loterij.

Dianne Vos

Tymon is een uitvaartverzorger met bezieling en staat voor 100% achter je en zorgt voor alles in alle eerlijkheid. Het is niet in woorden uit te drukken wat hij voor mij heeft gedaan en betekend in een moeilijke periode in mijn leven.

Mevr. Everink-van Dijk

Vanaf de eerste kennismaking was er de "klik". Geen vraag was te gek. Van het begin tot het eind zijn Tymon en Cilia betrokken geweest, een goed en warm gevoel hebben wij als kinderen en kleinkinderen aan de uitvaart overgehouden.

Familie de Vries, Bredevoort
Aula het Richtershuis Stamborg Uitvaartzorg

De juiste keuze

Kwaliteitsregister Uitvaartverzorger

Tymon Stamborg is gecertificeerd Kwaliteitsregister Uitvaartzorger.

Het biedt u de zekerheid dat u voor een uitvaartonderneming met een uitstekende dienstverlening kiest. Zij doorlopen een uitgebreide kwaliteitscontrole. Het unieke van een gecertificeerde uitvaartverzorger is dat de uitvaartonderneming die in het bezit is van het certificaat niet wordt beoordeeld door een extern bureau. De beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden voor wie Stamborg Uitvaartzorg een uitvaart heeft mogen verzorgen. Bent u benieuwd hoe de nabestaanden over onze dienstverlening denken? Lees hier meer over de ervaringen.

Vrijblijvend contact?

We helpen u graag

U kunt ons bereiken op 053 231 69 02 (dag en nacht) of neem hieronder contact op.